reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dobry wieczór dziewczynki! :-)
Właśnie obejrzałam Magdę M i zamierzam popatrzeć sobie na komedię, a co tam :-D , ale najpierw chciałam do Was zajrzeć, chociaż na chwileczkę :-)

Ja też kiedyś byłam raz u wróżki i kiedyś z pracy (kilka lat temu), podczas wieczornych nadgodzin ;-) do niej dzwoniłam. I szczerze mówiąc wszystko co mi wtedy powiedziała sprawdziło się (to co mówiła przez telefon).

Kiniusia, no mam nadzieję, że już nas nie zostawisz na tak długo ;-)

Puchatka, Łańcut....byłam tam wiele lat temu :-)

Mufka, baw się dobrze i jak tylko wrócisz proszę o szczegółową relację ;-)

NieSamowita, u Was tak ciepło? A u nas brr, chociaż słoneczko ;-) Byłaś w Parku Sieleckiego? (dobrze pamiętam?)

Ataata, i jak tam samopoczucie kochana? :-) Mam nadzieję, że złapiesz w domku trochę pozytywnej energii ;-)

Telma, ja co prawda wogóle nie lubię robić zakupów (dziwna jestem, prawda? ;-) ), ale moja mama często kupuje właśnie takie tanie rzeczy i ma do tego super oko. Zawsze wypatrzy coą ciekawego, taniego i do tego nowego. Ja tak nie potrafię.

Sreberko :-)

Isikora :-)

Czy u Was też dzisiaj padał śnieg? :-) JA CHCĘ CIEPEŁKO!!!!
Jutro przylatuje moja siostrzyczka z młodszym dzieciątkiem i jedziemy po Nie na lotnisko. Hura, hura!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Z mojego odchudzania nici ;-) Jakoś nie mogę się powstrzymać od jedzenia. A do tego jak się denerwuje jem jak najęta, hi, hi, hi. :-D :-D :-D
Właściwie to nie ma się tu z czego śmiać, bo niedługo w nic się nie zmieszczę. Chociaż z innego powodu to nie miałabym nic przeciwko temu ;-)
Z Babcią bez zmian. Jest w tym ośrodku opiekuńczo-rehabilitacyjnym. Nawet mogliśmy zawieźć Jej do pokoju telewizor (jest jeden w pokoju dziennym dla chodzących pacjentów), więc może oglądać swoje ulubione seriale ;-)

No dobra zmykam. Idę się zrelaksować podczas komedyjki :-)
Dobrej nocki i spokojnych snów:-)

reklama
Witam!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Spało mi sie wyśmienicie, a humorek dzisiaj boski:-):-).
Wczoraj rozdaliśmy trochę zaproszeń, a wieczorem poszliśmy do przyjaciela mojego słonka i posiedzieliśmy kilka godzinek w miłym towarzystwie. Tego mi brakowało :tak::tak:.

A jak wam sie spało???:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witaj Sabinko:-):-):-):-).
Zamówiliśmy 80 zaproszeń w tym 9 na ślub.:-):-)
A do rozdania zostało nam jakieś 20, 25 ;-);-);-), więc połowa już poszła.
Szkoda,że kilka ludzi nie przyjdzie :-:)-( ale tak bywa.

Witaj Sreberko:-):-).
Jak mija dzionek??

Ja tak na szybciutko. Chciałam Wam tylko powiedzieć Dzień Dobry!!! :-)

isikora, a dziękuję, dzisiaj nawet spało mi się doskonale. I w nocy o dziwo obudziłam się tylko raz :-)
Do nas na ślub też nie wszyscy zaproszeni przyszli, zresztą tak samo jak na wesele. Najgorsze, że kilka osób powtwierdziło przyjście na przyjęcie, a po prostu się nie zjawiło. To mnie troszkę wkurzyło, bo mogłam przecież zaprosić kogoś innego, bo niestety fundusze miałam ograniczone i na pierwszym miejscu została zaproszona rodzina a później moi przyjaciele i znajomi. A jak się można domyslac nie przyszedł ktoś z rodziny i byłam troszkę zła, bo na ich miejsce na pewno przyszli by ludzie w naszym wieku. Chociaż i tak się starałam, żeby "młodych" było jak najwięcej ;-)

