reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dorotko bardzo się cieszę że wszystko ok.

My dziś mieliśmy iść do przedszkola na 17-30 a dokładnie do kaplicy na Droge krzyżową, ale tak mocno wieje że porażka.

reklama
jarzebinko no juz pewnie danwo jestes w domku,,doczekalas sie
milego wieczorkuu

o tak :tak: mały właśnie oglada baję, a ćwiczę testy z jazdy , a teraz jestem z Wami, więc pełen relaks :tak:

hej

nie no juz dawno po dasach, wieczor byl bardzo mily i romantyczny... wiec mialam niezlego speeda. A potem to juz byla sielanka...:-)

i oto chodziło, :-) super, że było super

Dorotka, ale zawsze to 8mm szczęścia i miłości :-)
Beatka, a pogoda faktycznie okropna :no: u nas też wieje i zawiewa śniegiem brrrr, a w domku tak przyjemnie :tak:
spokojnego i ciepłego wieczorku :-D:-D:-D

W taki dzien to najlepiej położyć się do łóżka ale oczywiście z lodówką dobrego jedzenia.............hihihi............... do tego fajny film i spoko można żyć.

Antiope, Jarzebinko, Beatko, Dorotko- witajcie

No chyba nie moglo byc inaczej w taki romantyczny dzien. Zwlaszcza ze sa dni starankowe- oczywiscie ja sie nie podniecam za bardzo, tak jak sobie obieclalam luzuje max w tym miesiacu i pelna sponatnicznisc, ale no- dni starankowych nie mozna przeoczyc, wiec ciesze sie ze jest juz dobrze u nas.

Beatko- kochana, nie wychodz nigdzie jak taka poaskudna pogoda, siedz w domku i reklaksuj sie, bo juz niedlugo maz wraca.....

Dorotka- ale fajnie ze fasolka juz sie robi wieksza....

Jarzebinko- fajnie ze masz zapal do tych testow, na pewno szybko zostaniesz kierowca....

Antiope- cieplutkie pozdrowienia dla Ciebie. Co slychac?:-)

Witajcie Dziewczynki!
Jak Wam minęły Walentynki?
My z Moim prawie się nie wiedzieliśmy bo R. już pracuje a ja miałam od popołudnia do wieczora kurs...

:szok: :szok: :szok: Jak ty możesz pracować w takich warunkach??

Pozdrawiam Was Kochane! :-)

Hausfrau- takie zycie, jak sie zaczyna pracowac, to niestety pol zycia przesiadujemy w robocie, albo wiecej....no i czasem omijaja nas mile dni i chwile, ale w sumie to zakochana para ma Walentynki codziennie, a nie tylko raz na rok....
Dla mnie osobiscie to troche takie komercyjne swieto, w sumie zadna tradycja w naszym kraju, ale moze byc....choc ja sie tam az tak bardzo nie podniecam tym dniem.

Cześć laseczki

Pogoda jest na saneczki, więc po obiedzie idziemy na górkę.......hihihi............

272.gif

Miłego dnia

reklama
przyszłam choć pomachać bo jestem dzisiaj w nastroju na morderstwo ehh nawet szkoda gadać w każdym razie w poniedziałek wybieramy się na USG i może nasza niespodzianeczka ujawni co skrywa między nóziami :tak::tak:
Pochwalę się jeszcze moimi ostatnimi zakupkami

Do góry