Cześć wam.Ja już w domku,nie odzywałam się,bo tam siedizeliśmy na dworzu i nic nie wchodizłąm u nich na neta.
Byłąm u tego gina i mnie podłamał dwoma rzeczami:
po pierwsz wizyta 130zł

szok totalny dla mnie...
Po drugie,kurde wiecie co nie wiem cyz to napisać,ale co tam(troche mi głupio,takei rzeczy tu pisać,ale wiem z ejestescie oki i można wsyztsko pisać),powiedizał że mam nadżerke,nie wiem nic o tym,pytałam się co to znaczy ,czy grozi zajsciem w ciaże,ale lekarz mówi,ze nic nie grozi i lepiej nie usuwać,bo moge miec potem problemy z zajściem albo porodem poważne.Ja się od cholery w necie nacyztałam.I niew iem co dalej. Kurde w sumie dopiero 2 razy nie udało nam siew ciąże z meżęm zajść,ale...ach czekam na wyniki cytologii,któr ama wsyztso wyjaśnić... Kurde dziwnie...miałąm wczoraj dołą,ale kumpele były wygadąłam się,browarka łykłąm i zapomniałam,ale dzisiaj od nowa............myśle i myśle...o tym..
no oki wygadałam siew am także.My całyd zień dzisaj u cioci dalej an wsi,ale popołudniu do domku uciekłam.jutro idizmey do przedszkola z Matkiem i na podpis do UP.
Poczytałąm co naklikałyście,no tot eraz odpisuje i opisuje...
Kiniusia jak tam drugie testowanko?? zrobione?? jak się czujesz??
Elza ab witaj witaj i pisz częśto śmiało i gęśto...
Izabelka ja tez tak z dziećmi robiłam,tych największych rozrabiaków na dwóry wyciagałam i był spokój;-);-)
Asialc Natalka idzie od wrzesnia do przedskzola cyz juz chodzi??
Attata ma racje z tmy połąćzneiem wątków i połąpaniem się.
Myśle ze te dw awątki są w sumie o tym samym,ale tam już jest dużo dziewczyn,a wdroczyć się na nowo...hmm... A tutaj sie znamy i poznajemy...Już wiemy os obie co nieco i lepiej tak...
Ja tak przyznam sie ze nawet tam nie pisze,kiedyś napisałam i nic. A tutaj miło przywitanko i od razu jazda z pisnai3e245m2
...... ale to moje zdanie i chyab przyzwyczajenie,bo tu sie z namy a tam trzeba na nowo sie p:-);-)oznać...
ide kąpać gatkaa....
Bastra tanio za wizyte dałaś,kurde iu mnie tyle makabra...