reklama
E
Ewcia81
Gość
spoko spoko za tydzien tyle zdzialam ze hohoh,bo m wraca,,hihihdobranoc
przyjemności
i jak pisze Hausfraustaraczki do dzieła
![]()
cudenka...
altoids
Fanka BB :)
Puchatko- kochana, co Cie wpedzilo w taki niedobry nastroj. mam nadzieje ze juz juztro bedzie lepiej. Slicznme te ubranko na zdjeciu, i kolderka z zyrafkami.Maluszek bedzie zachwycony....
Trzymam kciuki za poniedzialek, bedzie dobrze...:-)
altoids
Fanka BB :)
Cześć laseczki
Pogoda jest na saneczki, więc po obiedzie idziemy na górkę.......hihihi............
Beatko- a Ty juz kochana dobrze sie czujesz, nie za wczesnie na wychodzenie w taka zimnice....Ubieraj sie cieplo, bo jeszcze nie daj Boze rozlozysz sie jak maz przyjedzie....
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry,,witam niedzielnie,
ja robie snidanko i kawe,
milego dniaa
ja robie snidanko i kawe,
milego dniaa
Cześć laseczki
Altoids pewnie że za wcześnie na wyjścia, ale Oskar chciał na sanki. A na górkę samego go nie puszczę, bo tam jest prawo dżungli są małe dzieci i stare konie.....hahaha..... jeszcze go popchną i wtedy będzie problem. Zresztą Oskar jeszcze sam nie chodzi na dwór, są chore i zboczone czasy, wolę mieć go na oku. Ubraliśmy się ciepło i poszliśmy na dwór, a dziś to już lipa. Sniegu jak na lekarstwo i mocno wieje, więc siedzimy w domu. ;-)
Witaj Ewciu słomianko, szykuj się na przyjazd dawcy......hahaha......... i pamietaj nie marnujemy nasienia, nadmiar zamrażamy.....hahaha...... pojemniczek można kupić na allegro........hahaha..... kupując 3 czwarty dostaniesz gratis.....hahaha...... ;-) ;-) ;-)
Puchatko mam nadzieję że dziś masz już dobry humorek. :-)
Wszystkich pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia. ;-)
Altoids pewnie że za wcześnie na wyjścia, ale Oskar chciał na sanki. A na górkę samego go nie puszczę, bo tam jest prawo dżungli są małe dzieci i stare konie.....hahaha..... jeszcze go popchną i wtedy będzie problem. Zresztą Oskar jeszcze sam nie chodzi na dwór, są chore i zboczone czasy, wolę mieć go na oku. Ubraliśmy się ciepło i poszliśmy na dwór, a dziś to już lipa. Sniegu jak na lekarstwo i mocno wieje, więc siedzimy w domu. ;-)
Witaj Ewciu słomianko, szykuj się na przyjazd dawcy......hahaha......... i pamietaj nie marnujemy nasienia, nadmiar zamrażamy.....hahaha...... pojemniczek można kupić na allegro........hahaha..... kupując 3 czwarty dostaniesz gratis.....hahaha...... ;-) ;-) ;-)
Puchatko mam nadzieję że dziś masz już dobry humorek. :-)
Wszystkich pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia. ;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam niedzielnie!! :-)
Beatka, zazdroszczę tego wczorajszego śniegu, też bym chetnie z małym poszła na sanki, bo energia w domu go rozpiera, a tak by troszkę poszalał
Puchatko, a zakupy, supeeeeeeeeer
pozdrawiam serdecznie pozostałe staraczki i te słomiane, i te czynne i te zaciążone

Beatka, zazdroszczę tego wczorajszego śniegu, też bym chetnie z małym poszła na sanki, bo energia w domu go rozpiera, a tak by troszkę poszalał

Puchatko, a zakupy, supeeeeeeeeer

pozdrawiam serdecznie pozostałe staraczki i te słomiane, i te czynne i te zaciążone

E
Ewcia81
Gość
nono wiem wiem,,szykuje sie,,muszeee-przeciez,,hih,,4 to malo...hihi,,ale damy rade....Cześć laseczki
Witaj Ewciu słomianko, szykuj się na przyjazd dawcy......hahaha......... i pamietaj nie marnujemy nasienia, nadmiar zamrażamy.....hahaha...... pojemniczek można kupić na allegro........hahaha..... kupując 3 czwarty dostaniesz gratis.....hahaha...... ;-) ;-) ;-). ;-)

reklama
o tak, takich złoty strzałów to mogłoby być więcejEwciu chyba że pojemniczki nie bedą potrzebne, bo będzie strzał w 10.........hahaha....... ;-)