reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witaj asus :) tak bardzo tego chcę,ze pewnie sie nie udało,ale nadzieję w sumie jeszcze mam,niewiem czy wytrzymam do środy z testem bo już go kupiłam,zobaczymy,wolałabym zrobić w dniu spodziewanej miesiączki rano,ale niewiem czy wytrzymam,pozdrawiam.

chyba wszystkie starczki szaleja :tak::-D na całego, bo nie maja czasu na BB

przyjemnosci :tak:
i owocnych nocek :tak::-D

Beatko, kciuki zacisniete :tak:

no wiec niewytrzymałam i zrobiłam test,wyszedł negatywny! wiem,ze głupio zrobiłam,a tak to miałabym jeszcze nadzieje chociaż ten jeden dzień.w sumie to wydajemi sie ze test by wyszedł bo byłoby juz 12-13 dni po domniemanym zapłodnieniu,szkoda,straciłam już wszelką nadzieje,ze nam sie uda,czemu tak sie dzieje,ze tyle kobiet usuwa dzieciątka a te które bardzo chca miec to niemogą zajść w ciąże...tak mi smutno:(((( jak zobaczyłam ta jedną kreseczką to nawet niebyłam zła,raczej zawiedziona i smutna,kilka łezek i po sprawie,3majcie sie,mam nadzieje,ze wam sie uda bo ja niewiem czy mam siłe starac sie miesiac w miesiac i tylko o tym myślec non stop! boli mnie brzuch jak na @,zapewnie zbliża sie :(

Beatko nie możesz się poddać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli nie w tym cyklu to w następnym-jeśli nie to wiele ich masz jeszcze przed sobą!!! Walcz bo warto:tak: Jeśli Ty się poddasz to kto będzie walczył za ciebie??? Zmień lekarza jeśli ten nie potrafi Ci pomóc . Zrób cokolwiek innego ale NIE PODDAWAJ SIĘ . W końcu Ci się uda a kiedy weźmiesz swoje maleństwo na ręce będziesz wiedziała że wygrałaś!!To tylko kwestia czasu uwierz mi i uwierz w siebie :-):tak::-)

Beatko, teraz jest Ci smutno :tak: ale trzeba wziąść się w garść i walczyć dalej, te 5 miesięcy, to dla Ciebie i jest może już długi okres oczekiwań, ale nie wolno się poddawać, przygotować się do następnego cyklu i może troszkę więcej tych przytulań a nie tylko 2 ( bo przynajmniej z tego co piszesz to tak zrozumiałam) i może pomóc sobie wiesiołkiem :-p, ponoć może zdziałać cuda, więc może warto :-p zacząć brać zaraz po @ do spodziewanej owulki :tak: trzymaj się dzielnie i nie daj się :tak: a bociany napewno już krążą nad twoją głową :tak::-D:laugh2: trzymam kciuki

a u nas dzien ze słoneczkiem :-), tylko na razie tak troszke zimnawo :-(, ale mam nadzieję,że sie ociepli i będzie przyjemny dzionek :-)

miłego :laugh2:

Cześć laski

Beatko kciuki zaciśnięte, będzie dobrze.

Jarzębinko witaj....;-) Jak tam jazdy?????

Ewciu jak się czujesz??????

Asus, Medio witajcie.

Wiecie co Altoids nam gdzieś się zgubiła, pojechała z mężem na Dominikanę i jakoś cicho się zrobiło. Ona jeszcze tu zagląda?????

reklama
Do góry