reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam poweekendowo !!!

u znajomych byliśmy, ale grilla nie było, stwierdziliśmy,że w domku będzie przyjemniej :tak::-D:laugh2: za to w sobotę było ognisko u rodziców i też było przyjemniej, w niedzielę przejażdzka bryczką i powrót do domku :-) mam jeszcze siostrę do wieczora, wieczorkiem lecą do Angli :tak: ale za to na nockę zwala się brat męża :-D mam tylko nadzieję,że cały tydzien nie będzie taki gościnny, bo ....... kiedy czas dla siebie ????

miłego :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji dzisiajeszego świeta dla Wszystkich obecnych i przyszłych mamusiek :tak::-D:laugh2:

reklama
Cześć

Beatko wiesiołek bierzesz tylko do owulacj, bo jak będziesz brała cały cykl to stracisz dziecko.
Tylko kup kapsułki, w aptece bez recepty.

Jarzębinko zaczynam jazdy w środę, dziś zdałam teorię- zero błędów.....;-)

Ewciu.....;-)

Beatka2710 super, to teraz juz będzie z górki ( ale to był taki test wewnetrzny tak?) :tak: ja juz mam półmetek, mam nadzieję do połowy czerwca skonczyć jazde i zapisać sie na egzamin :tak:

Beatko_, najbardziej zorientowana co do wiesiołka jest Dorotka, ale mi sie wydaje,że możesz teraz brać do owulacji, 2x2 ??? :tak: może zdąży poprawić śluzik to zawsze będą większe szanse jak juz owu przyjdzie :tak:

spokojnej nocki i przytulaśnej :tak::-D:laugh2:

Beatko2710, to fajnie, zawsze to taka próba testowa przed egzaminem państwowym :tak: zdaj później relacje po tej pierwszej jeździe :tak: a wogóle to znajomy mi powiedział,że dobrze jest po skończeniu kursu wykupić sobie chociaż jedną godzinkę jazdy ale u innego instruktora, aby opanować jazdę i stres z obcą osobą, ponoć to pomaga przed egaminem państwowym :tak::-D:laugh2:

dobrze wiedzieć, ale na 20 jezdzie pojadę z innym instruktorem też.
Jarzębinka ma rację, mój brat zawodowy kierowca, jak robił sobie kursy to zawsze tak robił - ma na wszystkie kategorie- i zawze zdawał za pierwszym razem.
Mnie też wujek in tato szkolił, uczyłam się na jeździć na starym lotnisku-nie używanym:-D.

reklama
witam was kochane dziewczyny!! zaczełam brać od wczoraj wiesiołek tak jak radziłyście, mierze tempke,ale ona jest dziwna,od 6 dnia cyklu 37, mierze o tej same godz,zaraz po przebudzeniu,niewiem czemu tak szybko podskoczyła,w czasie okresu miałam 36,5, 3majcie kciuki,pozdrawiam.

Do góry