reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witajcie miłe panie :-):-):-)
Dzisiaj humorek jakiś taki nie za bardzo:no::no:.
Zazdrosna siostra a teraz jeszcze do wszystkiego przyczepiająca się mama:eek::eek::eek:.
Uciekam od nich jak najdalej , najchętniej dzisiaj :tak::tak::tak:.
Myślami jestem już daleko stąd w słonecznej Hiszpanii :-D:-D:-D:-D.
A od dzisiaj zaczynamy remont w pokoju gdzie będziemy mieszkać po ślubie :happy::happy:
Asiu witaj :-):-).
Sabinko nie mogę doczekać się zdjęcia fryzurki :-):-).
Mmmmmmmm tez chce już ten dzień :-):-):-):-):-):-) 23.06.20007

Witajcie dziewczyny:-):-):-)

W końcu przespałam całą noc:-),no prawie, może 2 razy się przebudziłam bo kaszel męczył, ale wolę już duszący kaszel niz ten okropny katar:tak:

ataata fluidki wyłapałam co do jednego (ale zachłanna jestem:baffled:) wielkie dzięki:-):-):-)

izabelka miłego dnia w pracy życzę, żałuję tylko że jesteś niewyspana, ale zleci szybciutko i dziś odeśpisz:-)

asialc;-);-);-)

niesamowita dawaj tą fryzurę bo ciekawa jestem jak nie wiem co:cool2:

isikora udanego remontu życzę, resztą się nie przejmuj, myśl o tym co dobrego przed Tobą, juz niedługo:-):-):-)

puchatko, dorapio, renatko, wagnies gdzie jesteście :confused::confused::confused:

dzięki dziewczyny za kciukasy, oj trzymajcie mocniutko:happy::happy::happy:

Witajcie Kobietki!!!
Jakos tak jestem dzisiaj sama nie wiem może to ta pogoda bo nagle znowu pochmurno i wieje jak nie wiem co. Wczoraj wieczorkiem tyle sie z męzusiem naśmaiłam że aż brzuch mnie bolał chyba juz dawno niewygłupialismy się aż tak bardzo a teraz to nie wiem co mi. Może to świadomośc że w tym miesiącu czułam sie tak jakos mało jajcowato:confused::-(i raczej fasolki znowu nie będzie. Pożyjemy zobaczymy:tak:
Ataata podziwiam Cie Kochana za cała Twoją odwage i za to że tu z nami jesteś. Zycze miłego i przyejmnie spokojnego dnia. Buziaczki:-):tak:
Asiu buziaki dla Ciebie i Natalki:tak:
Ewciu gdzie sie schowałaś?? Mam nadzieje że ostatnie zakupki udane i u Mateuszka wszytko w porządku:tak:
NieSamowita oj nie łądnie ta słuzba zdrowia z Toba pogrywa ale mam nadzieje że tym razem to będzie mniej traumtyczne przeżycie dla Ciebie. Buziak wielki:tak:
Ilonko już z górki i nawet nie zauważysz kiedy już będzie nie panną a pania i bardzo szczęśliwa żoną :-)Siostrą sie nie przejmuj widać ma jakieś kompleksy które leczy w jakis takie bardzo nieładny sposób. Będzie dobrze:-):tak:
Mufka dasz radę a do piątku tylko dwa dni więc kto wie. Mam nadzieje że juz lepiej się czujesz i że nałapaś fluidków od Ataaty i że Ci sie uda. Buziaki:tak:
Sreberko nie odpuszczam tradycji i macham:tak:
Izabelko mam nadzieje że dzionek w pracy nie był zbyt wyczerpujący. Fajnie że z nami jestes :tak:
Do reszty Kobietek trzymajcie się cieplutko i myślcie o samych szczęśłiwych chwilach:-D Buziaki:tak:

no hej :)
po pracy---szybko zlecialo, bo zalatana bylam :-p tylko glowa boli strasznie. musze cos wziasc na migrene :baffled: ma ktoras to paskudstwo?! wspolczuje jak tak;
synka rano nie widzialam bo spal jak wychodzilam i teraz go nie ma w domu-chyba z niania na spacerze :-( tesknie...
zaraz mam korki i spowrotem do pracy-na rade; aa nie pisalam ze nauczycielka jestem :-)
wiec zmykam narazie i dziekuje za mile przyjecie :tak:
buziaczki i do wieczorka

Cześć dziewczynki,wczoraj was troszkę zaniedbałam,ale już nie będę:-D
Obiecuję!:-D
Właśnie jestem po pracy i za chwilkę biorę się za obiad:tak:
Rany!Ile wy tu wypisałyście!!!Kurczę,będę musiała w między czasie czytać...
Zrobię obiadek i melduję się od razu.:-)

Izabelka-witaj.:-D

Puchatka,ja mam dzisiaj jakieś napady śmiechu i śmiać mi się chce ze wszystkiego.Teraz,jak wracałam z pracy,przypomniała mi się dawna śmieszna sytuacja i zaczęłam się śmiać tak,że babka,która stała przede mną w autobusie,myślała,że to z niej i się strasznie oburzyła:-D:cool2:

mufka,ja oczywiście także trzymam kciukasy i cieszę się,że już się lepiej czujesz,choć ten duszący kaszel może niepokoić.Ważne,że nockę przespałaś.:tak:
isikora,główka do góry.Pamiętaj,że masz nas.:-D
Twój wielki dzień zbliża się już wielkimi krokami.Już niedługo...bardzo niedługo...bardzo,bardzo niedługo:-D:-D:-D

asialc,witam Cię,zajrzyj do nas później:-D:-D:-D:-)

ataata,może mi także troszkę fluidków wyślesz?:-D:-D:-D
Wczoraj jak wróciłam z zakupów,to normalnie padłam i poszłam spać.Spałam od 18 do 4.30 rano.Dobra jestem,nie?:-DBuziaki;-)

Pozdrawiam was serdecznie moje Panie.:-DA teraz obiad...:tak:

Witam:-):-):-)

puchatko życze pogody ducha w ten pochmurny i wietrzny dzień, u mnie za oknem słoneczko ale co mi z tego. Piąty dzień w łóżku, ale już bliżej niż dalej jak wstanę. Doczekać się nie mogę świeżego powietrza, już zapomniałam jak smakuje:baffled:

kiniusia hej, hej śmiej sie kochana jak najwiecej, śmiech to zdrowie:-) a wczorajsze zakupy owocne? jakieś ciuszki może? czy tylko gastronomia? bo ja na te pierwsze nigdy nie mam czasu więc ograniczam się do zaopatrzenia lodówki;-) choć ostatnio wyhaczyłam fajowe japonki i bluzeczkę:-) pozdrowionka

izabelko a czego uczysz jeśli mozna spytać? oj a migreny współczuję :(
do wieczorka

wagnies kiniusia mnie rozbawiła tym postem skierowanym do Ciebie więc mam nadzieję że i Tobie humor powrócił:-) poza tym to my tu jesteśmy na dobre i na złe więc jak coś Cię gniecie to wywal to z siebie

Pozdrawiam wszystkie kobitki:-):-):-)

reklama
Witajcie!!!!!! u mnie nic nowego praca praca i jeszcze raz praca a popołudniami basen i tak życie płynie powolutku. cały czas ma problemy z intenetem zgłosił to do UPC i nic w tym kierunku jeszcze nie zrobili dzisiaj chyba tez tam zadzwonię i ich opieprze porzadnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Lecę dalej obiadek gotować a później na basenik Pozdrawiam was....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry