reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Cześć dziewczyny:-) Jedną ręką pisze a drugą pilnuję mojego skarba bo zazyczyła sobie siedzieć na stole:baffled: . Coś mi sie wydaje ze za bardzo ja rozpieszczam:dry:
Ataata, Ewcia, poczekam aż gin mnie zbada i potwierdzi jaki to będzie termin. Ja stawiam luty/marzec ale może być różnie Zresztą kto wie czasem przedmioty mogą być złośliwe i może będę podwójną mamą wcześniej:-D;-)(choć nie sądzę)

Niesamowita ty lepiej idż do ogólnego, niech da ci skierowanie na morfologię bo twoje objawy mogą też świadczyć o anemii a szkoda by było zafasolkować z anemią , ciąża i tak wystarczająco obciąża organizm
Isikorka ojej:szok: dlaczego twoi rodzice mają coś przeciwko przecież to twój ślubny:baffled:
Miłego dnia dziewczyny:tak:

Niesamowita mój teśc zmarł jak ja jeszcze nie znałam mojego przyszłęgo męża czyli jark,i wogóle go nie poznałam,ani Matuś dziadka,dlatego Mati am an drugie jak dziadek nieznany...A na msze trzeba chodzić,mężą nie ma to ja jako reprezentant anszej rodizny musze jechac...

Kurde czemu nie mam apetytu jak patrze na jedzenie to mi niedobrze jest :confused:nawet mnie nie ciągnie by coś zjeść. Martwię się tym kurde czemu ci ginekolodzy mają tak późno te terminy :confused:a nie będę specjalnie płacić

Ale czemu z brakiem apetytu sie do ginekologa wybierasz??? Myśle że lekarz internista prędzej pomoże. Jeśli wiążesz to z ewentualną ciążą, to ginekolog itak nic nie powie, poza tym, żebyś test ciążowy zrobiła:tak:

Witajcie Kochane!!!
U mnie dziś za oknem słonko i odrazu bardziej mi sie wszystko chce zrestza już wczoraj popołudniu sie zmobilizowałam i zrobiłam pranie i poprasowałam juz to co na mnie kilka dni czekało ot nie lubie bałaganu :tak:
Ewcia to w sumie dobrze że nie zadzwoniła do Ciebie z pretensjami dzisiaj wieczorem że nie byliście:-p co do nadżerki to ja mam taka tyciuśką i fakt faktem trzeba ją leczyć mnie mój ginek powiedział tyle żeby zasadniczo to nie powinnam za bardszo utrudniać zajścia w ciązę ale jak nie ma sie do czego przyczepić to i do tego można. No w każdym razie nie martw się na zapas :tak: Buziolek dla synusia:-)
NieSamowita ja tylko raz w życiu była u ginka w przychodnii i wspominam to jako horror więc prywatne wizytki to juz u mnie standart i zgadzam sie z Cloe że powinnaś zrobić sobie morfologię :tak: w każdym razie zdrówka:-)
Mufka zaznaczone datki w kalendarzu kciuki będa mocno trzymane szkoda że w piatek musisz pracować i to ze zdwojona siłą:-( ale przynajmniej jutro wolne to zawsze lepsze niż nic:tak:Miłego dnia:-)
Wagniesskoro taka Twoja pracka to życze żeby była na tyle spokojna na ile to możliwe :tak: Co do mojej pracki to powinnam w niej wylądować tak koło połowy miesiąca:-) Troszkę sie ciągle martwię no bo dopóki nie będę miała umowy to wszystko może się rozmyć chociaz nie sądze a strach mimo wszystko na dodatek jestem lekko zestresowana bo to nowa praca i wogóle:tak::-)
Ilonko już Wam zostało raptem 2,5 tygodnia to jakos wytrzymacie. Dobrze że moi rodzice przynajmniej w tej kwestii mieli troszkę inne zdanie bo ze względu na odległość między mną a moim przyszłym Jędrusiem to jak się do siebie wybieraliśmy to przynamniej na tydzień :tak::tak: A tak wogóle to jak Twoje samopoczucie??:tak:
Izabelko mam nadzieję że uczniowie w miare grzeczni chociaz juz czrwiec i chyba juz myśła tylko o wakacjach:tak: Buziołek dla Oskarka:-):-)
Asiu Dobrze że u córci to nic poważnego i oby to gardełko szybciutko wróciło do normy:tak: Jak tam po pierwszym zebraniu?? Buziaczki dla Ciebie i Natalki:tak::-D
Ataata Mam nadzieję że dzisiaj nie zaczęłaś dzionka od pogaduszek z wielkim uchem:tak: Póki pamiętam wysyłam dodatkowy szwadron krasnoludków niech przepędzą wszytkie smutne myśli tupotkiem małych butków:tak: Na dodatek posyłam górę dobrych myśli i buziaki dla Ciebie oraz głaskanko dla Twojej fasolki:-):tak:
kiniusia czekamy na wieści od Ciebie:tak:
Gosiu miłego dnia i dużo ciepełka:-)
cloe dużo dobrych myśli dla Ciebie buziaczek dla córci i głaskanko dla fasolki:-)
Bastra miłego dnia:-)
Meggie gdzie się ukrywasz??:-)
Madziu na głównym wątku więcej takiej fachowej wiedzy:-)
Pysia zaglądaj znowu do nas:tak:
Elza wszystkie wątki są własciwe więc może swobodnie krążyc i tu i tam:-):tak:
Sreberko tradycyjne machanko:-D
IviKajdawitajcie Koleżanki drogie:-)
Oza tym serdefcznie witam w miłym dzionku wszystkie dziewczyny których nie wymieniłam ot skleroza postępująca i tyle:tak:

