reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam dziewczyny
Ataata droga ciężarówko na wątku dla starających się ;-)jak tam samopoczucie:confused:U mnie bez zmian czuję się świetnie Nie pamietam kiedy przychodzą pierwsze objawy ciąży:dry:. Ciekawe czy w tym temacie jest nas więcej:confused: (ciężarówek oczywiście:tak:)
Niesamowita ja jestem na etapie kupowania zabawek dla malucha w brzuszku choć po Julce cały strych zawalony:baffled: Musze do miasta wychodzić bez portwela :baffled:
Mufka gratulacje z okazji pozdawanych egzaminów :-):tak:

Witam :-):-):-)
Nie pisalam przez jakis czas poniewaz brakuje mi ostatnio czasu. Praca,praca i jeszcze raz praca ehhhh chociaz czwartek wolny :-)
U mnie staranka dalej dalej dzialamy a czas pokaze. Zdecydowalam ze zmienie ginekologa na prywatnego.Tesciowa mi polecila ze fajna kobieta wiec spróbuję. Nie mam nic do stracenia poza 50 zl za wizyte :-p:-D
Gratuluje cloe fasoleczki. Przesylaj pozytywne fluidki to i my predko zafasolkujemy :-D:-D. Czego zycze wam wszystkim.
Pozdrowionka dla was wszystkich i buziaki ogromne niech sie usmieszki pojawiaja na buzkach a szczegolnie u Atusi bo tego najbardziej potrzebuje zeby fasolka pieknie "dojrzewała"

Cześć wam.Ja już w domku,nie odzywałam się,bo tam siedizeliśmy na dworzu i nic nie wchodizłąm u nich na neta.
Byłąm u tego gina i mnie podłamał dwoma rzeczami:
po pierwsz wizyta 130zł:szok::szok:szok totalny dla mnie...
Po drugie,kurde wiecie co nie wiem cyz to napisać,ale co tam(troche mi głupio,takei rzeczy tu pisać,ale wiem z ejestescie oki i można wsyztsko pisać),powiedizał że mam nadżerke,nie wiem nic o tym,pytałam się co to znaczy ,czy grozi zajsciem w ciaże,ale lekarz mówi,ze nic nie grozi i lepiej nie usuwać,bo moge miec potem problemy z zajściem albo porodem poważne.Ja się od cholery w necie nacyztałam.I niew iem co dalej. Kurde w sumie dopiero 2 razy nie udało nam siew ciąże z meżęm zajść,ale...ach czekam na wyniki cytologii,któr ama wsyztso wyjaśnić... Kurde dziwnie...miałąm wczoraj dołą,ale kumpele były wygadąłam się,browarka łykłąm i zapomniałam,ale dzisiaj od nowa............myśle i myśle...o tym..

no oki wygadałam siew am także.My całyd zień dzisaj u cioci dalej an wsi,ale popołudniu do domku uciekłam.jutro idizmey do przedszkola z Matkiem i na podpis do UP.

Poczytałąm co naklikałyście,no tot eraz odpisuje i opisuje...

Kiniusia jak tam drugie testowanko?? zrobione?? jak się czujesz??

Elza ab witaj witaj i pisz częśto śmiało i gęśto...

Izabelka ja tez tak z dziećmi robiłam,tych największych rozrabiaków na dwóry wyciagałam i był spokój;-);-)

Asialc Natalka idzie od wrzesnia do przedskzola cyz juz chodzi??

Attata ma racje z tmy połąćzneiem wątków i połąpaniem się.
Myśle ze te dw awątki są w sumie o tym samym,ale tam już jest dużo dziewczyn,a wdroczyć się na nowo...hmm... A tutaj sie znamy i poznajemy...Już wiemy os obie co nieco i lepiej tak...

