reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie kochane dziewczynki. Nie miałam kiedy napisać bo cały dzień zalatany :tak::tak::tak:. Po południu zdenerwowałam sie na rodzinkę i Marcina bo zrobiłam im obiad kotlety sojowe, kuleczki z ziemniaków i surówka a oni jeszcze wybrzydzali ,ze nie takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Niepotrzebnie tylko włożyłam w to tyle czasu :-:)-:)-(.
Potem szukaliśmy piosenki na pierwszy taniec ale nie możemy dojść do porozumienia :eek::eek:. Jutro dalsza nauka tańca, mieliśmy ćwiczyć w domu codziennie ale nie ma kiedy :szok::szok::szok::szok::szok::szok:.

Prawie 11 dni
hehe.

Sabinko trzymam kciuki za fasolkę i pisz od razu jak będziesz miała wyniki :tak::tak::tak:.
Moniko pewnie,że już z górki , 14 przymiarka sukni, 16 próbna fryzura :happy2::happy2::happy2::happy2:.
Ewcia śliczne zdjęcia i fajny tir :-D:-D.
Attatko jak samopoczucie??? Ostatnio widzę,że zaczęłaś trochę z nami pisać :tak::tak:
Bastra relaks w wolnej chwili obowiązkowy :tak::tak::tak::tak:.

Dobranoc:-):-):-):-)

reklama
isikora a dziękuje, dość dobrze sie czuje.

A o jakie piosenki sie "kłucicie"??? Może podaj tytuły, a my zagłosujemy, która lepsza;-)
Moja siostra miała jako pierwsza piosenke Stachurskiego "gdy zapłaczesz" a ja zawsze mówiłam, że będe miała .... aż cholera i zapomniałam:wściekła/y: Piosenka z filmu "Uprowadzenie Agaty" bodajże tytuł "Wielka miłość" -tyle, że tam troche słowa smutne... albo coś z Piaska;-)
O już sobie przypomniałam:
Seweryn Krajewski "Czekasz na tę jedną chwilę..."

Attatko musimy wybrać piosenkę przy której da się tańczyć walca angielskiego :tak::tak:.
Mnie podobają się polskie piosenki i kilka zagranicznych a Marcinowi zagraniczne i w ogóle jakieś dziwne :eek: niepasujące do rytmu na trzy
Oto moja lista, jutro wkleje Marcina :
1. Zabiorę cię właśnie tam ( kancelaria)
2. Weselne preludium (krawczyk)
3. Oczarowanie ( Wodecki)

Cześć dziewczynki,ja niedawno wróciłam z pracy i za chwilkę idę lulu.:sick:
Chciałam was poinformować,że @ jak nie było tak nie ma i mam nadal nadzieję,że zostanie tak przynajmniej przez 9 m-cy;-):-):tak::-D.
Przepraszam,że ostatnio was zaniedbuję w pisaniu:-(,ale myślami jestem z wami moje kochane staraczki:tak:.
Buziam was:sorry2:.

hej
ja tez was podczytuje,ale nie mam czasu; bigam z synkiem na dworze; w Zoo bylo superrrrrrrrrr
trzymam za was kciukasy :tak: i za staranka oczywiscie :tak:

Witajcie dziewczynki!

Ostatnio nie mam kiedy do Was zajrzeć :-( a o pisaniu to już nie wspomnę :-( MIMO TO CAŁY CZAS O WAS MYSLĘ I TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ.
Kiniusia, cały czas wierzę :-)

Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam.
Miłego dnia

Hej!:-):-)
Kiniusiu trzymam mocno kciuki, aby wredna @ nie przyszla :-)
A ja czuje się koszmarnie:lekkie mdlości, klucia w podbrzuszu, bolące piersi i sama nie wiem czy już mam się nastawiać na ciąże czy tylko moj organizm plata mi figle. No nic za pięć dni wszystko stanie się jasne, ale jakby to nawet nie to to się nie poddam, będe dalej starać się o maleństwo.
Mój M. stwierdzil, że jestem w ciąży, bo to nie możliwe żeby on się tak staral a z tego byly nici:-):-):tak::-D
Dziś wolny dzień z pracki, ale za to sprzątanko mieszkania czeka - brry:no:

Witojcie :-D

elza ab trzymam kciuki. Mój po 2 miesiącach starań stwierdził, że "nawet dziecka zrobić nie potrafi":-D:-D, dlatego jak robiłam test to nawet sie nie łudził, że sie udało i nawet powtórzył ten tekst, a tu nagle po paru minutach Niespodzianka była...;-)

Kiniusia za Ciebie oczywiście też trzymam kciuki mocno, ale Ty wiesz o tym:-p I z dnia na dzień coraz bardziej cieszy mnie u Ciebie brak @ wredoty:tak:

reklama
Witajcie:-)

Kiniusia cały czas mam przeczucie że Ci się udało, wspomnisz moje słowa;-)

ataata, elza ab, asialc buziaki i dla reszty dziewuszek

ja tak na sekundkę. Wziełam dziś i jutro wolne bo jutro egzamin, więc witam się i lecę zakuwać, papatki

Do góry