reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jarzebinko no juz pewnie danwo jestes w domku,,doczekalas sie
milego wieczorkuu
o tak

hej
nie no juz dawno po dasach, wieczor byl bardzo mily i romantyczny... wiec mialam niezlego speeda. A potem to juz byla sielanka...:-)
i oto chodziło, :-) super, że było super
Dorotka, ale zawsze to 8mm szczęścia i miłości :-)
Beatka, a pogoda faktycznie okropna

spokojnego i ciepłego wieczorku

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dobranoc 
przyjemności
i jak pisze Hausfrau
staraczki do dzieła 

przyjemności

i jak pisze Hausfrau

altoids
Fanka BB :)
Antiope, Jarzebinko, Beatko, Dorotko- witajcie
No chyba nie moglo byc inaczej w taki romantyczny dzien. Zwlaszcza ze sa dni starankowe- oczywiscie ja sie nie podniecam za bardzo, tak jak sobie obieclalam luzuje max w tym miesiacu i pelna sponatnicznisc, ale no- dni starankowych nie mozna przeoczyc, wiec ciesze sie ze jest juz dobrze u nas.
Beatko- kochana, nie wychodz nigdzie jak taka poaskudna pogoda, siedz w domku i reklaksuj sie, bo juz niedlugo maz wraca.....
Dorotka- ale fajnie ze fasolka juz sie robi wieksza....
Jarzebinko- fajnie ze masz zapal do tych testow, na pewno szybko zostaniesz kierowca....
Antiope- cieplutkie pozdrowienia dla Ciebie. Co slychac?:-)
No chyba nie moglo byc inaczej w taki romantyczny dzien. Zwlaszcza ze sa dni starankowe- oczywiscie ja sie nie podniecam za bardzo, tak jak sobie obieclalam luzuje max w tym miesiacu i pelna sponatnicznisc, ale no- dni starankowych nie mozna przeoczyc, wiec ciesze sie ze jest juz dobrze u nas.
Beatko- kochana, nie wychodz nigdzie jak taka poaskudna pogoda, siedz w domku i reklaksuj sie, bo juz niedlugo maz wraca.....
Dorotka- ale fajnie ze fasolka juz sie robi wieksza....
Jarzebinko- fajnie ze masz zapal do tych testow, na pewno szybko zostaniesz kierowca....
Antiope- cieplutkie pozdrowienia dla Ciebie. Co slychac?:-)
altoids
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki!
Jak Wam minęły Walentynki?
My z Moim prawie się nie wiedzieliśmy bo R. już pracuje a ja miałam od popołudnia do wieczora kurs...
![]()
![]()
Jak ty możesz pracować w takich warunkach??
Pozdrawiam Was Kochane! :-)
Hausfrau- takie zycie, jak sie zaczyna pracowac, to niestety pol zycia przesiadujemy w robocie, albo wiecej....no i czasem omijaja nas mile dni i chwile, ale w sumie to zakochana para ma Walentynki codziennie, a nie tylko raz na rok....
Dla mnie osobiscie to troche takie komercyjne swieto, w sumie zadna tradycja w naszym kraju, ale moze byc....choc ja sie tam az tak bardzo nie podniecam tym dniem.
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08