reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kiniusia dzieki za poprawe humoru!!! Usmialam sie z tych usmieszkow....

wagnies kiniusia mnie rozbawiła tym postem skierowanym do Ciebie więc mam nadzieję że i Tobie humor powrócił:-) poza tym to my tu jesteśmy na dobre i na złe więc jak coś Cię gniecie to wywal to z siebie

Mufka, wiesz... zepsulo mi sie autko i od kwietnia mechanik nas zwodzi z terminem w warsztacie... pierwszy termin byl na 11.05 - okazalo sie ze mechanik sie rozchorowal i nas nawet nie poinformowal o tym, maz pojechal z autem i zastal zamkniety zaklad... dodzwonilismy sie do niego w piatek po poludniu... kazal zadzwonic w srode... dzis moj maz zadzwonil i wiecie co powiedzial....... dal nam termin na 5 CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::wściekła/y::no: noz k...... a ja mam zapierniczac na nogach!!!!! a moj maz przyjal to potulnie i tyle... on zadowolony bo jego auto sprawne.... a ja musze wczesniej do tego wstawac zeby autobusem zdazyc do pracy!!!!! i dlatego rzucam dzis gromami... a najlepsze jest to ze obdzwonilismy rozne warsztaty a Kraq i nawczesniejszy termin za tydzien...

NieSamowita moze na ta opuchlizne poloz sobie jakis oklad...

reklama
wagnies oj nie dziwię Ci się, pech jak diabli, chyba by i mnie poniosło. Strasznie długie u was te terminy:eek: wychodzi na to że mechanicy też wyjechali do Anglii za chlebem:baffled:, tylko mi się tu bardzo nie denerwuj bo nic nie poradzisz a przy stresie podnosi sie poziom prolaktyny i fasolce trudniej sie zagnieździć:-):-):-)

dorapio widzę że i u Ciebie pech jeśli chodzi o usługodawców, załatw sprawę z netem jak najszybciej bo w przeciwnym wypadku będziesz mieć spore zaległości na bb:-)

niesamowita pozdrawiam, mam nadzieję że ból już nie dokucza;-)

Mufka ucze angielskiego; wymietolona jestem przez ten dluuugi dzien, synkja widzialam cale 15 min; juz spi :-(
Wagines tylko wspolczuc...
Niesamowita jaaa nienawidze dentystow :no:
teraz kolacja i testy brrrrrrrrrrr :eek:

Jejku dziewczyny,masakra!!!:wściekła/y:Nie dziwię się,że złe humorki,sama tez byłabym wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mufka,jedyne co sobie kupiłam to zajefajny żakiecik taki wiosenny,super,bardzo mi się podoba,ale tak,to samo zaopatrzenie lodówki.Jak zwykle.Dobrze,że ten żakiet sobie kupiłam i to i tak,już w ostatnim momencie,jak do domku wracałam.;-)Masz rację z tym śmiechem,ale normalnie nie mogę się powstrzymać i śmieję się ze wszystkiego,nawet z siebie,bo ze śmiechu się rozpłakałam,rozmazałam,rozczochrałam i wyglądam gorzej niż ta dziewczynka z ringu:-D

dorapio,masz rację,ja także bym do nich zadzwoniła i ich pojechała po całości...jaja sobie robią czy co?Powinni od ręki coś zrobić w tym kierunku.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak tam po basenie?

wagnies,nie dziwię się,że jesteś wściekła;ja także zapewne bym była:wściekła/y: Skoro troszkę się uśmiałaś z uśmieszków na poprawę humorku,to wyślę Ci jeszcze jedną partię::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :happy2::happy2::happy2:
Buziaki;-)

Dobra laseczki,lecę umyć naczynka i za chwilkę jestem spowrotem:-D

izabelko uwielbiam angielski, w ogóle to minęłam się z powołaniem bo w sumie to już 8 lat pracuję w banku ( od momentu ukończenia liceum) i nie przepadam za tą profesją bo takie czasy że walka o klienta itp, uczę sie zaocznie na wydziale prawa i administaracji gdańskiego uniwerku, kończę 4 rok, jeszcze roczek i po zawodach:-). Ale do czego zmierzam, może będziesz się orientować. Moją pasja zawsze był angielski, jak skończę moje studia zamierzam zrobić 2 fakultet z angielskiego i potem tłumacza, tylko nie wiem czy ten angielski będę mogła zrobić jako podyplomówkę czy normalnie 5 lat i dopiero wtedy mgr, jeszcze się nie dowiadywałam ale wiem że u mnie na uniwerku jest anglistyka.Trochę gapa jestem że 4 lata wstecz nie wybrałam tego kierunku ale cóż, nigdy nie jest za późno:-):-):-)

kiniusia cieszę się że się cieszysz:-)oj mi też by sie przydał jakiś fajny żakiecik

Mufka to znaczy ze chcesz byc tlumaczem przysieglym? ja nie wiem czy podyplomowka straczy; zeby byc przysieglym sa okreslone przepisy; musialabys poczytac; a dlugo sie uczysz angielskiego, masz jakies kursy?

Mufka to znaczy ze chcesz byc tlumaczem przysieglym? ja nie wiem czy podyplomowka straczy; zeby byc przysieglym sa okreslone przepisy; musialabys poczytac; a dlugo sie uczysz angielskiego, masz jakies kursy?

izabelko dokładnie jak mówisz, chodzi mi o przysięgłego, jeszcze w tym roku chcę zrobić CAE, na razie żadnego papierka nie mam, uczę się od 17 lat, przez klika lat również na indywidualnych, prywatnych lekcjach fakt że ostatnio zaniedbałam i sporo pozapominałam, a nieużywane organy zanikają:-). Dziewczyna, która ostatnio mnie przyuczała stwierdziła że nie ma sensu robić FCE, że muszę troche popracować i walić prosto na CAE. O CPE raczej nie marzę, za cienka jestem.

reklama
to niezle :tak: wazne,zeby miec ambicje i mierzyc wysoko!
ale mgr masz lub bedziesz miec? bo tytul chyba tez sie liczyl...
ja tez zamierzam kiedys zostac przysieglym,ale raczej rosyjskiego :-p moze juz bym probowala swierzo po studiach,ale cena mnie przeraza,zeby sprobowac...800 zl za egzamin :no:

Do góry