reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

wagnies zazwyczaj idzie o pierdoły bo te jakoś potrafią człowieka najbardziej wyprowadzic z równowagi ale po takiej kłótni to można sie pogodzic a to bywa bardzo przyjemne a co do pracy nawet się nie obejrzysz a już będzie koniec dnia :tak:
mufka nie dziękuje bo nie chcę zapeszać i mam nadzieję że w końcu pojawi sie fasolka:tak:
isikora no niestey tak najpierw obiecujesz sobie że nie będziesz czekac i niczego sobie obiecywać a potem jest kolejna @ i łezki ale w końcu nam sie uda musze to sobie powtarzać:tak: :tak:
NieSamowita miłych snów i zdrówka zdrówka moja droga:tak: :tak:

reklama
mufka i wagnies witajcie.

mufko i wagnies
staram sie łapać chwile będące nawet przed naszym weselem :happy::happy::happy:. Na razie najwspanialszymi momentami były : mierzenie wymarzonej sukni ślubnej i właśnie wszystko związane z zaproszeniami :-):-):-):-). Czułam sie dzisiaj taka szczęśliwa :happy::happy::happy: i nie dowierzałam,ze to są moje zaproszenia :-D:-D

Puchatko trzymam kciuki ,żeby wam się w najbliższym czasie udało :) :) :) :)

Dobranoc dziewczynki, uciekam spać bo padam. Buziaki

ahhhhh ISIKORA jak ja Ci zazdroszcze !!! My bralismy slub 27 maja 2006 a juz bym z checia stanela na slubnym kobiercu poraz wtory,z tym samym panem oczywiscie ;-) :-D Nawet go pytalam ze w nasza rocznice mozemy pobrac sie ponownie:laugh2:
My nierozsylalismy zaproszeni osobiscie,mieszkamy w Nl wiec moi rodzice mieli "chodzone" i spijali wszystkie herbatki i kawki za nas.To dobrze ze tak sie stalo bo moj maz po polskowemu to niewiele.Ja jako wlascicielka serca milosiernego napisalam na zaproszeniach ze nie chcemy kwiatow,tylko prosimy o datek do puszki dla pieskow z azylu w Krakowie.Nie uwiezycie ale za zebrana kase kupilam 130 kg puszek i suchej karmy.
To ze nie moge wyjsc za maz za mego meza poraz wtory, to na pocieszenie wybieramy sie w tym czasie do Wenezueli.
Bede nietaktowna ale wkleje siebie w najwazniejszym dniu mojego zycia
Zobacz załącznik 35204

Zobacz załącznik 35205
Zobacz załącznik 35206

Witajcie dziewczynki :-):-):-):-):-):-).
Naprawdę dzisiaj pogoda przepiękna :happy::happy::happy::happy::happy::happy:.
Niestety siedzę w pracy i kończę dopiero po południu :-(.
Hehe NieSamowita mnie tez sie wydaje jak by były wakacje
:-D:-D:-D:-D:-D, bo strasznie nie chce mi sie siedzieć w 4 ścianach.

NieSamowita tak marze i chciałabym gdzieś wyjechać, nawet na kilka dni, odpocząć od tych wszystkich spraw, biegania, po prostu poleżeć , poopalać się .
;-);-);-):happy::happy::happy:.

Szkoda tylko , że wszystko zakwita bo mam alergie na wszystko co kwitnie :-:)-:)-:)-:)-( i kaszel i kichanie mnie męczy od rana i chyba bez pigułek sie nie obejdzie :-(.

Dzień doberek!!!
No widze że razem z poniedziałkiem nasz wąteczek nabrał życia:tak:
Kindzia wyglądałaś naprawdę zjawiskowo normalnie aż dech zapiera. No a poza tym na takie poecieszenie to ja też bym się godziła. My w naszą pierwszą rocznicę poszliśmy tylko na lody bo ja wtedy pracy nie miałam i to było na to na co moglismy sobie pozwolić ale to i tak było fajne no może nie jak Wenezuela;-) ale no rozumiesz.
NieSamowita no ta pogoda troche miesza w główce bo aż trudno uwierzyć że to dopiero kwiecień :-D
isikora ja za calego serca życze Ci równie udanego wesela jak moje bo juz tydzień po goście pytali czy możnaby zrobić powtórkę oczywiście nie obyło sie bez małych przygód ale dzisiaj wspomina sie to z uśmiechem:-D :-D
Miłego dnia !!!!!:-)

heh...
kwitnie teraz brzoza , klon jesionolistny, topola biała (białodrzew), grab zwyczajny, jesion wyniosły,30 gatunków wierzb, w tym wierzba iwa, brzozy,
dąb szypułkowy,babka zwyczajna oraz i tu normalnie zgroza 150 gatunków traw, w tym zboża
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

NieSamowita dziś wolne ale miałam zrobic porządki ale jakos nie chce mi się na to dnia marnować i chyba rowerek wygra:tak: :tak:
isiokora to Ty biedny żuczek jesteś encyklopedia botaniki ale mam nadzieje że leki pomagają bo pamiętam jak mój brat potrafił się męczyc az mi się zawsze serduszko kroiło a co do sukienki to przy okazji opowiedz nam jaka czy tradycyjnie bialutka czy jakieś odstępstwa z ozdóbkami czy bez ??? no normalnie pełne sprawozdanie proszę :-) :tak: :tak:

reklama
Witaj Puchatko :-):-):-)
Mam już wybraną sukienkę, pierwsze zmiany i przymiarka 15 czerwca :-D:-D.
niestety nie mam zdjęcia sukni ale jest długa bez gorsetu ma tylko usztywniony biust. Jest śnieżnobiała z długim trenem obszyta białą koronką :happy2::happy2::happy2:.

Zapraszam na mój wątek :

Forum Weselne miasta

Do góry