reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinko- Tobie kochana tez zycze fasolki. Ale nie bardzo pamietam czy Wy sie juz teraz staracie, czy czekacie jeszcze?
ja jeszcze czekam(sprawy zawodowe), więc staranka zaczynam po kwietniowej @, więc jeszcze troszkę, na razie sie przygotowuję, tzn. stomatolog, bo mam jeszcze zaległości po pierwszej ciąży, kwas foliowy od marca i zostałymi jeszcze badania na nerki i wątrobę( bo w styczniu było z nerkami nieciekawie, a na USG i wątroba była nieciekawa)ale jestem dobrej myśli

miłych snów

altoids
Fanka BB :)
ja jeszcze czekam(sprawy zawodowe), więc staranka zaczynam po kwietniowej @, więc jeszcze troszkę, na razie sie przygotowuję, tzn. stomatolog, bo mam jeszcze zaległości po pierwszej ciąży, kwas foliowy od marca i zostałymi jeszcze badania na nerki i wątrobę( bo w styczniu było z nerkami nieciekawie, a na USG i wątroba była nieciekawa)ale jestem dobrej myślitak więc ja walczę od maja
miłych snów![]()
JARZEBINKO
:-):-):-) czyli od maja trzymam kciuki za Ciebie. uwazam ze podchodzisz do sprawy tak dojrzale, ze az jestem w szoku. przygotowujesz sie na maxa- zabki, folic, wyniczki....super. masz racje ze trzeba najpierw wszytsko posprawdzac, zwlaszcza jak mialas problemy z nerkami. trzeba dmuchac na zimne. Z takim podejsciem Jarzebinko na pewno bedzie dobrze....;-)...
altoids
Fanka BB :)
Hahaha..... tata i wybieg, chyba będzie z synkiem biegać po necie ;-) bo na spacerku to raczej nie.[/quote
Beatko - a ja mysle ze Twoj maz bedzie zbyt zmeczony zeby biegac nawet po necie. ...;-). ...hihi.
Liczę na to, że ludowe przysłowia się sprawdzą hihi i już następnej zimy pojawi się mały ktoś
Moreme- "historia lubi sie powtarzac" jak to mowia, wiec zycze zeby sie powtorzyla i zeby sie udalo. Bedzie dobrze, zobaczysz....A tak swoja droga to byloby super gdyby tych zlotych strzalow bylo wiecej. Ten rok 2008 tak ladnie sie zaczal...aby tak dalej,!!!!!!!!!!!

Przyjemnego tygodnia dziewczynki

E
Ewcia81
Gość
oj bedzie,,az sama sie boje,,hihihale milo sie czyta o Waszych maluchach.....Mojego brata synek jest dokladnie taki sam., To takie slodkie....
Ewcia- ale sie bedzie dzialo niedlugo....;-). . . ja tez obstawiam zloty strzal u Ciebie...dobrze ze jestes wylozowana i nie nastawiasz sie za bardzo. Tak trzymaj, a fasolka bedzie....
..
zleci kochana jak spłatka zobaczysz...ja jeszcze czekam(sprawy zawodowe), więc staranka zaczynam po kwietniowej @, więc jeszcze troszkę, na razie sie przygotowuję, tzn. stomatolog, bo mam jeszcze zaległości po pierwszej ciąży, kwas foliowy od marca i zostałymi jeszcze badania na nerki i wątrobę( bo w styczniu było z nerkami nieciekawie, a na USG i wątroba była nieciekawa)ale jestem dobrej myślitak więc ja walczę od maja
miłych snów![]()
dokladnie,,tez tak sobie mysle...Hahaha..... tata i wybieg, chyba będzie z synkiem biegać po necie ;-) bo na spacerku to raczej nie.[/quote
Beatko - a ja mysle ze Twoj maz bedzie zbyt zmeczony zeby biegac nawet po necie. ...;-). ...hihi.
my tobie tez udanego dnia....Liczę na to, że ludowe przysłowia się sprawdzą hihi i już następnej zimy pojawi się mały ktoś:-).
Przyjemnego tygodnia dziewczynki![]()
bede oj beda nastepnej zimy ,,,,;-)
E
Ewcia81
Gość
dzien dobry,,znow moje maniery gdzie spoalzły,,najpierw poodpisywalam,a teraz sie klaniam id zine dobry mowie,,zamiast na odwrot,,ale cozz ot taka ja jezzdemm,,,hihi
Milego dnia wam kochane,,ja zmykam do pracy zaraz,,ide ise syzkowac...
Milego dnia wam kochane,,ja zmykam do pracy zaraz,,ide ise syzkowac...
No to przyjemności BeatkoCześć laseczki
Witam w poniedziałek i wszystkim życzę miłego dnia.
Umówiłam się do dentysty, mam 3 zęby do roboty ;-) ;-) ;-)

reklama
Witajcie!
Rzadko zaglądam, mało czasu ostatnio
Ze względów zawodowych chciałam ze staraniami poczekać do maja (wtedy mam dostać umowe na czas nieokreślony) ale zeszły tydzień z Mężem nas "poniosło" i kurde nie wiadomo czy nie będzie z tego Nikoś/ Antoś. Może to autosugestia ale najdziwniejsze przemiany u siebie obserwuje...np w sobote na koncercie nie moglam przełknąć łyka piwa...moze zbieg okoliczności...żeby tak od razu...no nic zobaczymy, w razie czego będę sie maskowac do maja i zapisze się do mam listopadowych
pozdrawiam!
Rzadko zaglądam, mało czasu ostatnio
Ze względów zawodowych chciałam ze staraniami poczekać do maja (wtedy mam dostać umowe na czas nieokreślony) ale zeszły tydzień z Mężem nas "poniosło" i kurde nie wiadomo czy nie będzie z tego Nikoś/ Antoś. Może to autosugestia ale najdziwniejsze przemiany u siebie obserwuje...np w sobote na koncercie nie moglam przełknąć łyka piwa...moze zbieg okoliczności...żeby tak od razu...no nic zobaczymy, w razie czego będę sie maskowac do maja i zapisze się do mam listopadowych
pozdrawiam!