reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ewciu to miłej pracy w domciu.
nawet nie zaczelam,hihi,na allegro siedizalam,,hahaa

Niestety przyszla dzis @, w 21 dni cyklu, tak juz sie zdarza drugi raz, ze tak wczesnie przychodzi....:no::no:. Jestem zalamana....
Ile jeszcze razy bede sobie musiala powidziec ze nastepnym razem sie uda....
Tak mi sie chce caly dzien plakac.....jestem max rozzalona i zawiedziona....
uuu no szkoda,,alee działj dalej,,buziaki

ja spadma sapc,,bo o 7 wstaje,,paa,,jutro na konkurs,potem do mamy ,,bed epopoludniuu

Dzień Dobry Kobietki!
Wstałam dzisiaj z bólem głowy :-( patrzę przez okno a tu białoooooo... a jeszcze wczoraj plucha była.
Po kilkudniowych dziwcznych - takich jak na @ - bólach brzucha i ani znaku @ zrobiłam dzisiaj teścik ale niestety negatywny :-( .

jarzębinka z tymi pączkami to mi mam zawsze mówiła żeby uważac. Argumentowała to przypuszczeniem, że mogą być robione na starym oleju....
Wczoraj R. kupił nam dwa pączki całe w czekoladzie... mi nie smakowały ale zjadłam żeby tradyzji stało się zadość.[/QUOTE]

Niestety przyszla dzis @, w 21 dni cyklu, tak juz sie zdarza drugi raz, ze tak wczesnie przychodzi....:no::no:. Jestem zalamana....
Ile jeszcze razy bede sobie musiala powidziec ze nastepnym razem sie uda....
Tak mi sie chce caly dzien plakac.....jestem max rozzalona i zawiedziona....
Głowa do góry! Przynajmniej masz @ i możesz w miarę kontrolować swój cykl. Ja nie mam @ już tak długo i nie wiem co się dzieje.
A następnym razem naprawdę może się udac!! Trzymamm kciuki!!
a115.gif

Dzisiaj R. pojechał na szkolenie w Obi - pokazują jak kafelkować i mogę spokojnie sobie zrobić porzadeczki...

Cześć laseczki

Hausfrau, Altoids, Ewcia , Jarzębinko i całej reszcie życzę miłego dnia.:-)

:-) Ja też sprzątam od 8 zaraz bede kończyć.....hihihi...... potem zrobie obiadek i idziemy na mały spacer, chociaż pogoda jest brzydka.

Pocieszcie mnie jakos kochane bo chyba umre z zalu....

po to tu jesteśmy, a z nami sukces na pewno bedzie, troszkę spokoju, relaksu, romantycznych wieczorków i czułych słówek, a następnej @ już nie będzie, trzymam kciuki i powodzenia, ;-) pamietaj "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień" i tego sie trzymaj;-)

a reszcie staraczek też życzę sukcesów i powodzenia, przecież taki ładny dzień za oknem i słoneczko świeci, więc wszystko będzie dobrze i tego sie trzymajcie :happy::tak::happy:

a wiecie co moje małe dzisiaj wymyśliło:otóż od kilku dni pół kuchni mam w pokoju-robi tosty, miksuje, robi herbatkę itp. ( naszczęście wszystko wirtualnie), ale dzisiaj rano zażyczył sobie gofrów na sniadanie, więc musiałam je zrobić, a Kacper mi pomagał, a jak już były gotowe poszedł do pokoju zrobić sobie tosta, a jak go zawołałam na śniadanie to odpowiedział,że dziękuje, już nie jest głodny bo zrobił sobie tosta i już go zjadł, poprosił tylko o ciepłą herbatkę :happy: a ja się tak zrywałam bo gofry miały być na już i tak sama musiałam je zjeść

miłego dnia :rofl2:

PS. zajże jak Kacper pójdzie spać w południe, więc do zobaczenia :sorry2:

Altoids przykro mi bardzo. Chciałam jednak zwrócic ci uwagę na długość cyklu. @1 dni to trochę za mało. Myślę, że powinnaś to skonsultować z gin. Może jakieś badania hormonków porobić
Buziam was wszystkie laseczki

altoids - Dorotka ma rację ! chyba powinnaś zapytac gina o badanie poziomu hormonów , mój problem był inny ( nie miałam problemu z zajściem , tylko poroniłam :sad: ) Ale mimo to porobiłam badanka na poziom hormonów , prolaktyna wyszła mi ciut podwyższona , ale gin powiedział , że spróbujemy bez leków i udało sie . Ale tak czy siak te badania nie są drogie , a jak przepisze ci je lekarz w przychodni są za darmo . Ja za wszystkie ( hormony + toxo ) placiłam niecałe 70 zł.
Pozatym przy takich kródkich cyklach jajeczkowanie masz napewno przesuniete , możesz nawet mieć w oststni dzień @ . Moja koleżanka M. starała sie przez 3 lata bezskutecznie , po 3 latach zdecydowała sie na monitoring cyklu i okazało się że ma jajeczkowanie w czasie @ to ewenement ok 1 - 5 % kobiet tak ma ale ktoś musi być w tych 5 % ! w tym cyklu w którym miała monitoring zaszła w ciąże !!! Nigdy wcześniej nie kochała się w czasie @ a teraz tak i udało sie ! Ma kilka dni starszą ciążę od mojej !

witam ponownie!

Mały śpi, ziemniaczki obrane, sosik dochodzi, mąż w drodze do domku, a jam chwilke na BB, więc jestem :tak:

mój mały pomocnik:

i łazienka lsni, choć wody zostało po kostki po tych porządkach:
IMG_0021.JPG

IMG_0031.JPG

IMG_0038.JPG

a i śmietana do placka już ubita

IMG_0043.JPG

Dlaczegotak no to nieźle. Na to bym nie wpadła, żeby starać się o dziecko w @ hihi
Jarzembinko no pomocnik na medal

reklama
Do góry