reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
dobranoc :tak:
przyjemności :tak:
i jak pisze Hausfrau :tak: staraczki do dzieła :tak:
spoko spoko za tydzien tyle zdzialam ze hohoh,bo m wraca,,hihih

przyszłam choć pomachać bo jestem dzisiaj w nastroju na morderstwo ehh nawet szkoda gadać w każdym razie w poniedziałek wybieramy się na USG i może nasza niespodzianeczka ujawni co skrywa między nóziami :tak::tak:
Pochwalę się jeszcze moimi ostatnimi zakupkami

cudenka...

przyszłam choć pomachać bo jestem dzisiaj w nastroju na morderstwo ehh nawet szkoda gadać w każdym razie w poniedziałek wybieramy się na USG i może nasza niespodzianeczka ujawni co skrywa między nóziami :tak::tak:
Pochwalę się jeszcze moimi ostatnimi zakupkami

Puchatko- kochana, co Cie wpedzilo w taki niedobry nastroj. mam nadzieje ze juz juztro bedzie lepiej. Slicznme te ubranko na zdjeciu, i kolderka z zyrafkami.Maluszek bedzie zachwycony....
Trzymam kciuki za poniedzialek, bedzie dobrze...:-)

Cześć laseczki

Pogoda jest na saneczki, więc po obiedzie idziemy na górkę.......hihihi............

Beatko- a Ty juz kochana dobrze sie czujesz, nie za wczesnie na wychodzenie w taka zimnice....Ubieraj sie cieplo, bo jeszcze nie daj Boze rozlozysz sie jak maz przyjedzie...:no: .

Cześć laseczki

Altoids pewnie że za wcześnie na wyjścia, ale Oskar chciał na sanki. A na górkę samego go nie puszczę, bo tam jest prawo dżungli są małe dzieci i stare konie.....hahaha..... jeszcze go popchną i wtedy będzie problem. Zresztą Oskar jeszcze sam nie chodzi na dwór, są chore i zboczone czasy, wolę mieć go na oku. Ubraliśmy się ciepło i poszliśmy na dwór, a dziś to już lipa. Sniegu jak na lekarstwo i mocno wieje, więc siedzimy w domu. ;-)

Witaj Ewciu słomianko, szykuj się na przyjazd dawcy......hahaha......... i pamietaj nie marnujemy nasienia, nadmiar zamrażamy.....hahaha...... pojemniczek można kupić na allegro........hahaha..... kupując 3 czwarty dostaniesz gratis.....hahaha...... ;-) ;-) ;-)

Puchatko mam nadzieję że dziś masz już dobry humorek. :-)

Wszystkich pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia. ;-)

witam niedzielnie!! :-)

Beatka, zazdroszczę tego wczorajszego śniegu, też bym chetnie z małym poszła na sanki, bo energia w domu go rozpiera, a tak by troszkę poszalał :tak:

Puchatko, a zakupy, supeeeeeeeeer :happy2:

pozdrawiam serdecznie pozostałe staraczki i te słomiane, i te czynne i te zaciążone:-D:cool2::-D

Cześć laseczki
Witaj Ewciu słomianko, szykuj się na przyjazd dawcy......hahaha......... i pamietaj nie marnujemy nasienia, nadmiar zamrażamy.....hahaha...... pojemniczek można kupić na allegro........hahaha..... kupując 3 czwarty dostaniesz gratis.....hahaha...... ;-) ;-) ;-). ;-)
nono wiem wiem,,szykuje sie,,muszeee-przeciez,,hih,,4 to malo...hihi,,ale damy rade....:tak:

reklama
Do góry