Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ps. Nie wiem, czy mogę wkleić linka...

o dobrze wiedzieć, też się zastanawiam czy mój syn nie jest czasem alergikiem.Przepraszam,ze dopiero teraz pisze ale brak czasu niestety.Obiecałam podac namiary na klinike alergologiczna.kolezanka była tam z dzieckiem i bardzo dokładnie je przebadali.Co dzien miała mała robione badania i na koniec wyjechały z diagnoza,opisem wszystkich badan i rozpisanym leczeniem.Trzeba troche czekac ale mysle,ze warto.Zeby sie tam dostac trzeba miec skierowanie od pediatry.Ona miała od prywatnego bo na Sobieskiego nie chciała pani alergolog takiego dac.Niestety.Takie skierowanie wysłała na adres Centrum Pulmonologii w Karpaczu S.A Oddział V Pulmonologiczny Szklarska Poręba ul.Franciszkanska 30 58-580 Szklarska Poręba
Musiały jakisz czas czekac a potem przyszła poczta informacja na kiedy maja termin.
Wiecej informacji dla zainteresowanych jest na stronie internetowej
Centrum Pneumonologii Dziecicej oddzia Szklarska Porba
Ja też słyszałam dużo dobrego o tym lekarzu.Witajcie, jeśli chodzi o nazwisko tego alergologa to się nie dowiedziałam, bo ostatnio nie mam kontaktu z tą koleżanką.
Co do Banasiaka to jest to super pediatra, przyjmuje na Barbary, ale prywatnie. Bardzo dużo dzieci naszych znajomych do niego chodzi jak jest coś poważniejszego i zawsze pomaga. Super lekarz.
Dokładnie nie pamiętam czym był spowodowany ten kaszel u tego naszego sąsiada, ale Banasiak szybko mu pomógł.
Ostatnio była sytuacja tego typu że znajomej synek wylądował z Rota w szpitalu. Dziecko wypisane do domu zostało z biegunką, udałą się więc do Banasiaka i przepisał małemu tabletki robione po których wreszcie ta biegunka przeszła. W ogóle powiedział, że jak by przed tym szpitalem przyszła do niego to on by próbował leczyć dziecko w domu, jego zdaniem szpital to jest ostateczność. Z zapalenia płuc wyleczył go w domu. Z opinii znajomych wnioskuję, że jest to jeden z lepszych lekarzy w naszym mieście, ma podejście i nie olewa pacjenta