reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Ja w sumie tylko żeby dobranoc powiedzieć bo jakoś weny brak
Wagnies współczuje tych niepotrzebnych nerwów i wogóle że ten facet to taki dupek i totalnie olewa klienta a co do tego wczorajszego reportażu oglądałam i wiesz ja bym chyba tak chciała no może ewentualnie przez pól liczba dzieciaków ale gdyby Bozia dała a ja potrafiłabym im zapewnić dobre warunki to spoko a może tylko mi sie wydaje bo nawet jednego nie mam:-(Czy ja jestem szalona???
NieSamowita no to fajnie że dzisiaj było lepiej niż ostatnio a swoja droga to świństwo że zeby miec porządnie znieczulony ząb do wyrwania trzeba zapłacić :wściekła/y:wogóle ta służba zdrowia to ma niewiele wspólnego ze służbą:tak:Miłej nocki i słodkich snów:-)
kiniusia fajnie że zakupki udane ja mam niechęc ostatnio do zakupów bo nie wiem czy te rozmiary mniejsze porobili czy to mnie tak przybyło:eek: miłej nocki:tak:
dorapio napewno lepiej to załatwic osobiście niżby mieli ciągle zbywac Cie przez telefon a że masz prawo wymagac bo płacisz to tup noga ile wlezie:tak:
Mufka dzięki;-)jakos mi teraz lepiej. Widze tez że Ty ambitna kobieta jesteś ja sobie pochodziłam troche na angielski mnie zawsze ciągnęlo do tego języka ot tak żeby potrafic w nim wyrazic swoje myśli ale narazie leży odłogiem bo musiałam zrezygnować ze względu na godziny w ostatniej pracy a teraz czekam co będzie w tej nowej ale może po wakacjach sie rzuce znowu w wir nauki jakas skrzywiona jestem i ciągle cos nowego chcę umiec:tak:
Izabelka no to masz zdecydowanie ciężką prace przekazywanie komuś wiedzy nawet jak sie to lubi to cięzki wysiłek. Połowa tygodnia za Tobą to juz zaraz będzie weekend i spędzisz go spokojnie z synusiem:tak:Miłej nocki i słodkich snów:tak:

Dla reszty kobietek zycze miłej nocki i snu który przyniesie siły na nowy dzień :tak:

reklama
izabelko mgr będę mieć za rok o tej porze,oczywiście jak mi się uda obronić;-) 4 latka zleciały juz , nie wiedzieć kiedy:-)
puchatko macham :)

Dziewczynki,wpadłam powiedzieć dobranoc,bo już zasypiam,a film mnie wciągnął i dlatego za chwilę nie wróciłam do was.A chciałam tylko początek zobaczyć...:baffled:
Na 6 do pracy,także życzę wam słodkich snów:-D
Do juterka:-)

kiniusia dobrej nocki:-):-):-)
puchatko ja to ci powiem że ze mnie to jakiś mutant chyba bo ja lubię się uczyć, jestem wzrokowcem i szybko zapamiętuję (szybko też zapominam wedle zasady: zakuć, zdać, zapomnieć:tak:). Poza tym na uczelni jest super fajna ekipa, dreszczyk emocji przed egzaminami, już się martwię co to będzie jak skończę studia. Drugi fakultet to w moim przypadku super sprawa bo chciałabym się uczyć jak najdłużej, a jeśli nie angielski to będę kontynuować moją administrację i może zrobię doktorat. Powiem Wam, że dzięki temu że mam sprawną pamięć uczę się średnio 2 dni przed egzaminem, czy przed kołem, potrafię ciągiem przez 12 godzin jak cyborg i spokojnie zaliczam, chociaż u mnie na wydziale nie jest lekko. Wcale nie kuję jak szalona dzień w dzień bo pracuję do późna i po powrocie z pracy już padam. To mnie właśnie motywuje, poza tym im człowiek więcej wie, tym niby mądrzejszy;-)więc czemu by nie uczyć się przez całe życie:confused: mi by to nie przeszkadzało. No to tyle moich rozważań;-);-);-)buziaki:-)

hej dziewczynki
wpadlam na chwilke oznajmic ze fasolki nie ma :-(za to jest paskidna @, no coz z pierwszego staranka nici

za tydzienw czwartek zaczynaja mi sie wakacje od szkoly wiec na pewno bede wpadac czesciej , narazie zakuwam bo szykuje mi sie pisemny i ustny

buziaczki dla was wszystkich

witaj gosiu:-):-):-)

przykro mi z powodu @, nic się nie łam, trzymam kciuki za kolejny cykl:tak:
udanego zakuwanka i powodzonka:-)

reklama
kindzia witam
ciesze się że zdecydowałaś się do nas wrócić, w kupie raźniej. Ja tak sobie podczytuje czasem watek grudnióweczek bo kibicuję ataatcie, Tobie też kibicowałam, wyczytałam co sie stało,bardzo mi przykro z tego powodu... obiecuje że będę trzymać kciuki za Twoje powodzenie, jestem z Tobą:-)

Do góry