reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Siedze w pracy i konspiracyjnie kukam do Was....
Meggie zycze milego nadrabiania zaleglosci... a masz tego troche:tak:
Elza no niestety taka praca... dlatego caly czas rozgladam sie za czyms innym....
Bastra a gdzie Ty pracujesz? Bo tak na przyszlosc... nie szukalabym nie wiadomo gdzie fryzjera tylko udala bym sie do Ciebie.... no chyba ze nie chcesz...

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Brak weny do sprzatania ale zaraz i tak rusze na ten cały kurz ze ścierką:-D
NIeSamowita czekamy na relację z kolejnego dnia :tak: Może się pochwalisz co Ty tam właściwie robisz:happy2:
Wagnies wczoraj to męszuś mnie upolował ale jakby co my dalej w mysliwskim nastroju:-D:-D:-D co do pracki to może w końcu będziesz miala spokojniejszy dzien a jak nie to pamiętasz jaka się ostatnio paczka zebrała do kopania:-D:-D
Meggie fajnie że znowu jestes juz sie martwiłam że uciekłaś od nas :tak: troszkę prędkości nabrałyśmy i wateczek się rozrasta:-):-)
Bastra no to spokojnej pracki życze :-):-)
Elza co tam na obiadek?? u mnie dzisiaj kurczaczek w sosie koperkowym i kasza gryczana tylko nie prażona i do tego ogóreczek kiszony:-):-)
lenna my mamy swoje plany a życie fasolka tez swoje będzie co ma być :tak::tak: obys nie musiała się starac zbyt długo:tak::tak:
Asiu a jak Tobie mijają dzionki?? buziołki dla córci:-):-)

Pozostałym babeczkom życze słonecznego dnia:-):-):-)

Ja narazie umylam garnki i zjadlam zupkę. Leczę psu lapę, bo kustyka i popiskuje:-(Zaraz zabieram się za sernik, potem odkurzanko, pranko. A obiadek taki jak wczoraj, bo ja jak gotuje zupę czy też mięsko to tak na 2 dni;-)

hej Puchatka :-) co racja to racja.:tak:
powiadasz ze kurczak w sosie koperkowym...to mam juz idee na nasz obiad. kurczak byl juz w planach, ale pomyslu na kurczaka bylo brak..chyba nie masz nic przeciwko, ze splagiatuje...?:zawstydzona/y:

Lo matko - co za cudo!:-)Ten piekny lysy brzuszek, ciapciate lapki i ta olewka w stylu"nie ruszaj ja teraz spię":-)No szczeniaki są rozkoszne. Rzeczywiście wygląda jak jamniczek, choć co wyrośnie tego nie wiadomo.Mój jako szczenie wyglądal dość smiesznie - caly w plamach marmurkowych, niskie lapki i mega dlugi tlów.Teraz lapki wyrosly i zrobil się 30 kilowym samczykiem:-)
A oto on:
http://img441.imageshack.us/img441/3853/img0279qb9.jpg

A serniczek - no ja zapraszam na kawkę i serniczek:-) Choć musze wam przyznać, że już mi bokiem ten sernik wychodzi.W pracy u M. jest taki gości u co nam co najmniej 2 razy w tygodniu przynosi po 2,5 kilograma sera i ja nie mając co z nim robic robię sernik:szok:Może macie jeszcze jakieś pomysly na ser?

reklama
A jeszcze jedno jak wy wkleiacie te zdięcia, że widać to od razu? Ja wklejam przez żabę, potem kopiuje i nie chce mi wyjsc inaczej jak w postaci linku

Do góry