reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

czesc kochane
A ja wlasnie skonczylam prace, umieram z glodu i ze zmeczenia.....Zycze wam dobrej nocki, i do jutra.papa:-)

reklama
Dzien dobry..
ja znowu rano przed praca na Bb siedze z kawka,hih
Matus juz wpeckolu,a moj synek to juz wydoroślał,juz ja go nie moge odprowadzac do sali do pan,,tlyko w szatni buzaiczek i on mowi,ze jest duzy i sam idzie do sali,,:szok:,,moja mała pierdółjka,sama,hihi,,no duzy chlop sie z niego robi

A ja dzisiaj do 15 w prayc,potem na wies mata odwieżć i spowrotem do pracy do 20,a potem włoski u ciotki robimy mi,,i piffekooo bedzie,heee

Milego dnia wam zycze...

Beatko chodze spac wczesnie,czytam małemu bajki,,i zaczynam sprzatac generalnie ,bo m wraca w sobote,hihi,,,

witam się i ja z Wami !!! :cool2:
a dzisiaj to chyba ciężki dzień będzie, ciężko było wstać i wogóle jest tak szaro i nieprzyjemnie :no:

Ewcia, to przyjemnego wieczorku, a wszystkim przyjemnego dnia :-)

Cześć laseczki

Wszystkim życzę miłego dnia.

Altoids Antiope ma racje- raz a dobrze i fasolka będzie, liczy się jakość nie ilość.

Witam lutowo:) (choc może bardziej listopadowo-aura nie zacheca do spacerow)

Na wszystkich przyjdzie czas:)
Czy moj - jeszcze nie wiem aczkolwiek widze wszystkie mozliwe objawy tygodniowej ciąży, jakie tylko są! (niestety w większości zazwyczaj wymyslone)

Ogólnie jest git. jestem spanikowana i przerażona toksoplazmozą. Chce pilnie wykonac badanie, tymbardziej że z moim Kotem zwykłam sypiać jadać etc...Nie wiem jak on przyjmie degradacje...Jeżeli ciąża okaże sie faktyczna nieurojona to niestety ale musi pogodzic sie z "wypadem z łóżka"

Życze wszystkim miłego dnia i biorę sie do pracy ( i poszukiwań laboratoriów w moim mieście, nie chce juz zwalniać się ...)

pozdrawiam!:-)

Hej La:-)seczki

Ja tylko na sekunde, zeby sie przywitac.....i juz uciekam, bo mam pelno pracy. Jutro napisze wiecej, spijcie dobrze...

dień doberek!!!
miłego dnia Wam życzę :tak:
wczoraj wieczorkiem już nie zaglądałam, bo padałam o 21.00 jak rzadko, więc witam dzisiaj wcześnie rano :tak:

altoids, czy Ty żyjesz w innym wymiarze czasowym, po północy to już się śpi kochana a nie pracuje :sorry2::shocked2::sorry2: chyba,że to przyjemna praca w sypialni ???? :-p

reklama
Do góry