reklama
altoids
Fanka BB :)
Jest bardzo suche, a czy nawilżać bo mam normalnie SAHARE.
Beatko
Kochana- zakup sobie cukierki na kaszel, jakies na przyklad Halls, albo ricola w aptece i ssaj je jak najwiecej, mi jest po tym najlepiej, jak mam suche gardlo. trzymaj sie kochana. Pij tez mleczko z miodem i jedz czosnek.papa
Antiope
Z czworaczkami to dopiero jest wesoło :-):
Dzieci, du
Dzieci, du
altoids
Medio nadal słaba jestem niestety, ale już nie czuję tej suchości tak mocno.
Beatko dokładnie wiem co czujesz
Dorotka- dobrze ze jest ci juz lepiej i fasolce tez....Teraz dbaj o sibie max, zeby to nie wrocilo. Trzymaj sie cieplutko....
altoids
dień doberek!!!
miłego dnia Wam życzę
wczoraj wieczorkiem już nie zaglądałam, bo padałam o 21.00 jak rzadko, więc witam dzisiaj wcześnie rano
altoids, czy Ty żyjesz w innym wymiarze czasowym, po północy to już się śpi kochana a nie pracujechyba,że to przyjemna praca w sypialni ????
![]()
Jarzebinko- ja niestety w innym wymiarze czasowym,,,,, jestesmy w USA, (ale nie na stale, tylko tymczasowo, az maz skonczy specjalizacje), wiec jak u Was noc, to u mnie jeczcze dzien...a tak swoja droga to ja czasem siedze dlugo w pracy, jak M musi miec dyzur, bo co mam robic sama w domu...nawet nie ma z kim pogadac, zadzwonic....o jak ja chce do Polski....buuuu

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Ale mnie się śmiałam jak to czytałam hahaha
Jarzębinko jesteś super humorek mi popawiłaś tym tekstem.Duży buziak.
Medio przynajmniej sie rozweseliłyśmy hihi. Na przyszłość będę się wyrażać dokładniej hihi
ha ha ha

Dziewczynka czy chłopiec co za różnica, ważne żeby było zdrowe i kochane przez rodziców.
świeta racja

Medio niektóre kobiety wolą mieć najpierw synów a potem córkę.
ja właśnie tak marzę, ale czy się uda, to czas pokaże

Jarzebinko- ja niestety w innym wymiarze czasowym,,,,, jestesmy w USA,(...) ale jeszcze nam zostalo 3 lata....mielismy plany zeby dzidzia nam sie tu urodzila, ale cholera nie wychodzi....
![]()
to już rozumiem tą pracę jak my smacznie śpimy

miłego dnia Kobietki :-):-):-)
reklama