reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Altoids przytulam. Wypłacz się, a napewno będzie odrobinę lepiej.
U mnie dziś już lepiej. To była taka jednodniowa handra. :-)

Altoids przytulam. Wypłacz się, a napewno będzie odrobinę lepiej.
U mnie dziś już lepiej. To była taka jednodniowa handra. :-)

To dobrze Antiope ze juz jest ok...takie jednodniowe handry to jeszcze nie sa takie zle, da sie wytzymac, gorzej jak to trwa tygodniami, albo cyklicznie co miesiac jak u nie.....
dzieki kochana, ze mnie przytulasz, od razu mi lepiej, bo M w robocie caly czas siedzi, tak reaguje jak jestem smutna i rozzalona, ucieka w prace.....
Kochana, ja tez Cie sciskam i ciesze sie ze juz odzyskujesz humorek, ja mam nadzieje ze za kilka dni znow beda optymistka.......;-)

Altoids - Skarbie nie smuć się, wszystko się ułoży, słońce. Pójdziesz do lekarza i po badaniach będziesz wiedzieć na czym stoisz. Wiem, że mi sie dobrze pisze, takie rzeczy. Ale do niedawna też się frustrowałam, że dziewczyny fasolkują jedna po drugiej a ja nie.
Tulę Cię mocno!
Antiope! Jak tam humorek, dobrze!
Ewciu! Ten pulmeXbaby jest dobry, ale to jest dla małych dzieci (dokładnie nie wiem, ale używałam jej jak Bartuś był bardzo mały, chyba do 3-go roku życia). Może spróbuj z Wickiem. To też jest maść rozgrzewająca dla dzieci - super! W każdej aptece, albo sklepie zielarskim dostaniesz.
Buziaki i powodzenia w leczeniu Twojej kruszyny!
No ja znikam laseczki - Dobranoc!

elickzu oki dzieki,popytamw aptece jutro,,,
altoids jak dizisaj humorek buziole,,
milego dnia wsyztskim

do mnie goscie zaraz zjada wiec poplotkuje i pokawkuje,hehee

dzień dobry!!!

przsyłam wam promienie gorącego słoneczka, bo pogoda na niedziele wymarzona, :-) lekki mrozik i śliczne słoneczko, :-) my właśnie wróciliśmy z rodzinnego spacerku znad wody, nie pamietam już kiedy ostatnio byłam na takim spacerze, chyba we wrześniu :blink:a mam pytanie, bo to moje małe chyba jednak troche walczy z tym żołądkiem, wy tam gdzieś wcześniej polecałyście jakieś specyfiki, ale nie mogę tego znaleźć, czy moge jeszcze raz poprosić o nazwę i działanie :sorry2: z góry dziękuję

Ewcia, przyjemności z gości i z pogaduszek:happy:

Altoids, Antiope, nie smutać się "bo świat nie jest taki zły, niech no tylko zakwitną jabłonie ", a słoneczko już dla Was swieci więc wszytko będzie po waszej myśli, jeszcze tylko troszkę cierpliwości :tak:

Dlaczegotak, Dorotka, Eliczek, Beatka i wszystkim pozostałym staraczkom i tym już zafasolkowanym życzę przyjemnej niedzieli :-D:laugh2::-D

Witam niedzielnie. U nas zimno, więc nie mam zbyt dobrego humorku hihi. Jak chcę lato, słońce hihi.
Altoids mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej sie czujesz

reklama
Cześć laseczki
Altoids nie smuć się kochana. :-) :-) :-)

Ewciu masci Wick używam chyba jak Oskar skończył 3 lata- jest super.

Oskar leży plackiem ma gorączke 38c, boli go głowa, brzusio i gardełko. Teraz smacznie śpi, mam nadzieję że do jutra mu przejdzie.

Do góry