reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam Was kobietki:)
jestem nowa, czy przyjmiecie mnie do Waszego grona:)?
od 2miesiecy staramy sie o drugiego maluszka, przyznam sie ze jakos sie denerwuje ze nic narazie nie wychodzi:)pozdrawiam wszytskie staraczki

reklama
witam Was kobietki:)
jestem nowa, czy przyjmiecie mnie do Waszego grona:)?
od 2miesiecy staramy sie o drugiego maluszka, przyznam sie ze jakos sie denerwuje ze nic narazie nie wychodzi:)pozdrawiam wszytskie staraczki

Wiatj witaj eni20..pisaj często i gęsto,zapraszamyyy
Napisz cos o sobie,,,

Witajcie Kobietki!!!
jakoś sie nie bardzo wyspałam bo piesiu dał w nocy czadu i od czwartej rano to już chciał sie bawic biegac wszystko tylko nie spać:baffled:mężuś żartuję ża mamy wprawke przed maluszkiem:tak::-D
eni20 witaj i pisz kiedy tylko znajdziesz czas i ochotę życze żebyś za długo nie musiała zabawic na tym wątku :tak:Miłego dnia:-)
NieSamowita współczuję przejść dentystycznych :-(nie ma co sie oszukiwać że Twój dentysta dał ciała:wściekła/y:jak tak można. Co do pieska to i owszem słodki i śliczny ale jesteśmy na etapie oduczania go spania w łóżku bo niestety z takimi nawykami do nas trafił powolutku ale jakos to idzie oczywiście nie obywa sie bez wystepów z piszczeniem ale staramy sie nie ulegac :tak:Miłego dnia:-)
Ilonko mam nadzieje że dzisiaj dzionek lepszy:-)
Izabelko czyli pełen relaks mnie tez najlepiej odpoczywa się przy książce. Miłego dnia z synusiem:-D
Ewcia na szczęście mój mąż rozumie że potrzebuje BB do zdrowia psychicznego tutaj znajduje wspracie i siłę żeby wierzyć że sie uda więc już nawet nie protestuje:tak:Miłego dnia i dla Mateuszka buziaki od forumkowej cioci:-)
dorapio no to plany konkretne i życze udanch zakupków:-)
Ataata jak się czujesz ?? Jak tam Twoje dolegliwości?? Buziak dlas fasolki i drugi dla Ciebie:tak:
Mufka jak po imprezce?? Mam nadzieje ze była udana:tak:
Kiniusia wczoraj dzionek intensywny a jak plany na dziś ??Miłego dnia:-)
AsiuBuziaki dla Ciebie i Natalki:-D
Dla reszty Kobietek buziaki i miłego dnia :-):-D

Ewcia na szczęście mój mąż rozumie że potrzebuje BB do zdrowia psychicznego tutaj znajduje wspracie i siłę żeby wierzyć że sie uda więc już nawet nie protestuje:tak:Miłego dnia i dla Mateuszka buziaki od forumkowej cioci:-)

No dzięki cioteczko nasza hehe buziole od Matetka,miłego dniaa...

Hejo.
Ja zmykam sobie z Matuniem na targi Fimalu,u nas śa razem z jedzneiem,zabawami dla dzieci i lodami itp. Poprostu atrakcje same,tak z ebiore Mateuszka i jedziemy,co będziemy sami w domku siedzieli w taki piękny dizonek.papa

Dzień doberek kobitki!!!:-D:-D:-D

dorapio ,zoo fajna sprawa,ja także wczoraj wyciągnęłam mojego do zwierzątek.Życzę Ci udanej niedzieli:-);-)

izabelka ,pogoda śliczna,także wyjście w plener obowiązkowe;-):-D Pozdrawiam

ewcia ,szkoda,że do zoo macie tak daleko.Ja już kilka dobrych latek nie byłam i wczoraj w końcu mnie naszło:baffled: Było super!!!:-D
Jest piękna pogoda i masz rację-co będziecie tak sami w domku siedzieć:-D Miłej zabawy:tak: Buziaczki dla Matunia:tak:

ivi ,hello.Pozdrawiam:-D:-D:-D:-)

puchatka ,dzisiaj sobie troszkę odpuściłam i na razie w domku siedzę,ale po obiadku-spacerek obowiązkowy:tak: :-Dbuziaki:-)

eni20 ,witaj wśród nas.Pisz jak najczęściej z nami.Jesteśmy tu na dobre i na złe:-D:-)

Za chwilkę mnie czeka format dysku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie mogę się trojana pozbyć.:wściekła/y:

Jutro jadę do schroniska po kotka,bo niestety dzisiaj rano ktoś przejechał mojej mamie kotka przed domem:no::no::no:.Smutne jest to,ile jest złych ludzi.Nawet jej z ulicy nie zgarnął na trawnik,tylko zostawił samą sobie.:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Dla wszystkich dziewczynek buziaki i życzę miłego dnia.;-)

Witam dziewuszki:-):-):-)

ja tak na chwileczkę bo pogoda piękna i aż żal siedzieć w chałupie, tym bardziej że spaliśmy do 12-tej, trzeba było odespać wczorajszy wypad;-)było fajowo

pochwalę się dziewczyny moimi wczorajszymi zakupami, otóż oprócz kilku koszulek zakupiłam .....uwaga............ 3 torebki:-):-):-), bardzo lubię fajne torebki, a że nie mogłam się zdecydować którą wziąć wzięłam 3;-) są piękne i każda w innym stylu, cieszą oko i to taki miły dodatek do stroju. Poszalałam trochę ale warto było:-)

od jutra dziewczynki nie będę tak często zaglądać jak w tym tygodniu bo wracam do pracy:baffled::baffled::baffled:, ale będę sie starała po powrocie z pracki zaglądać ( tak około 20-tej)

witam nową staraczkę eni20 pisz kochana jak najwięcej:-)

gorące pozdrowienia dla wszystkich moich kochanych staraczek:tak: zmykam na dwór:-)

Witajcie.
My z Matkiem już w domku,mały wymęcozny leży na dywanie,moze sobie kimnie hehe
Kiniusia oj skzoda zwierzaczka,dobrze,że po nowego jedziecie to nie będzie tak smutno...Też buziole ci przesyłamy.

Mufka to super,że zaszalałaś z tymi zakupami,należy się cosik czasami, Ojej tak długo w pracy,zatem mi.łego tygodnia,zaglądaj jak tylko będizesz miałą siły i chwilke.pozdro,buziole.

:-):tak:Mateuszek to wszystkim ciocią z BB przesyłą cąłuski...:tak::-)

reklama
hej dziewczynki! dziękuję za mile powitanie:)jeszcze nie bardzo mogę sie w tym forum połapać:) mam nadziej ze jestem na dobrym wątku dla staraczek:)zawsze to łatwiej sie komuś wyżalić:) chociaż wcale nie uważam ze tylko staraczki mogą sie to zrozumieć, nie chce nikogo urazić, ;) właśnie jestem w trakcie 3cyklu starań-odstawiałam tabl wiec pierwszy cykl był taki ze tak powiem mało przytulankowy:) natomiast drugi myslalam ze zafasolkuje,ale sie rozczarowalam:( szkoda, ale w końcu sie uda, mamy już szkraba który ma rok i 9miesiecy-Kubusia, wiec i drugiego maleństwa sie doczekamy:)tylko ja bym chciała teraz-obrazu:) pozdrawiam wszystkie kobietki w ten piękny słoneczny dzień:)

Do góry