Ataata
Grudniowa Mama '07
Dziewczynki obiecałam więc Prosze Bardzo...
Oto foteczki mojego Bobo z USG
Buzinka.... normalnie wszystko tak ślicznie widać... te oczka...
No i po lewej str. rączka..
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (860x655, 70KB).
A tutaj całe maleństwo...
No i tak pokazało charakterek mamusi... tzn. odwróciło się tyłem pokazując, że ma mnie w dupce...
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (826x641, 62KB).
A tutaj maleństwo + obraz bicia Serduszka...
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (827x634, 64KB).
A tutaj opis ginka mojego USG (nie chciało mi sie pisać
)
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (706x513, 44KB).
No więc tak:
Pomiaru NT mi sie nie udało niestety zrobić bo maluszek wg. USG jest o 3 dni starszy
i ma 14t3d.
NB (kość nosowa) jest więc jes dobrze
Aha NT nie dało sie zmierzyć, bo tak jak mówie, maluszek jest za duży CRL prawie 8,4cm, a pozatym od od 14tygodnia wygina główke do przodu i do tyłu więc pomiary itak były by fałszywe...:-( No szkoda, ale przynajmniej sobie go w końcu pooglądałam. Nie fikał za bardzo więc raczej mam spokojne dziecko haha. W jednym momencie złapało sie za główke, a takto raczej spokojne było...
Kazałam lekarzowi popatrzeć między nóżki... popatrzył i stwierdził że albo nic jeszcze nie widać, albo to dziewucha
bo siurka raczej nie było (no chyba że malusieńki, niezauważalny)
No i to chyba tyle...
Oto foteczki mojego Bobo z USG

Buzinka.... normalnie wszystko tak ślicznie widać... te oczka...
No i po lewej str. rączka..

A tutaj całe maleństwo...
No i tak pokazało charakterek mamusi... tzn. odwróciło się tyłem pokazując, że ma mnie w dupce...

A tutaj maleństwo + obraz bicia Serduszka...

A tutaj opis ginka mojego USG (nie chciało mi sie pisać

No więc tak:
Pomiaru NT mi sie nie udało niestety zrobić bo maluszek wg. USG jest o 3 dni starszy

NB (kość nosowa) jest więc jes dobrze

Aha NT nie dało sie zmierzyć, bo tak jak mówie, maluszek jest za duży CRL prawie 8,4cm, a pozatym od od 14tygodnia wygina główke do przodu i do tyłu więc pomiary itak były by fałszywe...:-( No szkoda, ale przynajmniej sobie go w końcu pooglądałam. Nie fikał za bardzo więc raczej mam spokojne dziecko haha. W jednym momencie złapało sie za główke, a takto raczej spokojne było...
Kazałam lekarzowi popatrzeć między nóżki... popatrzył i stwierdził że albo nic jeszcze nie widać, albo to dziewucha

No i to chyba tyle...