reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids myślę że jak pojawi się dziecko, to już będzieci chcieli tam zostać. Bo co za przyszłość mamy tu, powiem ci że mój mąż chce zdać egzaminy w USA na pielęgniarke i też tam pojedziemy. A znajomych zawsze można gdzieś poznać, więc spoko.

No moze jakby dziecko przyszlo tu na swiat to mi by sie odmienilo, ale narazie nawet nie chce slyszec o zostaniu tutaj. mamy tu znajomych z portugalii, i oni tez chceili wracac, ale jak sie urodzilo dziecko to ani mysla wracac do europy...moze z nami tez tak bedzie. Ale narazie czuje sie strasznie samotna tutaj....:sorry2:
u mnie dzis taki sobie humorek, mam 16 dzien cyklu i troche sie nakrecam, choc w tym miesiacu tak malo probowalismy....

Ewcia- ale lipa z ta @, akurat na przyjazd m, to sie chlopak musial zasmucic. Ale jak jescze bardziej wyglodnieje, to dopiero sie bedzie dzialo....:-)

reklama
Ewcia przykro mi, ze @ akurat na przyjazd M:-(. Ale co sie dowlecze, to nie uciecze ;-) i tego sie trzymajmy :-).
Wszystkim miłego dnia:-)

Cześć laseczki

Ewcia mam nadzieje że @ szybko się skończy. A potem do dzieła.....hihihi......

Altoids będzie dobrze, tylko się nie nakręcaj. Póki co korzystaj z sexu na maxa. ;-)

Jarzębinko u nas też pogoda do bani, tylko siedzieć w domu.

Medio będziesz miała lato cały rok....hahaha...... woda, plaża, opalenizna więc czego chcieć więcej- wakacje cały rok. Moja koleżanka jest w Sydnej już 7 lat i nie myśli wracać do Polski. ;-)
Nawet kandydata na meża już ma....hahaha...... musiała tylko powiększyć biust, bo tam ponoć taka moda....hahaha......
Beatko no balonow ala Pamela Anderson to ja nie mam,ale czy powieksze sobie, no nie wiem,raczej mnie do tego nie ciagnie:no:.Ale wakacje caly rok, czemu nie.Choc bez opalenizny, chyba, ze samoopalacz, bo prazenie na sloncu to niezdrowe, a ja nie mam ciemnej karnacji i nie chce wygladac za kilka lat jak wysuszons morela.:sorry2:

Medio- moja koleżanka była deska więc, trzeba było coś z tym zrobić.....hihihi..... Jest wysoka 180 cm wzrostu, teraz ma fajne balony i już znalazła amanta przy kasie.......hihihi.......
A opalać się można tylko trzeba mieć dobry balsam z filtrem.

witam popołudniowo i weekendowo :-p

ja uwielbiam wygrzewać się w słoneczku, ale chyba nie w takich ilościach jak za oceanem :-D żeby u nas było prawdziwe lato przez te nasze 2 miesiące to by było super i możnaby było naładować akumulatorki na cały kolejny rok, zobaczymy jak będzie w tym sezonie :-D

dzien dobry weekeendowo...:-)

Ewcia- ale lipa z ta @, akurat na przyjazd m, to sie chlopak musial zasmucic. Ale jak jescze bardziej wyglodnieje, to dopiero sie bedzie dzialo....:-)
no ma pecha chłopaczek,hihih

Ewcia przykro mi, ze @ akurat na przyjazd M:-(. Ale co sie dowlecze, to nie uciecze ;-) i tego sie trzymajmy :-).
Wszystkim miłego dnia:-)
dokladnie,ja tam sie nie smuce,,,

a pogoda dzisiaj okropna, mokro, wietrznie i bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :szok: ale Wam życzę przyjemnego dnia :-D:-D:-D
no dokladnie,,blee pogoda a humorki the bestt

Cześć laseczki

Ewcia mam nadzieje że @ szybko się skończy. A potem do dzieła.....hihihi......

.
no a jak....

witam popołudniowo i weekendowo :-p

ja uwielbiam wygrzewać się w słoneczku, ale chyba nie w takich ilościach jak za oceanem :-D żeby u nas było prawdziwe lato przez te nasze 2 miesiące to by było super i możnaby było naładować akumulatorki na cały kolejny rok, zobaczymy jak będzie w tym sezonie :-D
nom,,ciekawe jak teraz lato,,bo ostatnio u mnie na pomorzu ani lata ani zimy nie byłooo:-p:sorry2::dry::baffled:

Jarzębinko ja też uwielbiam słońce, nawet takie jak za oceanem.....hihihi. W tym roku jestem blada jak mąka, bo jak chcę iść na solarkę to zawsze jestem chora.

reklama
nom,,ciekawe jak teraz lato,,bo ostatnio u mnie na pomorzu ani lata ani zimy nie byłooo:-p:sorry2::dry::baffled:

u nas w wielkopolsce podobnie - śnieg był tylko jeden wieczór, dobrze,że wtedy mój M wymyślił,że jednak pójdzie z dzieckiem na sanki, a była to 20.00, wiec pora do spania, bo mały sniegu tego roku wogóle by nie widział, a to jego w sumie pierwsza świadoma zima :happy2::-):happy2:

Do góry