reklama
stefanna
Marcóweczka '08
No to na początek wkleję Wam kilka fotek z tynkowania naszego domku!:-)
Skończona sypialnia:
Łazienka przy sypialni:
Garderoba przy naszej sypialni:
I ściana z wejściem do tych pomieszczeń:
Kotłownio - pralnia:
Częściowo zrobiony sufit w holu:
Kuchnia:
Spiżarka przy kuchni:
I na koniec dwie babeczki budownicze (trzecia przespała wizytę w aucie) na tarasie o zachodzie słońca...
I domek w zachodzącym słonku..... :
Skończona sypialnia:

Łazienka przy sypialni:

Garderoba przy naszej sypialni:

I ściana z wejściem do tych pomieszczeń:

Kotłownio - pralnia:

Częściowo zrobiony sufit w holu:

Kuchnia:

Spiżarka przy kuchni:

I na koniec dwie babeczki budownicze (trzecia przespała wizytę w aucie) na tarasie o zachodzie słońca...

I domek w zachodzącym słonku..... :

stefanna
Marcóweczka '08
Tak jak Wam już wcześniej pisałam weekend minął nam bardzo intensywnie...
Na sobotę zaplanowaliśmy wyjazd do Krakowa w poszukiwaniu płytek! ;-)
No i nie wiem czy to była dobra decyzja, bo oczopląsu dostałam...

Pięknych płytek jest od groma i jak to zwykle bywa, niestety podobają mi się te nie najtańsze...
Chodzenie po sklepach powoduje coraz większy mętlik w mojej głowie, no ale muszę napisać, że kilka rzeczy spodobało mi się nieodwołalnie, hehe
Dla przykładu pomysł na jedyną wannę w naszym domku, która jest u góry przy sypialniach dziewczynek jest taki:
Wanna FURORA z KOŁA: (ok. 2900zł)
- Powinna się zmieścić się w naszej łazience...?!
Na sobotę zaplanowaliśmy wyjazd do Krakowa w poszukiwaniu płytek! ;-)
No i nie wiem czy to była dobra decyzja, bo oczopląsu dostałam...

Pięknych płytek jest od groma i jak to zwykle bywa, niestety podobają mi się te nie najtańsze...
Chodzenie po sklepach powoduje coraz większy mętlik w mojej głowie, no ale muszę napisać, że kilka rzeczy spodobało mi się nieodwołalnie, hehe
Dla przykładu pomysł na jedyną wannę w naszym domku, która jest u góry przy sypialniach dziewczynek jest taki:
Wanna FURORA z KOŁA: (ok. 2900zł)

- Powinna się zmieścić się w naszej łazience...?!

stefanna
Marcóweczka '08
W niedzielę zrobiłam objazd po naszym Roździeniu i Opexie - to takie największe (chyba) centra handlowe w Katowicach. Stwierdziłam, że jak wygramy w totka to bez problemu wyposażymy nasz dom, więc od środy zaczynamy grać, hehe 

Przeważnie podobają mi się płytki hiszpańskie lub włoskie... Co ja mogę na to, że są po prostu PIĘKNE...

Zachwyciły mnie płytki łazienkowe z firmy Keraben - cudo! Najbardziej spodobały mi się Twin Set (kremowo-grafitowe z decorami w duże kwiaty) i Amalfi! Niestety nie umiem ich znaleźć na stronie internetowej, więc nie pokażę...
Na podłogę spodobał mi się gres włoskiej firmy LAFAENZA. Nie jest polerowany (bo takiego nie chcę), tylko tak lekko przetarty i ma piękny perlisty połysk...
- tą mozaikę mogłabym wykorzystać w kuchni między szafkami...
I jeszcze beżowe - tyle, że w rzeczywistości są o wiele bledsze i delikatniejsze.
Pięknie pasuję do brązu...

Przeważnie podobają mi się płytki hiszpańskie lub włoskie... Co ja mogę na to, że są po prostu PIĘKNE...

Na podłogę spodobał mi się gres włoskiej firmy LAFAENZA. Nie jest polerowany (bo takiego nie chcę), tylko tak lekko przetarty i ma piękny perlisty połysk...

- tą mozaikę mogłabym wykorzystać w kuchni między szafkami...
I jeszcze beżowe - tyle, że w rzeczywistości są o wiele bledsze i delikatniejsze.
Pięknie pasuję do brązu...

stefanna
Marcóweczka '08
Dzięki Weronika! Co do wanny to nasze dziewczyny lubią się razem plumkać, więc stwierdziliśmy, że w takiej będą miały fajna zabawę...!
;-)
Tak sobie teraz tylko myślę, że muszę jednak do niej wejść i sprawdzić, czy wygodnie się leży...

Tak sobie teraz tylko myślę, że muszę jednak do niej wejść i sprawdzić, czy wygodnie się leży...

reklama
stefanna
Marcóweczka '08
Dzisiaj spotkałam się z Panią projektantką od łazienek i podjęliśmy wstępne decyzje co do kafelek i wyposażenia łazienek... Tyle tego było, że wypluta jestem maksymalnie...:-
-
-(
No i na tapetę wróciły płytki Le Rable - zakochałam się w tych płytkach od pierwszego wejrzenia...
Niestety zdjęcia nie oddają ich piękna...
Zaprojektujemy w nich kibelek przy salonie i zobaczymy jak to wyjdzie cenowo... Piękne są, prawda..?! U nas będzie mała powierzchnia, wiec w większości płytki będą beżowe + mozaika Dune, o taka:
Do naszej łazienki przy sypialni Pani Małgosia zaproponowała nam bardzo proste płytki w trzech kolorach (beż, brąz i jasny szary) i do tego jeden dekor, składający się z małych listewek.
Znalazłam jedno zdjęcie, tyle że w szarościach, ale wygląda to mniej więcej tak:
A do górnej łazienki, czyli do dziewczynek wymyśliłyśmy kafelki w odcieniu niebieskim z delikatnymi kwiatuszkami. Będzie tak bardziej kobieco...
Tylko nigdzie ich nie mogę znaleźć w necie, więc Wam nie wkleję...
No i na tapetę wróciły płytki Le Rable - zakochałam się w tych płytkach od pierwszego wejrzenia...

Zaprojektujemy w nich kibelek przy salonie i zobaczymy jak to wyjdzie cenowo... Piękne są, prawda..?! U nas będzie mała powierzchnia, wiec w większości płytki będą beżowe + mozaika Dune, o taka:

Do naszej łazienki przy sypialni Pani Małgosia zaproponowała nam bardzo proste płytki w trzech kolorach (beż, brąz i jasny szary) i do tego jeden dekor, składający się z małych listewek.
Znalazłam jedno zdjęcie, tyle że w szarościach, ale wygląda to mniej więcej tak:

A do górnej łazienki, czyli do dziewczynek wymyśliłyśmy kafelki w odcieniu niebieskim z delikatnymi kwiatuszkami. Będzie tak bardziej kobieco...

Podziel się: