reklama
E
Ewcia81
Gość
nawet nie zaczelam,hihi,na allegro siedizalam,,hahaaEwciu to miłej pracy w domciu.
uuu no szkoda,,alee działj dalej,,buziakiNiestety przyszla dzis @, w 21 dni cyklu, tak juz sie zdarza drugi raz, ze tak wczesnie przychodzi..... Jestem zalamana....
Ile jeszcze razy bede sobie musiala powidziec ze nastepnym razem sie uda....
Tak mi sie chce caly dzien plakac.....jestem max rozzalona i zawiedziona....
ja spadma sapc,,bo o 7 wstaje,,paa,,jutro na konkurs,potem do mamy ,,bed epopoludniuu
Hausfrau
Fanka BB :)
Dzień Dobry Kobietki!
Wstałam dzisiaj z bólem głowy :-( patrzę przez okno a tu białoooooo... a jeszcze wczoraj plucha była.
Po kilkudniowych dziwcznych - takich jak na @ - bólach brzucha i ani znaku @ zrobiłam dzisiaj teścik ale niestety negatywny :-( .
jarzębinka z tymi pączkami to mi mam zawsze mówiła żeby uważac. Argumentowała to przypuszczeniem, że mogą być robione na starym oleju....
Wczoraj R. kupił nam dwa pączki całe w czekoladzie... mi nie smakowały ale zjadłam żeby tradyzji stało się zadość.[/QUOTE]
A następnym razem naprawdę może się udac!! Trzymamm kciuki!!
Dzisiaj R. pojechał na szkolenie w Obi - pokazują jak kafelkować i mogę spokojnie sobie zrobić porzadeczki...
Wstałam dzisiaj z bólem głowy :-( patrzę przez okno a tu białoooooo... a jeszcze wczoraj plucha była.
Po kilkudniowych dziwcznych - takich jak na @ - bólach brzucha i ani znaku @ zrobiłam dzisiaj teścik ale niestety negatywny :-( .
jarzębinka z tymi pączkami to mi mam zawsze mówiła żeby uważac. Argumentowała to przypuszczeniem, że mogą być robione na starym oleju....
Wczoraj R. kupił nam dwa pączki całe w czekoladzie... mi nie smakowały ale zjadłam żeby tradyzji stało się zadość.[/QUOTE]
Głowa do góry! Przynajmniej masz @ i możesz w miarę kontrolować swój cykl. Ja nie mam @ już tak długo i nie wiem co się dzieje.Niestety przyszla dzis @, w 21 dni cyklu, tak juz sie zdarza drugi raz, ze tak wczesnie przychodzi..... Jestem zalamana....
Ile jeszcze razy bede sobie musiala powidziec ze nastepnym razem sie uda....
Tak mi sie chce caly dzien plakac.....jestem max rozzalona i zawiedziona....
A następnym razem naprawdę może się udac!! Trzymamm kciuki!!

Dzisiaj R. pojechał na szkolenie w Obi - pokazują jak kafelkować i mogę spokojnie sobie zrobić porzadeczki...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Pocieszcie mnie jakos kochane bo chyba umre z zalu....
po to tu jesteśmy, a z nami sukces na pewno bedzie, troszkę spokoju, relaksu, romantycznych wieczorków i czułych słówek, a następnej @ już nie będzie, trzymam kciuki i powodzenia, ;-) pamietaj "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień" i tego sie trzymaj;-)
a reszcie staraczek też życzę sukcesów i powodzenia, przecież taki ładny dzień za oknem i słoneczko świeci, więc wszystko będzie dobrze i tego sie trzymajcie

a wiecie co moje małe dzisiaj wymyśliło

miłego dnia

PS. zajże jak Kacper pójdzie spać w południe, więc do zobaczenia

D
Dlaczegotak
Gość
altoids - Dorotka ma rację ! chyba powinnaś zapytac gina o badanie poziomu hormonów , mój problem był inny ( nie miałam problemu z zajściem , tylko poroniłam
) Ale mimo to porobiłam badanka na poziom hormonów , prolaktyna wyszła mi ciut podwyższona , ale gin powiedział , że spróbujemy bez leków i udało sie . Ale tak czy siak te badania nie są drogie , a jak przepisze ci je lekarz w przychodni są za darmo . Ja za wszystkie ( hormony + toxo ) placiłam niecałe 70 zł.
Pozatym przy takich kródkich cyklach jajeczkowanie masz napewno przesuniete , możesz nawet mieć w oststni dzień @ . Moja koleżanka M. starała sie przez 3 lata bezskutecznie , po 3 latach zdecydowała sie na monitoring cyklu i okazało się że ma jajeczkowanie w czasie @ to ewenement ok 1 - 5 % kobiet tak ma ale ktoś musi być w tych 5 % ! w tym cyklu w którym miała monitoring zaszła w ciąże !!! Nigdy wcześniej nie kochała się w czasie @ a teraz tak i udało sie ! Ma kilka dni starszą ciążę od mojej !

Pozatym przy takich kródkich cyklach jajeczkowanie masz napewno przesuniete , możesz nawet mieć w oststni dzień @ . Moja koleżanka M. starała sie przez 3 lata bezskutecznie , po 3 latach zdecydowała sie na monitoring cyklu i okazało się że ma jajeczkowanie w czasie @ to ewenement ok 1 - 5 % kobiet tak ma ale ktoś musi być w tych 5 % ! w tym cyklu w którym miała monitoring zaszła w ciąże !!! Nigdy wcześniej nie kochała się w czasie @ a teraz tak i udało sie ! Ma kilka dni starszą ciążę od mojej !
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
reklama