reklama
E
Ewcia81
Gość
witam Was kobietki
jestem nowa, czy przyjmiecie mnie do Waszego grona?
od 2miesiecy staramy sie o drugiego maluszka, przyznam sie ze jakos sie denerwuje ze nic narazie nie wychodzipozdrawiam wszytskie staraczki
Wiatj witaj eni20..pisaj często i gęsto,zapraszamyyy
Napisz cos o sobie,,,
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie Kobietki!!!
jakoś sie nie bardzo wyspałam bo piesiu dał w nocy czadu i od czwartej rano to już chciał sie bawic biegac wszystko tylko nie spać
mężuś żartuję ża mamy wprawke przed maluszkiem

eni20 witaj i pisz kiedy tylko znajdziesz czas i ochotę życze żebyś za długo nie musiała zabawic na tym wątku
Miłego dnia:-)
NieSamowita współczuję przejść dentystycznych :-(nie ma co sie oszukiwać że Twój dentysta dał ciała
jak tak można. Co do pieska to i owszem słodki i śliczny ale jesteśmy na etapie oduczania go spania w łóżku bo niestety z takimi nawykami do nas trafił powolutku ale jakos to idzie oczywiście nie obywa sie bez wystepów z piszczeniem ale staramy sie nie ulegac
Miłego dnia:-)
Ilonko mam nadzieje że dzisiaj dzionek lepszy:-)
Izabelko czyli pełen relaks mnie tez najlepiej odpoczywa się przy książce. Miłego dnia z synusiem
Ewcia na szczęście mój mąż rozumie że potrzebuje BB do zdrowia psychicznego tutaj znajduje wspracie i siłę żeby wierzyć że sie uda więc już nawet nie protestuje
Miłego dnia i dla Mateuszka buziaki od forumkowej cioci:-)
dorapio no to plany konkretne i życze udanch zakupków:-)
Ataata jak się czujesz ?? Jak tam Twoje dolegliwości?? Buziak dlas fasolki i drugi dla Ciebie
Mufka jak po imprezce?? Mam nadzieje ze była udana
Kiniusia wczoraj dzionek intensywny a jak plany na dziś ??Miłego dnia:-)
AsiuBuziaki dla Ciebie i Natalki
Dla reszty Kobietek buziaki i miłego dnia :-)
jakoś sie nie bardzo wyspałam bo piesiu dał w nocy czadu i od czwartej rano to już chciał sie bawic biegac wszystko tylko nie spać

eni20 witaj i pisz kiedy tylko znajdziesz czas i ochotę życze żebyś za długo nie musiała zabawic na tym wątku

NieSamowita współczuję przejść dentystycznych :-(nie ma co sie oszukiwać że Twój dentysta dał ciała

Ilonko mam nadzieje że dzisiaj dzionek lepszy:-)
Izabelko czyli pełen relaks mnie tez najlepiej odpoczywa się przy książce. Miłego dnia z synusiem

Ewcia na szczęście mój mąż rozumie że potrzebuje BB do zdrowia psychicznego tutaj znajduje wspracie i siłę żeby wierzyć że sie uda więc już nawet nie protestuje

dorapio no to plany konkretne i życze udanch zakupków:-)
Ataata jak się czujesz ?? Jak tam Twoje dolegliwości?? Buziak dlas fasolki i drugi dla Ciebie

Mufka jak po imprezce?? Mam nadzieje ze była udana

Kiniusia wczoraj dzionek intensywny a jak plany na dziś ??Miłego dnia:-)
AsiuBuziaki dla Ciebie i Natalki

Dla reszty Kobietek buziaki i miłego dnia :-)

E
Ewcia81
Gość
Ewcia na szczęście mój mąż rozumie że potrzebuje BB do zdrowia psychicznego tutaj znajduje wspracie i siłę żeby wierzyć że sie uda więc już nawet nie protestujeMiłego dnia i dla Mateuszka buziaki od forumkowej cioci:-)
No dzięki cioteczko nasza hehe buziole od Matetka,miłego dniaa...
E
Ewcia81
Gość
Hejo.
Ja zmykam sobie z Matuniem na targi Fimalu,u nas śa razem z jedzneiem,zabawami dla dzieci i lodami itp. Poprostu atrakcje same,tak z ebiore Mateuszka i jedziemy,co będziemy sami w domku siedzieli w taki piękny dizonek.papa
Ja zmykam sobie z Matuniem na targi Fimalu,u nas śa razem z jedzneiem,zabawami dla dzieci i lodami itp. Poprostu atrakcje same,tak z ebiore Mateuszka i jedziemy,co będziemy sami w domku siedzieli w taki piękny dizonek.papa
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dzień doberek kobitki!!!

dorapio ,zoo fajna sprawa,ja także wczoraj wyciągnęłam mojego do zwierzątek.Życzę Ci udanej niedzieli:-);-)
izabelka ,pogoda śliczna,także wyjście w plener obowiązkowe;-)
Pozdrawiam
ewcia ,szkoda,że do zoo macie tak daleko.Ja już kilka dobrych latek nie byłam i wczoraj w końcu mnie naszło
Było super!!!
Jest piękna pogoda i masz rację-co będziecie tak sami w domku siedzieć
Miłej zabawy
Buziaczki dla Matunia
ivi ,hello.Pozdrawiam

:-)
puchatka ,dzisiaj sobie troszkę odpuściłam i na razie w domku siedzę,ale po obiadku-spacerek obowiązkowy
buziaki:-)
eni20 ,witaj wśród nas.Pisz jak najczęściej z nami.Jesteśmy tu na dobre i na złe
Za chwilkę mnie czeka format dysku

Nie mogę się trojana pozbyć.
Jutro jadę do schroniska po kotka,bo niestety dzisiaj rano ktoś przejechał mojej mamie kotka przed domem

.Smutne jest to,ile jest złych ludzi.Nawet jej z ulicy nie zgarnął na trawnik,tylko zostawił samą sobie.

