Medio
Fanka BB :)
Jarzębinko ślicznutkiMedio - 30 urodziny razem z mężem świetowaliśmy w zeszłym roku, M jest IX, ja XI, a rocznikowo '77, bardzo ładny rocznik![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jarzębinko ślicznutkiMedio - 30 urodziny razem z mężem świetowaliśmy w zeszłym roku, M jest IX, ja XI, a rocznikowo '77, bardzo ładny rocznik![]()
Ciekawe ile z egzamin poprawkowy, oby nie był on wam potrzebny;-), nie wiem jak teraz to wygląda, ale jak ja zdawałam to najpierw były testy-te udało mi sie zdać bezbłednie, z jazdą na placu było gorzej-zatoczkaCześć laseczki
Medio u nas koszt kursu to 1399 zł w tym są książki, + 50 zł lekarz, a za egzamin nie wiem ile. Lekcje dodatkowe to 60 zł za godzinę, chyba że wezmiesz pakiet 10 godz za 400 zł.
Jarzębinko mój S w tym roku skończy 34 lata....;-) ja mam 30....;-) też fajny rocznik.
Miłego dnia
Beatko najważniejsze byś się nie stresowała za bardzo, na luzie;-), kto wie, może za pierwszym podejściem Ci się udaPuchatko kopę lat....;-)
Medio nastawiam się psychicznie, że jazdę zdam może tak za 5-7 razem....;-);-);-)