E
Ewcia81
Gość
cos ty,jhihiiCzesc
Ewcia i jak tam testy, dalas cos sciagnac?????
byla taka cisza,ze myslalam ze zasne,hehe,,gbali sie chyba nowej pani,,,,

ja w domu,,maz za granica,dziekcow pekcolu,
Pijam kawusieeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos ty,jhihiiCzesc
Ewcia i jak tam testy, dalas cos sciagnac?????
Dzialam, dzialam, maz az dziwnie na mnie patrzy:-)medio biedulek,,,goraczka sie go uczepila czy co,,a sio od krzysia!! no juz lepiej bedzie hihi
no a ty działaj z m...![]()
hahhaa,,zdziwony ze masz ochote,,niechs ie cieszy,,bo moze czar prysnie i nie dostanie ciebie,,hihiDzialam, dzialam, maz az dziwnie na mnie patrzy:-), co ja taka ...., hihihi;-)
Ewcia81 a Ty w jakiej fazie cyklu jestes? Juz po starankach?;-)hahhaa,,zdziwony ze masz ochote,,niechs ie cieszy,,bo moze czar prysnie i nie dostanie ciebie,,hihi![]()
Beatko jak tam wrazenia?;-)dzień dobry !!!!![]()
Beatko, i jakie pierwsze wrażenia po kursie, bo chyba już zaczęłaś ????
ja miałam wczoraj zajęcia z pierwszej pomocy, były bardzo fajne, bo bardzo praktyczne, prowadziła je inna babka i naprawdę nam się podobały,a jak dobrze pójdzie to od przyszłego tygodnia będę umawiała się już na jazdy, czyli koniec teorii we wtorek
dużo zdrówka dla chorowitek i miłego dnia
PS. która podeśle troszkę słoneczka, bo u nas ten dzień taki ponury,że aż nic się nie chce robić....... ble![]()