Dla wszystkich dziewczynek buziaki i życzę miłego dnia.;-)

dorapio ,zoo fajna sprawa,ja także wczoraj wyciągnęłam mojego do zwierzątek.Życzę Ci udanej niedzieli:-);-)
izabelka ,pogoda śliczna,także wyjście w plener obowiązkowe;-)

ewcia ,szkoda,że do zoo macie tak daleko.Ja już kilka dobrych latek nie byłam i wczoraj w końcu mnie naszło

Jest piękna pogoda i masz rację-co będziecie tak sami w domku siedzieć

ivi ,hello.Pozdrawiam

puchatka ,dzisiaj sobie troszkę odpuściłam i na razie w domku siedzę,ale po obiadku-spacerek obowiązkowy

eni20 ,witaj wśród nas.Pisz jak najczęściej z nami.Jesteśmy tu na dobre i na złe

Za chwilkę mnie czeka format dysku

Jutro jadę do schroniska po kotka,bo niestety dzisiaj rano ktoś przejechał mojej mamie kotka przed domem

Dla wszystkich dziewczynek buziaki i życzę miłego dnia.;-)
Witam dziewuszki:-):-):-)
ja tak na chwileczkę bo pogoda piękna i aż żal siedzieć w chałupie, tym bardziej że spaliśmy do 12-tej, trzeba było odespać wczorajszy wypad;-)było fajowo
pochwalę się dziewczyny moimi wczorajszymi zakupami, otóż oprócz kilku koszulek zakupiłam .....uwaga............ 3 torebki:-):-):-), bardzo lubię fajne torebki, a że nie mogłam się zdecydować którą wziąć wzięłam 3;-) są piękne i każda w innym stylu, cieszą oko i to taki miły dodatek do stroju. Poszalałam trochę ale warto było:-)
od jutra dziewczynki nie będę tak często zaglądać jak w tym tygodniu bo wracam do pracy

, ale będę sie starała po powrocie z pracki zaglądać ( tak około 20-tej)
witam nową staraczkę eni20 pisz kochana jak najwięcej:-)
gorące pozdrowienia dla wszystkich moich kochanych staraczek
zmykam na dwór:-)
ja tak na chwileczkę bo pogoda piękna i aż żal siedzieć w chałupie, tym bardziej że spaliśmy do 12-tej, trzeba było odespać wczorajszy wypad;-)było fajowo
pochwalę się dziewczyny moimi wczorajszymi zakupami, otóż oprócz kilku koszulek zakupiłam .....uwaga............ 3 torebki:-):-):-), bardzo lubię fajne torebki, a że nie mogłam się zdecydować którą wziąć wzięłam 3;-) są piękne i każda w innym stylu, cieszą oko i to taki miły dodatek do stroju. Poszalałam trochę ale warto było:-)
od jutra dziewczynki nie będę tak często zaglądać jak w tym tygodniu bo wracam do pracy

witam nową staraczkę eni20 pisz kochana jak najwięcej:-)
gorące pozdrowienia dla wszystkich moich kochanych staraczek

E
Ewcia81
Gość
Witajcie.
My z Matkiem już w domku,mały wymęcozny leży na dywanie,moze sobie kimnie hehe
Kiniusia oj skzoda zwierzaczka,dobrze,że po nowego jedziecie to nie będzie tak smutno...Też buziole ci przesyłamy.
Mufka to super,że zaszalałaś z tymi zakupami,należy się cosik czasami, Ojej tak długo w pracy,zatem mi.łego tygodnia,zaglądaj jak tylko będizesz miałą siły i chwilke.pozdro,buziole.
My z Matkiem już w domku,mały wymęcozny leży na dywanie,moze sobie kimnie hehe
Kiniusia oj skzoda zwierzaczka,dobrze,że po nowego jedziecie to nie będzie tak smutno...Też buziole ci przesyłamy.
Mufka to super,że zaszalałaś z tymi zakupami,należy się cosik czasami, Ojej tak długo w pracy,zatem mi.łego tygodnia,zaglądaj jak tylko będizesz miałą siły i chwilke.pozdro,buziole.
Mateuszek to wszystkim ciocią z BB przesyłą cąłuski...

reklama
eni20
Zaangażowana w BB
hej dziewczynki! dziękuję za mile powitanie
jeszcze nie bardzo mogę sie w tym forum połapać
mam nadziej ze jestem na dobrym wątku dla staraczek
zawsze to łatwiej sie komuś wyżalić
chociaż wcale nie uważam ze tylko staraczki mogą sie to zrozumieć, nie chce nikogo urazić,
właśnie jestem w trakcie 3cyklu starań-odstawiałam tabl wiec pierwszy cykl był taki ze tak powiem mało przytulankowy
natomiast drugi myslalam ze zafasolkuje,ale sie rozczarowalam
szkoda, ale w końcu sie uda, mamy już szkraba który ma rok i 9miesiecy-Kubusia, wiec i drugiego maleństwa sie doczekamy
tylko ja bym chciała teraz-obrazu
pozdrawiam wszystkie kobietki w ten piękny słoneczny dzień