reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids ubierz sexi bielizne i połóż się do łóżka......... mąż chyba oszaleje z radości.....hihihi........ W taki wieczór musi być przytulanko....... ;-);-);-)

reklama
dzień dobry!!!

Altoids, jak wczorajsze dąsy :zawstydzona/y: pewnie odeszły w niepamięć ??? :tak:

a dzisiaj troszkę mroźno, ale jest słoneczko i Wam też życzę słonecznego i miłego dnia :rofl2:

Cześć laseczki

Jarzębinko na banka Altoids pogodziła się z mężem.......hihihi......

Miłego dnia laseczki- u nas spadł śnieg.

Witajcie Dziewczynki!
Jak Wam minęły Walentynki?
My z Moim prawie się nie wiedzieliśmy bo R. już pracuje a ja miałam od popołudnia do wieczora kurs...
Niestety dziewczynki u mnie w pracy straszna zimnica. Nawet ciepłe ubieranie nie bardzo pomaga. Czasami to nawet siedzę w płaszczu. Grzeją nam tylko dwie farelki, co jest stanowczo za mało na całe biuro. Wczoraj siedziałam w pracy sama, więc wzięłam obie farelki i podłączyłam koło mojego biurka. Dzięki temu zrobiło się trochę cieplej. Najgorzej marzną mi stopy. Więc dostałam od mamy takie wełniane kapcie za kostkę. Jest w nich dużo cieplej niż w normalnych butach. Ale tak naprawdę, to ciepło będzie tylko jak się ociepli na polu.
:szok: :szok: :szok: Jak ty możesz pracować w takich warunkach??

Pozdrawiam Was Kochane! :-)

Cześć laseczki- witam w WALENTYNKI
Ewciu witaj towarzyszko doli i niedoli. ;-);-);-)
. ;-);-);-)
nnono taka dola nasz niedola,,hihihi

Witajcie
ja tez zycze wszystkim w Walentynkowy dzien- duzo milosci, milosci i jeszcze raz milosci.....
A u mnie bez zmian, nadal dasy...:no:, ale jeszcze wieczor przed nami, wiec....moze sie pogodzimy.
pogodzicie na pewno..

A ja sama spedzalam walentynki przed TV,,hihi z syniemm..

U mnie slonko dzisiaj,snieg,,wiatr,,zimnawo ogllenie...ale weekend juz ammy kobiałeckzi....chociaz ja jutro do pracy ide,,ale luzik,jakos przezyje,bo placa mi za to,hihi...
Pozdrawiam was wszytskie wszystkie,,,:-D:-):-):-)

u nas też takim "styropianowym" śniegiem zawiało, brrrrr, bardzo nieprzyjemnie było :no: ale jeszcze kwadransik i do domku i weekendzik :-D spokojnego i przyjemnego popołudnia :laugh2:

hej

nie no juz dawno po dasach, wieczor byl bardzo mily i romantyczny...w sumie to nawet M mnie zaskoczyl. zorganizowal nam wyjscie do kina i kolacje we wloskiej restauracji. Najpierw oczywiscie po powrocie z pracy musielismy sobie wyjasnic co i jak, a potem to mialam zaledwie pol godziny zeby sie wystroic...:eek:, wiec mialam niezlego speeda. A potem to juz byla sielanka...:-)

Pozdrawiam cieplutko....

reklama
Altoids nie mogło być inaczej hihi.
Witam. Byłam dzisiaj na USG
biggrin.gif
. Na zdjęciu niewiele widać hihi. Dzidzia ma całe 8 mm
p.gif
, rośnie pięknie, oby tak dalej
yes2.gif
.

Do góry