Ja tak przyznam sie ze nawet tam nie pisze,kiedyś napisałam i nic. A tutaj miło przywitanko i od razu jazda z pisnai3e245m2
...... ale to moje zdanie i chyab przyzwyczajenie,bo tu sie z namy a tam trzeba na nowo sie p:-);-)oznać...

ide kąpać gatkaa....
Bastra tanio za wizyte dałaś,kurde iu mnie tyle makabra...

Ataata droga ciężarówko na wątku dla starających się ;-)jak tam samopoczucie:confused:U mnie bez zmian czuję się świetnie Nie pamietam kiedy przychodzą pierwsze objawy ciąży:dry:. Ciekawe czy w tym temacie jest nas więcej:confused: (ciężarówek oczywiście:tak:)
Cloe no to ciesz sie puki możesz... ja przez jakiś miesiąc po teście czułam sie rewelacyjnie... kompletnie nic mi sie nie działo (poza zawrotamio głowy, ale to byłoraczej śmieszne niż uciążliwe), do momentu jak zaczełam wymiotkowac... no i trzyma mnie do teraz... porażka totalna, już wyczekuje końca tego złego stanu... co itak podobno nie jest u mnie aż tak źle... ja wymiotuje średnio raz dziennie albo żadziej, a moja mama:szok: hehe masakra, mówi, że czasem to pól dnia nie mogła z łazienki wyjść...:baffled:
Także już nie narzekam, bo mogło być gorzej:tak:
Mam nadzieje, że Cie to ominie:tak: i tego też Ci życzę;-)
A pozatym tak, jestem ciężarówką na wątku staraczek, bo mnie dziewczynki stąd nie puściły i nie pozwoliły sobie tak poprostu pójść ;)

Basta:-)

Ewcia co do nadżerki to Niesamowita ma dużo racji. Oprócz tego nieleczona może prowadzić do raka a nawet do niepłodności. Więc nie bagatelizuj i lecz puki jest jeszcze wcześniej... Będzie dobrze;-)

Ataata to dobrze że nie puściły i miały rację:tak:. Mnie tu też się podoba choć właściwie powinnam zaglądąc do przyszłych mam.
Niesamowita ty jesteś w innej sytuacji.Jak już zafasolkujesz to będziesz mogła poszaleć. Przyznam się że jak dla mnie jest dużo przyjemniej kupować coś dziecku/dzieciom niż sobie.:tak:Jednak jeśli nie dam sobie na wstrzymanie to dom pęknie w szwach od dziecięcych akcesoriów, które jak znam życie mało co będą używane:dry:
Ewcia chyba większość z nas miało nadżerkę , w tym i ja.Myślę że twoja nadżerka ma się nijak do prób zafasolkowania ale jej nie bagatelizuj. Zaniedbana prowadzi nawet do raka:dry:

witam dziewczynki:-):-):-)

dziękuję za gratulacje :) jeśli mozecie to trzymajcie kciuki jeszcze 9 , 13 i 17 czerwca, bo tym razem Wasze wsparcie pomogło :tak:

dzis tylko szybciutkie pozdrowionka i lecę lulu bo jutro bardzo ciężki dzień w pracy:tak: jutro skrobnę więcej

Witam sie z Wami tego wieczoru!!

Puchatka oj ja chyba nie doczekam spokojnej pracki... jak nie nerwowka to pelno roboty... i tak w kolko... A co z Twoja praca?

Ataata kochana mocno Cie przytulam i jak najbardziej moge Cie wyciagnac na duuuze lody - jezeli tylko bedziesz chciala... Caly czas mysle co u Ciebie, jak sie miewasz i caly czas wysylam do Ciebie pozytywne fluidki. Nie wiem jak Ci moge pomoc zebys choc troche mogla sie cieszyc z Twojej fasoleczki... i na pewno nie puszcze Cie z tego watku... bede mocno drzwi trzymala zebys nie uciekla ;-)

Ewcia sluchaj tylko lekarza i na pewno po nadzerce nie bedzie ani sladu...

