reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Jarzebinko- Tobie kochana tez zycze fasolki. Ale nie bardzo pamietam czy Wy sie juz teraz staracie, czy czekacie jeszcze?

ja jeszcze czekam(sprawy zawodowe), więc staranka zaczynam po kwietniowej @, więc jeszcze troszkę, na razie sie przygotowuję, tzn. stomatolog, bo mam jeszcze zaległości po pierwszej ciąży, kwas foliowy od marca i zostałymi jeszcze badania na nerki i wątrobę( bo w styczniu było z nerkami nieciekawie, a na USG i wątroba była nieciekawa)ale jestem dobrej myśli :tak: tak więc ja walczę od maja

miłych snów :cool2:

ja jeszcze czekam(sprawy zawodowe), więc staranka zaczynam po kwietniowej @, więc jeszcze troszkę, na razie sie przygotowuję, tzn. stomatolog, bo mam jeszcze zaległości po pierwszej ciąży, kwas foliowy od marca i zostałymi jeszcze badania na nerki i wątrobę( bo w styczniu było z nerkami nieciekawie, a na USG i wątroba była nieciekawa)ale jestem dobrej myśli :tak: tak więc ja walczę od maja

JARZEBINKO
:-):-):-) czyli od maja trzymam kciuki za Ciebie. uwazam ze podchodzisz do sprawy tak dojrzale, ze az jestem w szoku. przygotowujesz sie na maxa- zabki, folic, wyniczki....super. masz racje ze trzeba najpierw wszytsko posprawdzac, zwlaszcza jak mialas problemy z nerkami. trzeba dmuchac na zimne. Z takim podejsciem Jarzebinko na pewno bedzie dobrze....;-)...

Moreme
- "historia lubi sie powtarzac" jak to mowia, wiec zycze zeby sie powtorzyla i zeby sie udalo. Bedzie dobrze, zobaczysz....A tak swoja droga to byloby super gdyby tych zlotych strzalow bylo wiecej. Ten rok 2008 tak ladnie sie zaczal...aby tak dalej,!!!!!!!!!!!
Liczę na to, że ludowe przysłowia się sprawdzą hihi i już następnej zimy pojawi się mały ktoś:tak::-).
Przyjemnego tygodnia dziewczynki:tak:

ale milo sie czyta o Waszych maluchach.....Mojego brata synek jest dokladnie taki sam., To takie slodkie....
Ewcia- ale sie bedzie dzialo niedlugo....;-). . . ja tez obstawiam zloty strzal u Ciebie...dobrze ze jestes wylozowana i nie nastawiasz sie za bardzo. Tak trzymaj, a fasolka bedzie....
..
oj bedzie,,az sama sie boje,,hihih

zleci kochana jak spłatka zobaczysz...

Hahaha..... tata i wybieg, chyba będzie z synkiem biegać po necie ;-) bo na spacerku to raczej nie.[/quote

Beatko - a ja mysle ze Twoj maz bedzie zbyt zmeczony zeby biegac nawet po necie. ...;-). ...hihi.
dokladnie,,tez tak sobie mysle...

Liczę na to, że ludowe przysłowia się sprawdzą hihi i już następnej zimy pojawi się mały ktoś:tak::-).
Przyjemnego tygodnia dziewczynki:tak:
my tobie tez udanego dnia....
bede oj beda nastepnej zimy ,,,,;-)

dzien dobry,,znow moje maniery gdzie spoalzły,,najpierw poodpisywalam,a teraz sie klaniam id zine dobry mowie,,zamiast na odwrot,,ale cozz ot taka ja jezzdemm,,,hihi

Milego dnia wam kochane,,ja zmykam do pracy zaraz,,ide ise syzkowac...

Cześć laseczki

Witam w poniedziałek i wszystkim życzę miłego dnia.
Umówiłam się do dentysty, mam 3 zęby do roboty ;-) ;-) ;-)

reklama
Witajcie!
Rzadko zaglądam, mało czasu ostatnio:)
Ze względów zawodowych chciałam ze staraniami poczekać do maja (wtedy mam dostać umowe na czas nieokreślony) ale zeszły tydzień z Mężem nas "poniosło" i kurde nie wiadomo czy nie będzie z tego Nikoś/ Antoś. Może to autosugestia ale najdziwniejsze przemiany u siebie obserwuje...np w sobote na koncercie nie moglam przełknąć łyka piwa...moze zbieg okoliczności...żeby tak od razu...no nic zobaczymy, w razie czego będę sie maskowac do maja i zapisze się do mam listopadowych:)
pozdrawiam!

Do góry