reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witam poniedziałkowo !!!

Medio, co do pracy to teraz jest luźniejszy okres, więc spoko :tak: jest i cas na pracę i na herbatkę i na BB :tak::-D:tak: a co do kursu na prawko - to koszt podstawowy 1100zł + 50 zł lekarz + ok. 150 zł egzamin + ok. 20 zł książki :tak::-D:laugh2:

miłego i słonecznego dnia życzę :tak::-D:laugh2:

Cześć laseczki

Medio u nas koszt kursu to 1399 zł w tym są książki, + 50 zł lekarz, a za egzamin nie wiem ile. Lekcje dodatkowe to 60 zł za godzinę, chyba że wezmiesz pakiet 10 godz za 400 zł.

Jarzębinko mój S w tym roku skończy 34 lata....;-) ja mam 30....;-) też fajny rocznik.

Miłego dnia

Cześć laseczki

Medio u nas koszt kursu to 1399 zł w tym są książki, + 50 zł lekarz, a za egzamin nie wiem ile. Lekcje dodatkowe to 60 zł za godzinę, chyba że wezmiesz pakiet 10 godz za 400 zł.

Jarzębinko mój S w tym roku skończy 34 lata....;-) ja mam 30....;-) też fajny rocznik.

Miłego dnia
Ciekawe ile z egzamin poprawkowy, oby nie był on wam potrzebny;-), nie wiem jak teraz to wygląda, ale jak ja zdawałam to najpierw były testy-te udało mi sie zdać bezbłednie, z jazdą na placu było gorzej-zatoczka:crazy:mi nie wychodziła, raz miałam jakieś dziwne auto z popsutym sprzęgłem, jak je wcisnęłam, to tak już zostało, chciałam spojrzec na dół co jest dlaczego nie idzie z powrotem do góry, a tu po chwili chop i zaliczyłam skoczek zająca hihihi, tak więc dopiero za 5 razem jazdę zdałam, ale cóż, było trochę zabawy, wtedy jeszcze na koszt taty, który nie robił mi żadnych wyrzutów,że tyle razy podchodzę, choć przeżywał to trochę , jak szłam na każdy egzamin,a czasami śmiał się ze mnie,ja sama też z :-D:-D:-Dsiebie.

widzę że zrobiło sie tutaj motoryzacyjnie :tak::tak: ja mam prawo jazdy od wielu lat ale praktycznie nie jeżdżę nigdy mi to nie sprawiało wielkiej radości więc jakoś mnie nie ciągnie :tak::tak:
Zajrzałam co by Wam pożyczyć miłego dnia i jak najbardziej owocnych staranek :-):-)

Puchatko kopę lat....;-)

Medio nastawiam się psychicznie, że jazdę zdam może tak za 5-7 razem....;-);-);-)
Beatko najważniejsze byś się nie stresowała za bardzo, na luzie;-), kto wie, może za pierwszym podejściem Ci się uda:tak:. Mój brat i mąż za pierwszym razem zdali, ale to faceci.Niektórzy egzaminatorzy bardziej krytycznie oceniaja kobietki na egzaminie, niestety-przeważnie Ci starsi.

Hej wam..
ja pikole ,,znaiedbałam Bb,,bo latam,pracuje,mezem sie zajmuje,,sorryyy laski

Mamy autka nowe,,,jest piekne,,zaraz fotke wkleje wam,,a nawet dwie,bo mojego teraźniejszego tez.
W sobote opiliśmy autkami,troszke z mezem posprzeczalismy sie,,ale jest lepiej i super,,hehe,,,
Dzisiaj załatwianie z autami,urzedy obydwa,tesciowa byla tez,swoje auto zalatwiała no i w prayc byłam,,ma zmnie anarzie woi
a moje auto jutro dostane,

pozdraiwmamm

Beciu jak tempka?/ i jak kursik??
jarzebinko co tma u ciebie?/,,jak prezent podobal sie...tzn mototrek..
Medio:-)

reklama
Medio, teraz test i jazda jest w jednym dniu, rano test i kto zaliczy idzie na jazdę :tak::-D:tak: zobaczymy jak to będzie u nas, ale ja to już nie moge sie doczekać , bo coraz więcej nadaża sie sytuacji gdzie autko stoi a ja lece na tramwaj :-(

Ewcia, Beatka, Puchatka i ..... miłego wieczorku :rofl2:

Do góry