reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc kochaniutkie

u nas zimno sie strasznie zrobilo, sniegu duzo i w ogole....bylam dzis z M na kolacji i w kinie, bylo super.....teraz M sie kapie, a ja po nim, a potem.....szlenstwo, tak jak sobie obiecalam.

Beatko- duzo zdrowka zycze. Juz niedlugo maz przyjedzie to sie Toba zajmie.

Jarzebinko- rob prawko kochana, to jest takie przydatne....powodzenia.

Hausfrau- pneumatyka? ok......:szok: choc zupelnie nic na ten temat nie wiem, zycze powodzenia w nauce

Eliczku- przytulam, niech te mdlosci juz sobie pojda od Ciebie:crazy:

Ewcia- luzuje, luzuje....biore z Ciebie przyklad i naprawde wrzucam na luz bo sie zajade

Dorotka- jak sie dzidzius urodzi to mykaj na prawko, zobaczysz jaka bedziesz zadowolona. Z dwojeczka dzieci, prowadzenie autka ulatwi Ci sprawe

No dobra zmykam pod prysznic....;-)do jutra!

reklama
dzień doberek !!!!
tak, prawo jazdy to wspaniała rzecz, szczególnie jak mieszka się w większym mieście :tak: i ma się już dziecko a myśli o kolejnym, a dwójką wyprawa tramwajem, to chyba koszmar, więc ja już biorę się do roboty, a co :tak: a Wam też polecam

miłego dnia :laugh2::-D:laugh2::-D

PS.
Eliczku, trzymaj się dzielnie :tak: jeszcze kilka dni i pewnie te najgorsze dni miną i będzie lepiej :tak: wypoczywaj kochana

..bylam dzis z M na kolacji i w kinie, bylo super.....teraz M sie kapie, a ja po nim, a potem.....szlenstwo, tak jak sobie obiecalam.

Prawidłowo altoids, poddaj się chwili i nie myśl o tym, co będzie;-). Wierzę, że takie spontany muszą zaowocować fasolinką:tak:. Ja też w następnym cyklu wrzucam totalnie na luz...

Hejka Kobitki!
Ale mi ziiiiimno, aż się trzęsę :hmm:
Za oknem świeci słoneczko a ja pochłaniam śniadanko. Cały zakład ma teraz przerwę - no właściwie jej koniec.
jarzębinko trzymam kciuki za Twoje prawo jazdy, żeby udało Ci się je zrobić tak jak planujesz! Tutaj gdzie mieszkam to bez auta ani rusz. Ja mam własne i Mój ma własne i nawet głupie sklepy są za daleko, żeby NIE mieć auta.... :eek:

Beata2710 ale Cię dopadło. Kuruj się! Zrób sobie herbatę z miodem i cytryną... albo wodzionkę ;-)

Hihi, dziewczyny... pneumatyka to przede wszystkim nauka o ciśnieniu (powietrza)... nie ma nic wspólnego ze starankami... chociaż jakby porządnie pobudzić wyobraźnię :laugh2:

Witam sie z wami.
No prawko z pewnością ułatwiłoby mi życie przy dwójce dzieci. A mnie coś gardełko pobolewa buu

A ja jeszcze siedzę dzisiaj do 18 :-( Już mam dość. Nie mam dziś żadnych spotkań i muszę siedzieć w tej zimnicy w biurze.

Cześć laseczki

No mi by też by przydało sie prawko, ale jakoś nie mam czasu i no chęci....hihihi...... ;-)

Altoids i tak trzymać z takiej szalonej nocy, fasolka sie pojawi- powodzenia.

Hausfrau piję jakieś wymyślne herbatki i faszeruję się też lekami.

Miłego dnia, uciekam do łóżka.

reklama
dobry wieczór !!! :-)
znalazłam stronke, na której sa testy, więc siedzę i ćwiczę, już mi oczy wysiadaja ;-) ale daje radę ;-)
spokojnego wieczorku i przyjemności :-)

Do góry