stefanna
Marcóweczka '08
skaba1 wysłałam Ci maila na PW;-)!
Widzę, że wyceny mamy podobne, niestety...:-
-
-( Trzeba będzie znaleźć jakiś kompromis; nie ma wyjścia
!
Ja dzisiaj w drodze powrotnej byłam na działeczce i podziwiałam nasze skończone fundamenty:-)!!! Są już pięknie zaizolowane, ocieplone styropianem i bardzo ładnie obłożone folią, aż miło popatrzeć!

Jutro przyjeżdża kopara, żeby wszystko zasypać piachem i przez miesiąc odpoczywamy, hehe
Niestety tylko teoretycznie, bo jak dzisiaj z Mężulem ustalaliśmy co mamy dalej do załatwienia, to lista zrobiła się przydługawa...
No i doszliśmy do wniosku, że od przyszłego tygodnia znowu zacznie się telefoniada, bo trzeba już zamawiać to i owo
!
Zamieszczam dwie fotki ze ściankami fundamentowymi - niestety nie są aktualne, bo dzisiaj nie miałam aparatu...
Ale w weekend nadrobię zaległości i pokażę Wam jeszcze jaki już mamy piękny płotek od strony sąsiada
!
Widzę, że wyceny mamy podobne, niestety...:-

Ja dzisiaj w drodze powrotnej byłam na działeczce i podziwiałam nasze skończone fundamenty:-)!!! Są już pięknie zaizolowane, ocieplone styropianem i bardzo ładnie obłożone folią, aż miło popatrzeć!

Zamieszczam dwie fotki ze ściankami fundamentowymi - niestety nie są aktualne, bo dzisiaj nie miałam aparatu...