reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Stefanna- piękny pokoik, a co do tynków to na jakie się w końcu zdecydowałaś??

Weronikaa robimy gipsowe na Maxicie IP 22, a teraz coś im jedna paleta nie spasowała (podobno za szybko schło) i kupiliśmy im Knauffa.
Dzisiaj popsuła się maszyna, więc nic nie zrobili i dopiero w poniedziałek wracają do pracy, wrr :crazy::crazy::crazy:
Jutro podjadę na budowę to może uda mi się cyknąć jakieś fotki tego co już zrobili!;-)

reklama
Dziewczyny super macie domki!!:tak::tak:
Weszłam sobie na tę stronkę co podała Ninja i tak sobie oglądam, oglądam...same cuda ( no prawie same):tak:

Stefanna, pokoik świetnie wyposażony... full opcja:tak: no ale nie długo będziesz mała okazję się wykazać podczas urządzania całego domku:-)

Co do tynkarzy, to chyba dla nich liczy się jakość:-D i szykuje się weekend pod znakiem poszukiwań.... z niecierpliwością czekam na fotki:tak:

stefanna -ale salon razem z częścią jadalną ma 50 m, więc tak samo jak i u Was :tak:

No kończą tynki... ciekawa jestem bardzo jak to wygląda bo dopiero jutro wracam z Częstochowy...
Nawet nie chce mi się myśleć ile mam rzeczy do załatwienia po powrocie - kupno kotła, wylewki, ocieplenie poddasza, kupno styropianu na podłogi i dużo dużo innych pierdół...:baffled:

moje okna i Kaya tarmoszoca zasonki na dole(z tata oczywiscie)
Normalnie takie poswiecenie z mojej strony robilam fotke w deszczu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry