reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Miłego dnia!

hustawka.gif

reklama
Cześć laseczki

Altoids a nie chcecie tam zostać na stałe? Tu w Polsce przecież ani porządnej roboty nie ma, nic tylko bieda a tam to jak pracuje nawet facet, to można normalnie żyć.

Witaj Jarzębinko ;-) ;-)

Dorotko dbaj o siebie ;-).

A co u Eliczka?

Miłego dnia wszystkim zyczę a u nas dziś ślicznie słoneczko świeci, prawie wiosna.

Witajcie Kobietki staram się Was czytać na bieżąco ale z pisaniem to różnie bywa i właśnie wcinam na drugie śniadanko ptasie mleczko ale co tam raz w roku taka rozpusta jest dopuszczalna i myślę że naszej raczej córeczce też smakuje bo się śmiesznie kręci :-):-) Miłego i spokojnego dnia :tak::tak:

Witajcie Kochane!

Wpadam korzystając z nieobecności szefa :cool2: Pojechał sobie do Koblenz.
Co do Walnetynek to spędziliśmy je z Moim prawie cały dzien osobno ale za to w niedzielę poszliśmy na obiad do restauracji :tak:
Pogoda u nas śmieszna. Pada deszczyk, w nocy mróz a w dzień ciepło i wiosennie.

Jarzebinko- ja niestety w innym wymiarze czasowym,,,,, jestesmy w USA, (ale nie na stale, tylko tymczasowo, az maz skonczy specjalizacje), wiec jak u Was noc, to u mnie jeczcze dzien...a tak swoja droga to ja czasem siedze dlugo w pracy, jak M musi miec dyzur, bo co mam robic sama w domu...nawet nie ma z kim pogadac, zadzwonic....o jak ja chce do Polski....buuuu:baffled:ale jeszcze nam zostalo 3 lata....mielismy plany zeby dzidzia nam sie tu urodzila, ale cholera nie wychodzi....:no:
No właśnie, dlaczego nie chcecie zostać w USA na stałe?
Z drugiej strony rozumiem Twoją tęsknotę do Polski bo sama to przechodziłam półtora roku temu. Myślałam, że zwariuję.
Teraz już się w miarę przyzwyczaiłam bo stworzyłam sobie tutaj własne ścieżki i miejsca.
Zresztą, szkoda mi życia na tęsknotę, chcę po prostu korzystać z tego co mam tak jak najlepiej potrafię więc głowa do góry!
A bejbik też się pojawi!

Witajcie Kobietki staram się Was czytać na bieżąco ale z pisaniem to różnie bywa i właśnie wcinam na drugie śniadanko ptasie mleczko ale co tam raz w roku taka rozpusta jest dopuszczalna i myślę że naszej raczej córeczce też smakuje bo się śmiesznie kręci :-):-) Miłego i spokojnego dnia :tak::tak:

Boszzzzzzzzzzzz, Puchatka, pamiętam jak zafasolkowałaś a tu już tak daleko jest :szok: zyczę Ci wszystkiego dobrego!! :-)

U nas staranka się bardzo spowolniły sama nie wiem dlaczego. Moze jesteśmy przemęczeni... ale szczerze to czasami chcę mieć tylko spokój i cieszę się z chwil kiedy jestem sama w domu.... :-( ale to chyba nie jest NIENORMALNE??????

Hausfrau no bo troszkę Cie zniknęlo kobietko a nam czas jednak leci :tak::tak::tak:w sumie mnie samej trudno uwierzyć że zostały tylko 3 miesiące:szok: mam nadzieję że Wasze staranka znowu nabiora tempa i Ty nim się obejrzysz będziesz w trzecim trymestrze:tak::tak:

Altoids jeszcze macie 3 lata, więc dużo czasu przed wami na spreparowanie maleństwa :-p:-D
Beatko jak tam Sahara?
Hausfrau czasami przyda się zwolnić i nabrać sił :tak:
Ja nadal kaszląca, mały chyba ode mnie załapał bo już dwie noce źle sypiał, dzisiaj zakatarzony i też pokasłuje :wściekła/y:

Dorotko mnie tez cos ten kaszel dopadl, drapie mnie w gardle.Lekarka powiedziala,ze tydzien moge tak sie pomeczyc:wściekła/y: i powinno ustapic.:sorry2:
Trzymaj sie:blink:.

Dziewczyny kurujcie się! Najlepiej prosto do wyra się wygrzać.... o towarzystwie nie wspomnę ;-)
Ja jeszcze godzinę w pracy a potem prosto do Lidl - maja dzisiaj fajne buty w ofercie (przynajmniej fajne były w reklamie) a potem znowu na kurs do 21.

Witaj Hausfrau

Dorotko a dziekuję moja SAHARA nie chce się wynieść z mojego gardełka.....hihihi....... chyba dobrze jej tam.

reklama
Do góry