reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Medio Gratuluję :tak::-D:tak: Też byłam kiedys na tym wątku i tak zaglądam od czasu do czasu zobaczyc czy ktos nie zafasolkował. No i proszę.
Uważaj teraz na siebie.

witam
no my z mężem też staramy sie od tamtego miesiąca i szczerze myślałam ze ty tylko jeden cykl i będziemy sie cieszyli ale w tamtym miesiącu nie wyszło - próbujemy dalej. 3mam kciuki za wszystkie starające się :)))

Hej wam...
My dzisiaj bylismy odwieźć auto teściowej i zabrac przyczepe kempingowa,,czas zaczac sezon letni,hhee
U na spiekne słoneczko,troszke chłodno,ale fajowo...
Ja robie obiadek,kalafiorka,na ktorego juz dawno mialam ochote...mezulo był na wsi,ale juz jedzie do nas,,a jutro juz ans opuszcza,,juz dwa tygodnie stuknely i znowu iesiac sami,,teraz na Boże Cialo wraca,,,:-:)tak:...miesiac z matem sami,,,ale szybko zleci...
Synek sie bawi,,,obiadd pichci,,to ja na BB zagladam,hehe
Miłego weekendu...:tak:

Medio gratki ogromniasteeeee

Oj to będzem się gonić po forum Ewcia....;-)
Już zaciągnełaś te słoiki?????????????....hahaha.... DOBRANOC
ta bedziem bedziem gonic,,hehee
Nie nie zaciagnełam,bo maz nas na kolacje wyciągnął spacerkeim na maisto i nei miałam czasu,,,ale luzik,,powiedizła,ze nastepnym razem wexmie sobie pasztet...

Witam was przy kawie,,,
iglaszam moja samotnośc,i powrtót na BB:tak::tak:

reklama
Do góry