reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No tak, i stało się: czyżby Ataata wróciła do Nas???:tak: :-DChoć już nie staraczka, to baaardzo mile widziana:tak: Ciarki Cię przechodzą nie przez drinka, tylko przez to, że zobaczyłaś mój nick na forum ;-):cool2:
Czas leci, niedawno razem się starałyśmy o dzidzię i imprezowałyśmy na wątku, a to już szmat czasu minął :szok: Ty ponad 3 lata temu odkurzałaś ten wątek, ja to teraz robię i mam nadzieję, że to się uda. Zresztą to dzięki Tobie tu trafiłam i poznałam takie superowe dziewczyny :tak: Heh, chyba jeszcze nawet w skrzynce mam pw od Ciebie z zaproszeniem, bo nawet nie kasowałam żadnych wiadomości :-p
Ataatko, no niestety, przybrałam na wadze i jak widzisz-sporo :-( Jest to spowodowane w większej części moim zaniedbaniem i głupotą, ale także w mniejszej części podejrzeniem pcos:no::angry::wściekła/y:
Co do imprezowania, to jak zwykle standardowo jestem za, ale na Esch musimy parę dni zaczekać:tak:
I proszę mi tu głupot głupich nie pisać, że nie wiesz czy możesz z Nami imprezować, bo zaraz wykonam kilka telefonów i moi ludzie Ci wybiją z główki takie głupotki :cool2::-D
Heh, mam nadzieję, że częściej będziesz do Nas zaglądała :tak:
A Darusia wcale nie jest taka niegrzeczna, to przecież dziecko anioł jest. A Ty się tylko czepiasz ;-) Dawaj ją na tydzień, zobaczymy która z którą wytrzyma ;-) HiHiHi :-D Proszę wybuziakować małą księżniczkę od cioci :tak::-)
Buziaki :-)

reklama
nie bijcie za post pod postem, ale nie chciało mi sie edytować ;)

Kiniusia wysyłam Ci w Takim razie jutro rano Darie listem poleconym, w poniedziałek będzie u Ciebie! albo co mi tam, dopłace, wysyłam kurierem za extra dopłatą i jutro już będzie u Ciebie:-D ale daje sobie rękę uciąć ze po jednym dniu a nawet połowie będziesz dwoić i błagać o litość :-D:-D

No i mi się wczoraj usnęło :zawstydzona/y:
I mi się nie chciało edytować posta wczoraj ;-)
No to czekam na tą Daruchę :cool2: będzie tu miała kumpla 3 tygodnie starszego i podobnego charakterkiem, tylko ja go potrafię poskromić, a to mały devil jest :evil:
Błagać o litość? Ataatko, never!!!;-)
To, co może w przyszłym tygodniu zrobimy małą imprezkę?:evil: :tak:

O taaak Daria bardzo lubi starszych chłopców.... wręcz uwielbia...:evil::evil::evil: no ale nie takich małolatów!! Phi! 3 tygodnie starszego.... toż to małolat dla Darii:evil:;-) Dla niej musi być co najmniej ze 2 lata starszy, bo inaczej nie będzie z nim chodzić.... po zabawki do drugiego pokoju:-p;-):-D

Heh, no i Daria kolejne złamane serce ma do kolekcji ;-)Nie wiem jak mały się z tego otrząśnie...taki cios;-)
A co z Nas się takie ranne ptaszki zrobiły?;-)

A jak z pracą??? Pracujesz?
I ja bym pospała do 12, ale nie mogę moje zoo, porządki i pranie mnie wzywa:wściekła/y::angry:
Widzę, że koleżanka zmieniła suwaczek ;-) Jaki ładny ten jest:tak:

reklama
No i znów muszę sobie krzyknąć!:-D
ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Ale super!!! Kochana, bardzo Ci (Wam) gratuluję!!!:-D
My może w grudniu 2009, ale na razie nic głośno nie mówię ;-)
Może wezmę mojego za fraki i przyjadę Cię zobaczyć, w tym najszczęśliwszym dla Ciebie dniu, jeżeli możemy ;-) A jak nie możemy, sami się wprosimy do kościółka:tak::evil:
Hmmm... Daria do żłobka....hmmm...no cóż.... czy tamte dzieci są ubezpieczone? :evil::evil::evil: HiHiHi:-p

Do góry