reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dzień dobry!!!
Altoids, jak wczorajsze dąsy
pewnie odeszły w niepamięć ??? 
a dzisiaj troszkę mroźno, ale jest słoneczko i Wam też życzę słonecznego i miłego dnia
Altoids, jak wczorajsze dąsy

a dzisiaj troszkę mroźno, ale jest słoneczko i Wam też życzę słonecznego i miłego dnia

Hausfrau
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki!
Jak Wam minęły Walentynki?
My z Moim prawie się nie wiedzieliśmy bo R. już pracuje a ja miałam od popołudnia do wieczora kurs...
Jak ty możesz pracować w takich warunkach??
Pozdrawiam Was Kochane! :-)
Jak Wam minęły Walentynki?
My z Moim prawie się nie wiedzieliśmy bo R. już pracuje a ja miałam od popołudnia do wieczora kurs...
Niestety dziewczynki u mnie w pracy straszna zimnica. Nawet ciepłe ubieranie nie bardzo pomaga. Czasami to nawet siedzę w płaszczu. Grzeją nam tylko dwie farelki, co jest stanowczo za mało na całe biuro. Wczoraj siedziałam w pracy sama, więc wzięłam obie farelki i podłączyłam koło mojego biurka. Dzięki temu zrobiło się trochę cieplej. Najgorzej marzną mi stopy. Więc dostałam od mamy takie wełniane kapcie za kostkę. Jest w nich dużo cieplej niż w normalnych butach. Ale tak naprawdę, to ciepło będzie tylko jak się ociepli na polu.

Pozdrawiam Was Kochane! :-)
E
Ewcia81
Gość
nnono taka dola nasz niedola,,hihihiCześć laseczki- witam w WALENTYNKI
Ewciu witaj towarzyszko doli i niedoli. ;-);-);-)
. ;-);-);-)
pogodzicie na pewno..Witajcie
ja tez zycze wszystkim w Walentynkowy dzien- duzo milosci, milosci i jeszcze raz milosci.....
A u mnie bez zmian, nadal dasy..., ale jeszcze wieczor przed nami, wiec....moze sie pogodzimy.
A ja sama spedzalam walentynki przed TV,,hihi z syniemm..
U mnie slonko dzisiaj,snieg,,wiatr,,zimnawo ogllenie...ale weekend juz ammy kobiałeckzi....chociaz ja jutro do pracy ide,,ale luzik,jakos przezyje,bo placa mi za to,hihi...
Pozdrawiam was wszytskie wszystkie,,,

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
u nas też takim "styropianowym" śniegiem zawiało, brrrrr, bardzo nieprzyjemnie było
ale jeszcze kwadransik i do domku i weekendzik
spokojnego i przyjemnego popołudnia 

E
Ewcia81
Gość
jarzebinko no juz pewnie danwo jestes w domku,,doczekalas sie
milego wieczorkuu
milego wieczorkuu
altoids
Fanka BB :)
hej
nie no juz dawno po dasach, wieczor byl bardzo mily i romantyczny...w sumie to nawet M mnie zaskoczyl. zorganizowal nam wyjscie do kina i kolacje we wloskiej restauracji. Najpierw oczywiscie po powrocie z pracy musielismy sobie wyjasnic co i jak, a potem to mialam zaledwie pol godziny zeby sie wystroic...
, wiec mialam niezlego speeda. A potem to juz byla sielanka...:-)
Pozdrawiam cieplutko....
nie no juz dawno po dasach, wieczor byl bardzo mily i romantyczny...w sumie to nawet M mnie zaskoczyl. zorganizowal nam wyjscie do kina i kolacje we wloskiej restauracji. Najpierw oczywiscie po powrocie z pracy musielismy sobie wyjasnic co i jak, a potem to mialam zaledwie pol godziny zeby sie wystroic...

Pozdrawiam cieplutko....
reklama