Moniko samopoczucie super ale czuje już się tą magię tych dwóch i pół tygodni i jest już trochę stres ;-). Marcin mówi,że dla niego najgorszy będzie tydzień przed ślubem :-):-):-):-). Teraz jest zajęty, praca remontem i tego tak jeszcze nie odczuwa :-D:-D:-D.
Martwię się tylko egzaminami bo chyba w tej sesji będzie kiepsko :eek::eek::-:)-(.

Ewcia, Sabinka a z czego wy kochane dziewczynki chcecie sie odchudzać:confused::confused::confused:

Eh państwowi ginekolodzy i te kolejki :no::no::no: ale jak musisz to zapisz sie Sabinko bo warto może iść zobaczyć co się dzieje :tak::tak:. Też muszę sie wybrać do ginekologa porobić badania ale czasu mało i pieniędzy tez ostatnio brakuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uciekam skosić trawę bo tata już poczuł przygotowania weselne i mówi,ze trawnik musi lśnić i będzie trochę roboty ale razem damy radę :tak::tak:

NieSamowita - biedactwo.. spróbuj płukankę z tantum rosa a jeśli to grzybki to posmaruj się clotrimazolum. Jeśli masz ochotę to nasiadówa z rumianku albo naparu z kory dębu też Ci pomoże przy stanie zapalnym:tak:

reklama
Dzień dobry!
U nas piękna pogoda, mąż ma urlop, ale siedzimy w domu :-( Nati podziębiona i nie chcę nigdzie Jej na razie wyciągać.

Ewcia, córa idzie do przedszkola od września. Ja miałam nadżerkę kilka lat temu i została wypalona. Jak tam po dniu otwartym w przedszkolu?:-)

mufka, oczywiście kciuki będę trzymac. Mam nadzieję, że jednak ten dzień w pracy nie będzie taki ciężki.:-)

isikora, ale ten czas leci.... na pewno będzie cieplutko. :-)To zgłoście do sklepu, ze brakuje tylu rzeczy do szafy.

NieSamowita, no, no...mdli, nie masz apetytu ;-)

Ivi :-)

Ataata :-)

Cloe :-)

Puchatka :-)

Gośka :-)

A u Nati w przedszkolu zajęcia adaptacyjne akurat od 28.08. od dnia kiedy wracam do pracy :-( A tak chciałam na nie iść

Miłego dnia. Postaram się zajrzeć później

Do góry