reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata, to dawaj fotkę z tymi nowymi włoskami ;-) I dobrze, ze już spokój ze szczurami Brrr, aż mnię coś strząsło jak go sobie wyobraziłam brrr.
A jak Ty Kochana wogóle się czujesz? Odebrałaś w końcu wyniki badań?

reklama
Witajcie Kochane aleście naskorbały a tylko mnie pół dnia nie było
Ataata już myślałam że Cię te szurki gdzieś zawlokły ale dobrze Cie widzieć :tak: no i czekamy na zdjęcie włosków bo musimy przeciez wiedziec jak wyglądasz:tak: No i proszę ile zmian ledwo co fasolka a juz nowe włoski jestem ciekawa co dalej:-D
Kindzia super i będę mocno trzymała kciuki za Twoją fasolke napewno wszystko będzie dobrze :tak: :tak:
asialc z babcią napewno będzie dobrze i póki co nie ma co się martwić na zapas a co polskiej służby zdrowia to kurcze lepiej nic nie mówic bo to temat rzeka i to niestety coraz brudniejsza :-( ale nie myśl o tym :tak:
wagnies no ostatnio to ja przeważnie w pracy siedzę a dziś mimo wolnego dnia znowu moja "kochana" zmienniczka podniosła mi ciśnienie :eek: szkoda wogóle gadać coraz poważnie myśle o tym żeby na gwałtu rety szukać nowej pracy ale tej szukałam 1,5 roku i kurcze nie chcę znowu siedziec z teściową :-( :-( mam nadzieję że Ty miałaś lepszy dzień
isikora NieSamowita macham do Was:tak:
Z biuletynu informacyjnego na dzis to byłam u ginka pęcherzyk jeszcze nie pękł :confused: ale za to łądnie dojrzał więc idę pomęczyć mężusia ;-) w końcu jak mamy miec fasolke to sie trzeba o nią postarać:-D

mam nadzieję że Ty miałaś lepszy dzień

Puchatka mialam starsznie pracowity dzionek, bo tak to jest jak dyrowi wydaje sie ze na wszystko jest czas a ja pozniej gonie w pietke zeby wszystko bylo przygotowane i zorganizowane na czas... niestety teraz zapowiada mi sie pracowity czas w pracy

Heloooooo dziewczynki:-):-):-)

asialc za zdrówko babci i pomyślne wyniki pomodlę się przed snem, szkoda że tylko tak mogę pomóc ale wierzę w powodzenie, a przecież wiara czyni cuda, buziam:happy:

puchatka, ataata, isikora, niesamowita, kindzia, wagnies witam dziewczynki gorąco z upalnej Gdyni (dziś normalnie lato:-))

ja tylko wpadłam się przywitać bo cały dzień byłam w pracy a teraz muszę zakuwać na kolokwium (a dokładniej mówiąc to na 4 kolokwia i to wszystkie w jeden dzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:), w pracy było ok, poznaję nowe obowiązki, masa procedur do przeczytania i co gorsza zapamiętania:baffled:. W środę wizyta u ginka, podejmie decyzję co do sposobu leczenia tej mojej wysokiej prolaktyny, no i nie wiem co z tym torbielem:confused:. Z tego co wiem to wraz z obniżaniem poziomu prolaktyny wzrasta libido, mój mężuś już zaciera ręce:-):-):-)

pozdrawiam Was kochane

Hejka wieczorowa porą:-p

Wagnies no jakże bym mogła o was zapomnieć:no: Nigdy w życiu:no: :laugh2: ;-)

asialc szczur był taki wielki, że mu ryjek i tyłek z szufelki zwisały:laugh2::baffled: Co do wyników to nie odebrałam:zawstydzona/y: bo zapomniałam wszystkich papierów do krakowa zabrać:baffled: Idąc do busa w połowie drogi sobie przypomniałam ze ładowarki do tel nie wziełam więc sie wróciłam. Ide sobie zadowolona, doszłam na dworzec i sobie przypomniałam ze żadnych dokumentów i papierów nie wziełam:sick: ale już sie nie wracałam bo miałąm busa za 15 min a nastepny za półtorej godz. Nie wiem co sie zemną dzieje teraz, jestem tak rozkojarzona, że ide do sklepu np. po mleko i mleka nie kupuje:sick: bo zapominam. No ale jade w tym tyg jeszcze raz do Krakowa po kotka bo już mi go przywioza wiec wezme te wyniki odbiore i wogóle pozałatwiam swoje sprawy.
Ja sie czuje nawet nawet, w sumie to mało ciążowo. Bo pozatym że mam zawroty głowy to już praktycznie nic wiecej. No i zauwarzyłam, że nie moge sie smiać za durzo bo potem mnie cholernie brzuch i jajniki bolą:baffled:
A co to sie w tym szpitalu porobiło:confused: Co ta wredna pielęgniarka Cie tak strasznie wkurzyła? Mam nadzieje, że zystko dobrze?

Puchatko no ładnie ładnie, żeby mnie szczurki zawlokły do norki to by musiały durzo chlebka zjeść haha:laugh2:
Męcz męcz mężulka!! Tak jak ja swojego:laugh2: :laugh2: aż czuł sie jak reproduktor:-D no ale warto było:cool2:

mufko no to zdanych kolokwiów życzę. Dasz rade bo zdolniacha z Ciebie:tak:

Co do zdjęć to wkleje jak będe miała. Sa w aparacie ale w Krakowie, więc jak tam będe to sobie zgram i pokarze napewno:tak:

Buziaki, ja zmykam na kolacje i do spanka
papa

Mufka to wytrwalosci w pracy i milej nauki zycze... hmmm chyba juz zapomnialam co to znaczy zakowac do kolosow... ale czas chyba bedzie wrocic do tego....

Ataata to wpadaj tu do nas jak najczesciej i rozsiewaj te BAKTERIE ;-)
I lataj te dziury w mozgu zeby mysli Ci nie uciekaly ;-)

Zycze wszystkim staraczkom milych i kolorowych snoof...

Witajcie serdecznie :-):-):-):-):-):-).
Teraz mam już wolny czas,żeby trochę poczytać i popisać.
Jak wróciłam z pracy to padłam na łóżko i przespałam sie godzinkę a później po zjedzeniu serka waniliowego miałam problemy z żołądkiem :-:)-:)-:)-:)-( i do tej pory nie jest w 100% dobrze :sick::sick:.

Attata
nieźle z tym szczurem. Dobrze,że już jest po kłopocie.
Jak sie czujesz?
Mufka trzymam kciuki za zdane kolokwium :-):-):-)
Wagnies ja też się cieszę,że nie jestem sama i ktoś oprócz mnie pracuje w taką pogodę ;-).
Asialc nie przejmuj sie pielęgniarkami. Niektóre z natury już nie lubią ludzi :no::no:.
Puchatko co tam ciekawego dzisiaj porabiałaś?

Witam wszystkich serdecznie :-):-):-):-):-):-):-):-).

NieSamowita,
Puchatka, Wagnies, Mufka, Asialc, Ataata,KINDZIA100
Witajcie :-D:-D

reklama
Do góry