Witajcie Kochane!!!
U mnie dziś za oknem słonko i odrazu bardziej mi sie wszystko chce zrestza już wczoraj popołudniu sie zmobilizowałam i zrobiłam pranie i poprasowałam juz to co na mnie kilka dni czekało ot nie lubie bałaganu
Ewcia to w sumie dobrze że nie zadzwoniła do Ciebie z pretensjami dzisiaj wieczorem że nie byliście

co do nadżerki to ja mam taka tyciuśką i fakt faktem trzeba ją leczyć mnie mój ginek powiedział tyle żeby zasadniczo to nie powinnam za bardszo utrudniać zajścia w ciązę ale jak nie ma sie do czego przyczepić to i do tego można. No w każdym razie nie martw się na zapas

Buziolek dla synusia:-)
NieSamowita ja tylko raz w życiu była u ginka w przychodnii i wspominam to jako horror więc prywatne wizytki to juz u mnie standart i zgadzam sie z Cloe że powinnaś zrobić sobie morfologię

w każdym razie zdrówka:-)
Mufka zaznaczone datki w kalendarzu kciuki będa mocno trzymane szkoda że w piatek musisz pracować i to ze zdwojona siłą:-( ale przynajmniej jutro wolne to zawsze lepsze niż nic

Miłego dnia:-)
Wagniesskoro taka Twoja pracka to życze żeby była na tyle spokojna na ile to możliwe

Co do mojej pracki to powinnam w niej wylądować tak koło połowy miesiąca:-) Troszkę sie ciągle martwię no bo dopóki nie będę miała umowy to wszystko może się rozmyć chociaz nie sądze a strach mimo wszystko na dodatek jestem lekko zestresowana bo to nowa praca i wogóle

:-)
Ilonko już Wam zostało raptem 2,5 tygodnia to jakos wytrzymacie. Dobrze że moi rodzice przynajmniej w tej kwestii mieli troszkę inne zdanie bo ze względu na odległość między mną a moim przyszłym Jędrusiem to jak się do siebie wybieraliśmy to przynamniej na tydzień

A tak wogóle to jak Twoje samopoczucie??
Izabelko mam nadzieję że uczniowie w miare grzeczni chociaz juz czrwiec i chyba juz myśła tylko o wakacjach

Buziołek dla Oskarka:-):-)
Asiu Dobrze że u córci to nic poważnego i oby to gardełko szybciutko wróciło do normy

Jak tam po pierwszym zebraniu?? Buziaczki dla Ciebie i Natalki

Ataata Mam nadzieję że dzisiaj nie zaczęłaś dzionka od pogaduszek z wielkim uchem

Póki pamiętam wysyłam dodatkowy szwadron krasnoludków niech przepędzą wszytkie smutne myśli tupotkiem małych butków

Na dodatek posyłam górę dobrych myśli i buziaki dla Ciebie oraz głaskanko dla Twojej fasolki:-)
kiniusia czekamy na wieści od Ciebie
Gosiu miłego dnia i dużo ciepełka:-)
cloe dużo dobrych myśli dla Ciebie buziaczek dla córci i głaskanko dla fasolki:-)
Bastra miłego dnia:-)
Meggie gdzie się ukrywasz??:-)
Madziu na głównym wątku więcej takiej fachowej wiedzy:-)
Pysia zaglądaj znowu do nas
Elza wszystkie wątki są własciwe więc może swobodnie krążyc i tu i tam:-)
Sreberko tradycyjne machanko
IviKajdawitajcie Koleżanki drogie:-)
Oza tym serdefcznie witam w miłym dzionku wszystkie dziewczyny których nie wymieniłam ot skleroza postępująca i tyle