reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

a

Ewcia tobie to dobrze, ja jeszcze 2 godzinki, chyba że się urwę ok. 14. właśnie się na tym zastanawiam ????

słonecznego popołudnia :rofl2:
no nie wiem czy az tak dobrze,,robote do domu przynosze codziennie,,,szok...

jarzebinko super,ze jzu niedlugo jazdy,,na pewno swietnie ci pojdzie
potem becia i nowe praweczka ebda,,,

reklama
oj, praktycznej nauki jazdy to już nie moge się doczekać :tak::-D:tak: a nasze autko mąż już też szykuje, tzn. naprawia wszystko co sie da aby było supeeeeeeeeeeer sprawne :tak:

miłego wieczorku :rofl2:

czesc kochane

widze ze staranka u niektorych pelna para!!!! Moj M juz wrocil do domu, zmeczony niemilosiernie, bo siedzial na lotnisku 16 h bo mu zwial samolot. musialam sie nim odpowiednio zajac....ale co z tego jak juz po owulce....

witam wczesnym rankiem !!!! :tak::-D:tak:

altoids, ale najważniejsze,że było przyjemnie i miło spędziliście czas :tak::-)

pozdrawiam i miłego dnia życzę :tak::happy:

Cześć laski

Medio zajęcia są super, ale dużo materiału.....;-)

Jarzębinko a testy już zdałaś, jak to tam jest??????? Ja się troszkę cykam jazdy, ale spoko dam rade.....;-) najwyżej dokupie sobie 10 godzin jazdy.....;-);-);-)

Altoids mój S też kiedyś w Chikago czekał na samolot 21 godzin- porażka.....;-)

Cześć laski

Medio zajęcia są super, ale dużo materiału.....;-)

Jarzębinko a testy już zdałaś, jak to tam jest??????? Ja się troszkę cykam jazdy, ale spoko dam rade.....;-) najwyżej dokupie sobie 10 godzin jazdy.....;-);-);-)

;-)
Beatko dasz rade i bedzie ok, zobaczysz, jak obcykasz co i jak to bedzie sama frajda, oby tylko instruktor byl spoko, no i auto sprawne.:tak:

Medio instruktor zna się na robocie, wszystko czytelnie tłumaczy....;-)
Ale boli mnie podbrzusze jak na @, temp dziś 37C ale spoko nie nakręcam się.....;-);-);-)

Beatko- trzymam kciuki za fasolke. ja jade z M na Dominikane w niedziele na tydziec, wiec mnie nie bedzie, ale bede o Was myslec intensywnie i jak wroce to mam nadzieje ze beda fasolki u Was.:tak::tak::tak:Sciskam Was wszytskie razem i kazda z osobna. mamy tylko 2 dni na pakowanie sie itd,a jeszcze musze kupic nowy stroj kapielowy, wiec chyba nie bede miec czasu juz zajrzec przed wylotem.Papa

witam !!!
Altoids, przyjemności :tak::-D:tak:
Beatka, to fakt rzeczowy kompetentny instruktor to podstawa :tak: teraz ten wykładowca od torii też był spoko, we wtorek umawiamy się na testy wewnętrzne, po których dopiero zaczynam jazdę i mam nadzieję,że ten instruktor od jazdy też będzie OK :tak: a tempka niczego sobie, oby, oby ................... :tak::-D:laugh2:

Medio, Ewcia, Dorotka ..... i pozostałe staraczki miłego dnia :tak: i lepszej pogody niż w Poznaniu, bo u nas od rana leje, nie pada a leje, tragedia ............. ble :no:

reklama
Czesc

Altoids udanego urlopu, wklej zdjecia jak wrocisz.....;-);-);-)

Jarzebinko moj S jest troszke zazdrosny o instruktora, bo szczyl ma jakies 26 lat......;-);-);-)

Milego dnia staraczki......;-);-);-)

Do góry