reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Jestem :-)
Dzisiaj na szczęście troszkę chłodniej i jest przynajmniej czym oddychać :-)

Elza, zapomniałam wcześniej... spałaś na balkonie? :-):-D Przyznaję, ze kiedyś mieszkając jeszcze z rodzicami w takie upały wystawiłam polówkę na balkon i tam spałam :-) Było idelanie. Gorzej zrobiło się z samego rana, bo od tamtej strony akurat wschodziło słońce :-D

A ja swoje urodziny (oczywiście 18 :-D:-D:-D) w niedzielę spędziłam tylko z Mężem, Natalką i Norbertem (moim 7 letnim chrześniakiem. Przyjechał na miesiąc do dziadków, więc Go z nami zabrałam. Mieszka z rodzicami w Szwecji, ale chyba o tym już wspominałam) w Jachrance. Było gorąco i bardzo fajnie.Dzieci się wyszalały, popluskały w wodzie, wyskakały. Mieliśmy co prawda małą przygodę z osą, ale wszystko dobrze się skończyło.:-) Ugryzła Norberta w nogę, więc był krzyk, płacz dlaczego ja, co jej zrobiłem itp. Na szczęście posmarowaliśmy specjalnym żelem i po kilkunastu minutach dziecko o wszystkim zapomniało, chociaż twierdził, ze będzie Go już boleć zawsze i nie może chodzić. Ale jak tylko zobaczył dmuchany zamek do skakania ból minął ;-)
W weekendy jeżdżę do Babci. Niestety u Niej bez zmian.:-(
W sobotę zabieram do nas na kilka dni Norberta, więc będę mogła się przekonać jak to jest być mamą dwójki dzieci ;-)

Wczoraj byłam też w pracy po skierowanie na badania i zobaczyć jaką proponują mi pensję po powrocie. No niestety nie za dużo, ale nie mia łam innego wyjścia jak się zgodzić :-D W końcu sama nie przyjęłam awansu, a wiadomo jak płacą na uczelniach ;-)

W końcu kupiłam testy owulacyjne, więc zobaczymy. Jak na razie przez dwa minione dni druga kreseczka bardzo słaba, ale mam nadzieję, że szybko to się zmieni :-)
Myślałam też o termometrze elekronicznym, ale to dopiero w przyszłym miesiącu. Zawsze myślałam, ze z mierzeniem temperatury to mi nie wyjdzie, ale po mału zmieniam zdanie ;-)

Miłego dnia :-)

reklama
Asiu nie spalam na balkonie i zaluje, bo myslalam ze sie udusze. U mnie ani krsztyny lepiej, zar sie leje z nieba. Asiu spoznione zyczenia:-)
A ja sama nie wiem co mam ze soba zrobić:-( Ciagle mi slabo, brzuch raz boli raz nie, ale @ nie przywiewa.Tempka w dzien tak kontrolnie zmierzona 37,09:szok:, a wykresik wygląda tak:
http://img329.imageshack.us/img329/1990/wykrespelnyxk8.png
Dodatkowo dopadly mnie jakieś leki blizej nie określone, kurde ja chyba zwariowalam:szok::-:)zawstydzona/y:Jutro jak @ nie dostane ide na badanie z krwi...

Elza na podlodze w kuchni sa plytki wiec jest chlodno! A co do tempki... robilas rano testa.. bo tak jakos pachnie mi kolejna fasolka...

Ataata kurcze... ja nie w ciazy a waze wiecej :-(

Asialc jak mnie ugryzie osa, pszczola albo inne tego typu paskudztwo to przykladam liscie babki lancetowatej i to pomoga - nie ma obrzeku...

Wagnies to ide do ciebie bo tu zdechnąć można. Test robilam rano no i nie wyszedl,ale @ jak nie ma tak nie ma. A ja nie mam takich opóznien. Dodatkowo stanelam na wadze bo tak dużo mowicie o tym i zalamka:-( waze 54 kilo czyki 4 kilo wiecej:szok: Widze to po swoim brzuchu i cyckach, no super jeszcze tylko tego mi potrzeba bylo:baffled:

My po spacerku,zabawie na placu,zakupach...
Teraz obiad sie robi...a ja na BB oczywiście..
Wiecie co rano kosiarki,a teraz droge łątają i sie kurzy nieziemsko i znowu głośno,bo ryrają tą jezdnie...no nie jobla idzie dostać...

Elza fajne foteczki,ach co za zieleń piękna. a ja mam takie same spodenki hehe nawet teraz na sobie,bo abrdzo je lubie iw ygodne jak cholerka....

Elza ja tyż testa zrobiłąm i jedna krecha,a @ nie ma i mam nadzieje ze nie bedzie i u ciebie tez ze nie przyjdzie,
ooo nowe fotkiii

Renifer dzieki,jakis dziwny ten katar teraz nie mam i ajd ejednak do lekarza....
Asia ja sama nie wiem co to mi na ten mój nos siadło,kichanie mnie dopadło czy co,teraz juz lepiej ,biore wit c i rutinoscorbin...
Sto lat Asiu spóźnione,ale szczere......
I te testy wow zapowiada sie kolejna fasolka chyba wkrótce,ale ciiiii
Elza oby to cos Znaczylo,życze ci tego...

reklama
ASIALC długo sie starasz o drugą dzidzię?? a może lepiej odpuścić jak przy Natalce i samo wyjdzie wszystko bez starania :-D
u mnie ze spania na balkonie też nici, bo nie moge sie doprosić meża o poręcze i bałabym sie że spadne z I piętra ale wczoraj byłam tak zdesperowana,ze marzyło mi sie spanie w wannie...
ELZA mi test nie wyszedł ani w dniu spodziewanej miesiączki, ani dwa dni później... dopiero po tygodniu miałam dwie kreseczki... ale masz racje, badanie krwi da odpowiedź natychmiastową...

idę sie zabrać za obiadek... buziaczki!!

Do góry