Bastra daj znac po wizycie u nowego gina.

NieSamowita to odpocznij bo moze bardzo przemeczylas sie na tych imprezach....

Mufka jeszcze tylko jutro i wolne... mam nadzieje ze w piatek tez masz wolne w pracy...

Witajcie wieczorem :-):-):-):-):-)
Jejciu jak jestem padnięta :-:)-(. Wczoraj przywieźli szafę i wszystko było w częściach :tak::tak:.Trochę złożyliśmy ale ciężko szło i dzisiaj Marcin rzucił to wszystko i powiedział,że nie będzie składał bo nic nie pasuje :no::no:. Popołudniu przyjechał kuzyn i jakoś w trójkę to wszystko złożyliśmy :-):-):-) ale brakuje śrubek, zawiasów i płyt do szuflad i trzeba coś z tym zrobić :yes::yes::yes:.

Przepraszam,ze nie pisze do każdej z osobna ale normalnie nie mam dziś siły :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Postaram się rano do was wpaść i coś napisać :-D:-D:-D:-D.

Buziaki i kolorowych snów. Dobranoc

reklama
:-)
Ewcia cześć też miałam nadżerkę to są ranki takie małe i mnie to szczypało i mi przepisała tabletki do pochwowe i mi przeszło jak się tego nie leczy to później to wypalają mi powiedziała że to się może przerodzić w raka ale czy to prawda nie wiem ale pądz spokojna większość kobiet to ma :-):-)Miłego wieczorka
:-D

Niesamowita u mnie nie ma ranek i jaw ogóle nic nie czuje ani nic nie mam.Czekam na badanie cytologii iw etdy się dowiem jakie to stadium i co robić...MIłej nocki i nie rozkładaj się...nunu

Ewcia co do nadżerki to Niesamowita ma dużo racji. Oprócz tego nieleczona może prowadzić do raka a nawet do niepłodności. Więc nie bagatelizuj i lecz puki jest jeszcze wcześniej... Będzie dobrze;-)
No wiem Ataatko wiem bardzo dobrze,że to moze doprowadzić do raka... dobrze to musi być:wściekła/y::-)Buźka dla was...

witam dziewczynki:-):-):-)

dziękuję za gratulacje :) jeśli mozecie to trzymajcie kciuki jeszcze 9 , 13 i 17 czerwca, bo tym razem Wasze wsparcie pomogło :tak:
Oczywiście że bedziey trzymać kciukasy...śpij smacznie.

Witam sie z Wami tego wieczoru!!
Ewcia sluchaj tylko lekarza i na pewno po nadzerce nie bedzie ani sladu...
No wiem wiem,ale lekarze też się mylą...ale jestem dobrej myśli.

Cloe twoje odp mnie zadowoliły;-);-)tzn na moja korzyść...buziole Tak właśnie myśłałam,że troszke kobietek miało albo ma...he nikt o tym nie pisze chyba naprawde przeprowadze ankiete ,albo i nie:baffled::confused:

isikorka ty się kochana nie przejmuj nami,jak będziesz miałą czas to naskrobiesz,myw iemy,że ty teraz zalatana na maksa kobiałko.Buziole...

Ataatko ja jeszcze d ciebie,kochana nie możesz być nieszczęśliwa nosząc pod serem takei cudeńko małę,zobaczysz jak się urodzi to wsyztsko się zmieni ile szczęścia wtedy naraz od tego maleństwa otrzymasz...a u nas wypłąkuj wszystko , wygaduj wszytsko i pisaj wszytsko,zawsze słuchamy,wspieramy jak tylko możemy i umiemy...buziakujemy z Matetkiem,trzymaj się dziubasku i maleństwo pogłaskaj od nas...

a gdzie kiniusia?? Ktoś cos wie ot ym teście drugim czy cóś???

Oki chyba zmykams obie i życze dobranoc wszystkim...

Do góry