reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam serdecznie Kobietki!
Szefostwo znów pojechało na cały dzień na montaż a ja wcinam sobie sniadanko bo nic w domu nie jadłam :baffled:

Ewcia81 kiedyś pracowałam w firmie transportowej i tam kierowcy jeździli 6 tygodni a tylko 2 tygodnie w domu. :szok:

A tak w ogóle to pogoda dziwaczna taka jakaś... w nocy mróz aż trzaska a w dzień ciepło i wiosennie... :eek:

reklama
dzien dobry..
dobra ja lece sie szykowac do pracy i spadam..

szkoda,ze nie ucze informy,bo bym tam na Bb posiedziałaa:-D;-)
milego dnia

hausfrau nom,ale moj sams obie ustala ile jeździ ,a ile w domku,,tyle ma dobrze w tej firmie,,paa

Ja za pół godziny koniec pracy. Potem na krótko do domku i od 17.00 intensywnie się uczę pneumatyki :baffled: chociaż niewiele z tego rozumiem :)
W domu będę w sumie przed 22-gą.
Pozdrawiam Waszytkie Staraczki i Zafasolkowane!

hejo !!!

ja w pracy do 15.00 :tak: a na popołudnie mam ambitny plan, przysiąść do testów na prawo jazdy, mam nadzieję w marcu zacząć kurs, to muszę wykorzystać każdą chwilkę na naukę, póki jeszcze pogoda nie wygania na plac zabaw z Małym :laugh2:

a może podpowiecie coś na obiadek :szok: ???????

miłego dnia :rofl2:

Cześć :-);-);-)

Wszystkim życzę miłego wieczoru- mnie choroba wpędziła do łóżka, ból mięśni, katar, kaszel i gorączka. Nawet nie miałam siły iść po Oskara do przedszkola bo tak nogi mi się trzęsły, koleżanka go odebrała.

pozdrawiam Was wszystkie uciekam do łóżka.

haus miłej nauki kochana,,powodzonka,,,tylko nie kuj za bardzo odpocnzij czasem,zeby ci sie mózg nie zlasował,hihi

jarzebinka,no super,,prawko to fantastyczna sprawa,ja sobie zycia bez prawka nie wyobrazam,,super ze idziesz..

Beatko kuruj sie cały czas....

Beatka, to wygrzewaj się i kuruj kochana, :tak: dużo zdrówka
Ewcia, ja też coraz bardziej dostrzegam i cierpię z powodu braku prawa jazdy, a szczególnie jak męża nie ma w domu a samochód pod domem, a ja lecę gdzieś z małym na pieszo albo tłukę sie tramwajem, szczególnie jak pogoda nieciekawa :no: ale mam nadzieje to zmienic, wiec trzymajcie kciuki :laugh2:

miłego wieczorku :rofl2:

Cześć Kochane Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać. Bardzo źle się czuję. Niestety wymioty męczą cały dzień, staram się Was podczytywać, ale na pisanie nie mam siły.
Wszystkie serdecznie pozdrawiam i ściskam.
Jak sie trochę lepiej poczuje, to napiszę więcej - obiecuję!

reklama
Do góry