NieSamowita, to szkoda, ze imprezka nie udana. Ale najwazniejsze, ze byłaś z ukochanym i z Nim bawiłaś się doskonale :-)
Też lubię śnic, ale oczywiście nie wszystko ;-)

Sreberko :-)

A reszta dziewczyn pewnie na wycieczkach, spacerkach..... i nie tylko ;-)

Muszę zmykać.
Dzisiaj przylatuje moja siostrzyczka!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Miłego dnia :-)

Ewcia :-) Buziaczki
Dziękujemy , my też cię buziakujemy z Matuniem,Pozdrowionka.

Witam!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Spało mi sie wyśmienicie, a humorek dzisiaj boski:-):-).
Wczoraj rozdaliśmy trochę zaproszeń, a wieczorem poszliśmy do przyjaciela mojego słonka i posiedzieliśmy kilka godzinek w miłym towarzystwie. Tego mi brakowało :tak::tak:.

A jak wam sie spało???:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Isikora to super,że tak cis ie spało. Miłęgo roznoszenia zaproszeń.

A nams ie dobrze spało,do 9:30 w łóżku,hehe:-D

My zmykamy do abbci an obiadek i na dwór,chyba że będzie zimno,bo nie wiemy jak jest.
Pozdro, miłego dnia wszystkim....

Cześć dziewczynki,a raczej dzień dobry,bo ja dopiero wstałam.Ledwo się łóżka podniosłam.Najchętniej bym cały dzień przespała...:-D
Ewcia81,zobaczymy czy jutro przyjdzie wredna @.Mogłaby się spóźnić przynajmniej 9 m-cy:tak:.Nie pogniewałabym się nic a nic.Życzę powodzenia i do dzieła lasia!
Asialc,obiecuję,że już na tak długo was nie opuszczę.Jak widzisz,powoli nadrabiam swoją nieobecność.U mnie wczoraj nie padał śnieg,ale pogoda była taka nijaka.Dzisiaj słoneczko zza chmurek wychodzi,ale i tak jest zimno.:wściekła/y:Dobrze,że zawieźliście babci tv.Ja kiedyś jak się odchudzałam to miałam także problem z powstrzymaniem się od ukochanych rzeczy i nie odmawiałam sobie ich i...schudłam,bo przestałam jeść na noc.
Isikora,widzę,że humorek boski.Tak trzymaj.Ja nie jestem jeszcze w stanie określić mojego humoru,bo troche jeszcze zamroczona jestem,ale spało mi sie cudownie.:cool2:
NieSamowita,ja także uwielbiam śnić i zgadzam się,że miłość jest piękna.
Jest cudowna.:-D
Sreberko,joł;-)Widzę,że u Ciebie także humorek wyśmienity.I bardzo dobrze!:-D
No kobitki,lecę do sklepu.Moze to mnie trochę rozbudzi.Buziam was gorąco!!!:-D

reklama
Asiu my zrobiliśmy na zaproszeniach datę potwierdzenia :tak::tak:.
Goście mają dać odpowiedź do 20 maja ;-).

Ewciu dziękuje i na pewno będzie miło i sympatycznie z roznoszeniem zaproszeń ale chciałabym już koniec :laugh2::laugh2:.
Kiniusia cieszę się,że spało się dobrze :-):-).Widzę, że nawet dość długo :tak::tak:.

Ja na razie uciekam:tak::tak:. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze napisze bo bardzo dużo spraw do załatwiania. Odezwę się jutro :-):-):-) jak coś.
Buziaki i życzę miłego dnia

Do góry