reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Jezu a ja sie zakicham dzisiaj na amen..musze jakies tableciakiw ziaść i syropek,bo mam dosc kichania aaaaaaaaaapsik...

A masz Wagnies kafelki na podlodze? Bo jak tak to wybieram tę najniższą polkę;-)
Dziewczyny nie wyrabiam, spać mi się chce jak cholera, jeszcze mi slabo, zimna kapiel nie pomogla i jeszcze zar leje sie z nieba. Ratunku!

Cześc dziewczynki...

Ja już od ginki wróciłam... wyniki badań mam bardzo dobre, szyjka podobno też ładna i zamknięta, pobrała mi cytologie i przepisała magnez bo mnie brzuch zaczyna "ciągnąć":baffled: Jestem w 5 mieś ciąży a waże 50kg... jak dobry kurczak:-D Ale generalnie wszystko w pożądku, następna wizyta za 3tyg.

Kurcza ale sie ciesz bo u mnie sie pogoda w końcu załamuje:-D
Słońce zaczyna sie chować za chmurami no i jest wiaterak... ufff od razu mi lepiej, bo te upały mnie zabijają...

Reniferku witaj bo jeszcze nie miałam okazji Ci pomachać...;-) no to widze że mamy już dwie ciężarówki na wątku dla staraczek :-D

Puchatko co za wredny ten Twój szef... jak sie ludzie tak zachowują to zawsze przychodzi mi na myśl jedno skojarzenie.... Pewnie mu żona nie dała :baffled::sorry2::-D

Ewcia upały no właśnie ich nie znosze za dobrze... ale dziś już u nas lepiej i od razu ja sie lepiej czuje:tak:

Elza Izabelka Gosia Wagnies helloł;-)

I miłego dzionka dla wszystakich

Sreberko nie, nie w macierzyństwie... poszłam do Gemelli bo było tańsze o połowe:baffled::sorry2: no i w sumie dobrze zrobiłam, bo po pierwsze maluch sie ułożył tak, że pomiar był niestety przez całe badanie niemożliwy, a pozatym okazał sie o 3 dni starszy i lekarz stwierdził że pomiar dałby itak fałszywy wynik, bo na tym etapie dziecko wygina juz główkę do przodyu i do tyłu, dlatego przezierności karku już sie nieda zrobić...

hejjjjj nie dam rady czytac bo musze sprzatac; maly spi :tak::-D a jutro przychodza kandydatki na opiekunke do malego; trzymajcie kciuki!
Ataata to bardzo dobrze,ze wszystko dobrze :-)
buziaczki

EWCIU81 szybkiego powrotu do zdrowia życzę!!
ATAATA zazdroszcze Ci tej wagi!! ja w siodmym m-cu waże 81 kg i mam już 14 kg na plusie... najgorsze jest to ze naprawde dużo nie jem a tyję ;) syper że wyniki sa dobre !
IZABELKA powodzenia jutro z opiekunkami!! mnie tez to niedługo czeka, bo chce bardzo szybko do pracy wrócic!!! obawiam sie jednak że spojrzę na malego, zakocham sie i koniec z pracą:-)

w bydgoszczy zrobilo sie przyjemnie,jest 5 stopni mniej niż wczoraj, na niebie tak długo oczekiwane chmury i moze w końcu cos z nich spadnie... musze ruszyć 4 litery i zaczac sprzatac w domu, bo po moim męzu to zawsze jakby huragan przeszedł...

pozdrowionka dla wszystkich

reklama
Dzień dobry!
No w końcu mam chwilkę żeby do Was zajrzeć, poczytać i napisać parę słów :-) Mam teraz kilka dni odpoczynku i postanowiłam się relaksować, bo później znowu stres. Ale na razie spokój, więc mam nadzieje, że będę do Was zaglądać codziennie, bo już tęskniłam :-)

Puchatka, ja cały czas trzymam kciuki i wierzę z całych sił. UDA SIĘ! :-)

wagnies, super, ze rajd udany. Daj koniecznie znać kiedy Ty organizujez. Na pewno wtedy będzie duzo lepszy :-) Fotka super! Że ja na to nie wpadłam :-D

Ataata, zdjęcia przecudne. Aż się wzruszyłam.... Ciesze się, że wyniki dobre :-) Ja na początku ciąży też chudłam i ważyłam 45,46 kg. Przytyłam dopiero w jakimś 5 miesiącu :-)

Ilonka, GRATULUJĘ!!!! Na pewno jesteś w ciąży. :-) Ale super. Bawcie się dobrze a po powrocie czekam na relację i zdjęcia ;-)

Kiniusia, :-) udanego wyjazdu. Jak tam u lekarza???

sreberko :-)

NieSamowita, miłej pracki :-)

elza, trzymam kciuki żeby Twoje marzenie o wyprawie do Afryki się spełniło. :-)
Ty mnie nie strasz ;-) Na sumieniu? ;-):-D Oj chyba nie :-D Dziękuję za kciuki. Na razie możesz póścić. Będę je potrzebować dopiero pod koniec sierpnia :-) I to bardzo ;-)

Izabelka, udanej wyprawy nad rzeczkę :-) Macie ją gdzieś blisko? Oczywiście jutro kciuki zaciskam. Daj koniecznie znać jak kandydatki :-)

Renifer, witaj wśród nas :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-) Odpoczywaj i leż jak lekarze każą :-) No i nie czytaj!!!! ;-) Sama to robiłam na początku ciąży i bardzo szybko zrezygnowałam. Po co niepotrzebnie się stresować. Jest i będzie wszystko dobrze. :-)
A wiesz, że u nas było podobnie z Natalką.:-) Jak odpuściliśmy intensywne staranka od razu zaszłam w ciążę :-)

dziubak :-)

lenna :-)

Gosia, jak dobrze że Dorcia już czuje się lepiej. Wiem co czułaś. Na szczęście będzie już wszystko dobrze :-)

Bastra, :-) spokojnej pracy

Ewcia, mimo, że u Was koszą to i tak całkiem nieźle Cię słyszę :-D;-) Krzyczysz wystarczająco głośno :-D:-D:-D A co Cie za choróbsko bierze? Weź leki i nie choruj :-) Miłej zabawy życzę Matusiowi :-)

Nati woła. Zaraz wracam

Do góry