reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hellołłłłł

MOj synio spi,i kaszle,ma suchy kaszel,kurcze najpier mokry,,lekarz dał syrop,,teraz suchy i sie dusi non stop,,ale mi go szkoda,,,ja zawsze w takich sytuacjahc mowie,ze niehc na mnie choroba przejdize,a jego zostawi w spokoju,,,,ale nie chce,,,szkodaaa.

jarzebinka pozyc zmi synka na dzien lub dwa,,,pomocnik mi sie przyda....
altodis nie zlaamuj sie,bedzie dobrze...

reklama
OK, pożycze, :-) dzisiaj ponownie sprzątał łazienkę, więc i Tobie Ewcia pewnie też pomoże :-)

miłego wieczorku :laugh2:

OK, pożycze, :-) dzisiaj ponownie sprzątał łazienkę, więc i Tobie Ewcia pewnie też pomoże :-)

miłego wieczorku :laugh2:
dzieki,bardzo chetnie,,,,

Ewciu a co małemu jest? Z opisu wnioskuje, że górne drogi oddechowe, ale Oskara też coś kaszel męczy.
no meczy go,,najpierw mial mokry kaszel jak bylismy w gorach dostal syrop,jakw rocilismy bylam u lekarza ponownie dostal syrop inny,,no i teraz ma suchy kaszel,,ze go dusi jak cholerka,,
ja juz nie mam pojecia co mu dawac,,
a kaszle juz jakies dwa tygodnie,,,i badx tu mądra....hmmm

musze jakis domowych poszukac metod chyba,,,ale cebuli to on nie ruszy,,,znacie cos innego??

Cześć Kobietki!
Ewciu może nasmaruj małego pulmexbaby albo vikiem. Bartoszowi to pomaga, jak tylko zaczyna kaszleć i smarkać (niestety u nas to zawsze w duecie przychodzi), na noc dostaje mleczko z miodem i smaruje mu plecki i piersi. Tylko to mleczko z miodem nie jest wskazane jeśli boli gardełko.
Rzeczywiście naszym pociechom przyda się więcej zdrówka!
Ta zima jest do bani! Jakby wszystkie bakcyle wymroziło, dzieci by namtak nie chorowały.
Miłego wieczorka Wam życzę dziewczyny!

Dokładnie Eliczku.

Ewciu w dzień dawaj syropek np- flegamine żeby odkrzusić to diabelstwo, a na wieczór podaj może prawoślazowy lub cos podobnego, no i smarować plecki maścią,

reklama
Cześć Kobietki!
Ewciu może nasmaruj małego pulmexbaby albo vikiem. Bartoszowi to pomaga, jak tylko zaczyna kaszleć i smarkać (niestety u nas to zawsze w duecie przychodzi), na noc dostaje mleczko z miodem i smaruje mu plecki i piersi. Tylko to mleczko z miodem nie jest wskazane jeśli boli gardełko.
Rzeczywiście naszym pociechom przyda się więcej zdrówka!
Ta zima jest do bani! Jakby wszystkie bakcyle wymroziło, dzieci by namtak nie chorowały.
Miłego wieczorka Wam życzę dziewczyny!
dokladnie eliczku,,nie wymroziło i teraz choruja wszyscy dookoła,,,ach z ta pogoda,,wsyztsko przez nia,,,
nie mam żadnej masci,,ale musze sie wyposazyc w jakąs,,a jaka najlepsza,,ja nic takiego nigdy nie potrzebowalam......nie znaju siee...

Dokładnie Eliczku.

Ewciu w dzień dawaj syropek np- flegamine żeby odkrzusić to diabelstwo, a na wieczór podaj może prawoślazowy lub cos podobnego, no i smarować plecki maścią,
nom podałam własnie prawo,,,,
a w dzien daje mocniejszy,,na odksztuszenie,,to mid zisiaj wymiotował,,ale to chyba dobrze,,bo sama flegme wyplul,,,

Do góry