reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziekuję za życzonka :-)

Gosia, trzymaj się cieplutko. Przytulam

Ewcia i mnie czeka załatwienie lekarzy do pracy. A tak mi się nie chce ;-)

NieSamowita, a co Was tak rozbawiło? :-)

elza, super fotki :-)

Reniferku, chyba właśnie tak sobie odpuścimy, bo już baaardzo długo staramy się o drugie dzieciątko i jakoś nic z tego. Najlepiej by było gdzieś wyjechać, ale w tym roku to nie realne buu.

A mnie coś zmogło. W końcu zabrałam się do prasowania (a tak tego nie lubię). Poprasowałam rzeczy Natalki a na jutro albo jeszcze wieczór (kto wie, co mnie najdzie :-D ) nasze.
U nas co chwila kropi, niebo zachmurzone, ale 26 stopni. Na szczęście powietrze super.

Mam teraz lenia....:-)

reklama
Ja też sie pobyczyłampoleżałąm,odpoczęłam,tylko po czym,hehe po BB....:-D:szok::-D
U mnie te wieje i jakos pochmurnawo,ale nie pada.:sorry2:.jeszcze:baffled:
Asia mi też się nie chciało,ale kiedyś musiałabym i tak zrobić je kiedyś.a tak mam z głowy...

Ale u mnie leje,oberwanie chmury,szaro,buro i ponuro,ciemno i lejeleje,,ale jak głośno....w końcu ta ziemia odżyje i my też ufufuff:-):tak:

Ewcia, no właśnie ja jutro będę dzwonić i umawiać sie na wizytę. Mimo, ze mi się nie chce to też wolę załatwić szybko i mieć z głowy :-)
To u nas nie leje i burza którą słyszałam w oddali też gdzieś sobie poszła ;-)

Ewcia, a wiesz że mam rodzinę w Słupsku :-) Chyba muszę się do nich wybrać bo nie byłam już dawno i może przy okazji i nam by się udało spotkać? :-) Na dodatek moja kuzynka też Ewa :-D

Ewcia, a wiesz że mam rodzinę w Słupsku :-) Chyba muszę się do nich wybrać bo nie byłam już dawno i może przy okazji i nam by się udało spotkać? :-) Na dodatek moja kuzynka też Ewa :-D
Heh bardzo chętnie kochana,odzwiedzaj rodzinke,no trzeba...A gdzie mieszkają?? Ciekawe czy daleko ode mnie,na jakiej ulicy??

Ewcia basen opalanie i lody no no super :-):-) Przydało by się.
Miłego wieczorka ja ucieka pa pa
A jak pewnie ze by sie przydało...

Ale ja mam wkur... totalny teraz,nerwy nerwyy.moje dziekco stłukło kubek na cząsteckzi,bo kapciem sobie rzuciło..
A mi padła bateria w telefonie,a ładowarka jest zjebana.A ja mam taki telefon,ze musiałam przekłądać karte cudować,bo pisało brak karty sim,podaj hasło i h.. wie o co chodiz.
A wczensiej miałąm super nokie z oryginalną łądowarką,ale mój M sprezentował ją mamie,bo ta go nagabywała,żę jej tel pada i kiedy dostanie od niego nowy. NO i ku....a dostałą moje,a ja mam starocie co nie działąją.chyba zaraz oszaleje....kuuuuuuuuuuy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ataata z mila checia sp0rezentuje Ci kilka kilo ode mnie!!!
Asialc kurcze to moze zatrudnie Cie do prasowania... jak ja niecierpie prasowac!!! A przydmuchaj do nas troche tych chmur z deszczem bo u nas dalej zaduch!
Ewcia kurcze jakbym miala zbedny telefon to zaraz bymCi podeslala... nie denerwuj sie kochana bo i tak to nic nie da... policz do trzech i uspokoj sie

Wagnies dzięki dzięki wielkie,hehe
Dobrze,że ja mam drugi numer,ale nikt go nie ma jeszcze prawie,a z pracy moga dzwonic...ach z telefonamiii...
Ja juz zmykam lulki,jakas padnieta jestem i ide zalegnąc,,a juz zapewne nie bedzie chcialo mis ie kompa odpalac..
takze do jutereczka kochaniutkie....:-)

ASIU jeszcze i ja przesyłam spóźnione życzenia, bo ja w ogóle nic nie wiedziałam ... sto lat kochana!!! i by sie same rzeczy prasowały!!!
ja też nienawidze prasować, od razu chora jestem i jakoś przypominam sobie o innych obowiązkach od razu...
EWCIA zazdroszczę Ci tego deszczu... dmuchnij troche chmurki na bydgoszcz... bo u nas duchota że hej... i nie denerwuj sie... mój mąż co chwilę zmienia telefony, bo średnio raz w miesiącu je rozwala i jak ja mu kopiuję po raz enty te kontakty to też jestem szcześliwa...

jak mówicie dziewczyny o lodach to sam zamrażalnik mi sie otwiera... a potem rano musze wejść na wage i oczy mi sie otwierają...

ATAATA ja podobnie jak WAGNIES mogę Ci jakąś piątkę podrzucić... bez problemu i kiedy tylko zechcesz!!! ja bardzo przytyłam bo nie umiem sobie odmówić słodyczy których przed ciążą nigdy wcześniej nie jadałam... i już sie po rękach bije by nie jeśc...

ja byłam właśnie na spacerku i komary mnie pożarły - świnie jedne... jutro jade na usg szyjki bo mam skróconą... nie lubie łazić po szpitalach, brrr... zawsze jakiś stres...

dobranoc kochane!!!

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Niby chłodniej odrobinkę ale i tak jakos tak dziwnie
Asiu z całego serduszka spóźnione ale szczere te życzonka urodzinowe spełnienia tego co na dnie serduszka siedzi radosnych snów szczęśliwych dni i samych niezapomnianych chwil:tak::tak::tak: a i oczywiście buziak dla córci:-)
Reniferku napewno wszystko będzie dobrze ja trzymam kciuki z całej siły :tak::tak: a komarów tez nie lubię :no: i jeszcze mam uczulenie na ich jad ale to pikuś w każdym razie miłego dnia:tak:
Wagnies na froncie na razie cisza i spokój tylko że ja sie stresuje bo wszystko co robię jest nowe i zawsze ta obawa czy napewno dobrze :tak::tak:
NieSamowita Ty naprawdę ranny ptaszek jesteś ja ledwo zwlekam sie z łóżka o 6.50 :-p i ile bym nie spała i tak zawsze jestem niewyspana:tak::tak:
Ewcia mam nadzieję że dzisiaj nerwy już puściły i dzionek spokojniejszy buziaki dla synusia:tak::tak:
Elza jak tam tempka??? bo u Ciebie jakieś to takie obiecujące więc czekam na jak najlepsze wieści moja @ narazie bawi się w a kuku tzn. póki co się chowa a ja czekam aż wyskoczy i zrobi a kuku w każdym razie miłego dnia:-)

Reszcie kobietek niewymienionych z powodu sklerozy życzę miłego spokojnego dnia :tak::tak::tak:

Do góry