reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj NieSamowita i życzę udanego popołudnia z ukochanym ;-);-);-);-).
Ja też do swojego miśka mam blisko bo tylko 18 domków :-):-).
Szyjemy suknie wizytowe i wiele osób bierze je na wesele i ślub.
Tak myślałam,żeby wsiąść sobie właśnie suknie ode mnie ale mieszkam w małym mieście (Brzeziny) gdzie od razu gadali ,ze mnie nie stać na suknię ślubną itd.
Puchatko nawet fajnie mam z ta pracą tylko nie mogę już wytrzymać z rodzicami i byłoby lepiej ,żebym już z nimi nie mieszkała a tylko przychodziła do pracy i normalnie nie mogę doczekać się już czerwca.
Gdy nie będę z nimi mieszkać będą tęsknić i nie będą sie do wszystkiego przyczepiać i wtrącać jak teraz.
Attata tak jak mówiłam służba zdrowia jest nie normalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A pogoda mogłaby sie wreszcie zdecydować :confused:.

reklama
Attata mamy stronkę ale nie wiem co sie porobiło i nie mogę na nią wejść :-:)-(. Jak tylko ja naprawimy to na pewno ci wyśle :-).

Ataata tylko spokojnie bo Tobie teraz nie wolno się tak denerwować a co do publicznej służby zdrowia to lepiej nic nie mówić bo tylko brzydkie słowa cisną się na usta i to póki co sie nazywa polityka prorodzinna a robia wszystko żeby człowieka zniechęcić do posiadania dzieci szkoda gadać:confused: :-( to nic dasz radę i będzie fajnie i nim sie obejrzysz to juz Twoja fasolka będzie dzidziuniem :tak: :tak:
isikora no nadmiar dobrych chęci ze strony rodziców bywa trochę wyczerpujący ja do moich mam teraz 550km i rozmawiam z nimi przez telefon wysyłam SMSy ale dobrze że nie musze nimi mieszkac ale to juz dłuższa i mniej przyjemna historia no w każdym razie pomyśl że już tylko chwilke i sie wyprowadzisz :tak: :tak:
Konbietki chyba padnę nim będzie 19,30 kurcze czemu ten czas tak sie wlecze ja chce spac :-( :-(

Puchatko jeszcze 2 miesiące i będę miała trochę swobody ;-);-).
Ale teraz jest okropnie i jak tylko kończę prace to uciekam do miśka i wracam dopiero wieczorem. Niestety moi rodzice są strasznie nadopiekuńczy i normalnie panuje dyktatura. heh............. :no::no::no::no::no::no::no:

Forum Weselne miasta ��d� :: Zobacz temat - 23.06.2007 nasz wielki dzie�

Oto link do mojego wątku, hm.. teraz powinien zadziałać.

Attata
strona www Firmy krawieckiej "Ilona" coś sie zacięła i napisałam do tego serweru e-maila i czekam na odpowiedź. Co za ludzie
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Co za ludzie pracują w tych biurach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Naprawdę aż szkoda gadać. Domenę i serwer miałam na rok czasu a oni już mi ja zablokowali stronę www, a termin płatności jest do sierpnia 2007.
Normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jeszcze oczywiście nic nie wiedzą :realmad:.

Uciekam dziewczynki, jedziemy z zaproszeniami :-):-):-).
Do zobaczenia wieczorem i życzę miłego popołudnia.

Puchatka, no masz rację :-) Na naszych suwaczkach to samo hi, hi, hi. Może to dobra wróżba dla nas ;-)

Ale mnie głowa rozbolała...... Co za pogoda. Wczoraj jak w lato a dzisiaj deszcz, grad, słońce, wiatr i tak na zmianę ;-)

Na razka :-)

reklama
asialc jeśli juz wróżba to mam nadzieje że najlepsza z możliwych :-D dpostanowiłam dzisiaj że musze sama siebie postawic do pionu i od jakis dwóch godzin wkręcam sobie pozytywne śrubeczki no bo to nic że moja najlepsza przyjacióła mieszka w Anglii ale mamy internet i zawsze możemy pogadać :tak: albo że fajnie że udało nam sie z moim mężusiem znaleźc bo w końcu on mieszkał praktycznie na jednym końcu a ja na drugim :tak: no i takie temu podobne rzeczy ale zanudzac Cie nie zamierzam bo kurcze jeszcze bardziej mogłaby Cie główka rozboleć a póki co życze lepszego samopoczucia i mam nadzieję że jutro zaświeci słonko :tak: :tak:

Do góry