reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hejka.my wieczorem byliśmy jeszcze w piaskownicy..Matuś sie pobawił..
Teraz się kąie,kolacje już zjadł,ale jeszcze zje zapewne,bo on je często,a nawet bardzo często,ale malutko...
Bastra odpoczywaj,nie przesaduj przy kompie,bo wteyd nawala kregoslup:-D:tak:.ale nie opuszczaj nas..teraz cały tydzien z nami,hehe
Izabelka,fajowo,syn śpi,mąz ,piwko--och ja tez tak bym chciala,ale dziecko nie zasnie,męża nie ma i piwka tez nie ma:-p:shocked2::dry::zawstydzona/y::sorry:

reklama
:-DCo tu takie pustki...
Ja sobie nalałam wina i chlipie,ale mam cały kufel,troche z sokiem,bo jakieś blee,ale sącze po troszku,pierwsyz łyk i już czuje,ze gorąco mi sie zrobiło:szok::-D:szok::-D:szok::-Dszok,,uchleje sie sama:-D:-D:-D:-D...o matko...

A wy gdzie...
Puchatko,Wagnies,Asialc,Meggie,Gosia,Izabelka,Ataatka,i tak wszytskich jak idzie....buziaki,hallooooo gdzie wy???

Nom Izabelko widizałam foteczki,fajowee.Narobiłaś ich troszke...super...
Tez bym chciała jakąś atrakcje w moim mieście...;-)

Czesc:-)
A u mnie nie jest tak kolorowo. Na L4 jestem na cos innego a wczoraj wieczorem tak mi pierdyknol kregoslup ze w nocy wylam z bolu bo nie moglam sie odwrocic na druga strone:-:)-:)-:)no:. Ale ja wiem od czego ....w pracy non stop siedze w pozycji zgarbionej pochylonej do przodu. Moje kochanie pojechalo do pray a ja zaraz ide do apteki po jakas masc i do mamy zeby posmarowala...buuuuuu:no:
Pozatym juz widze ze upalny dzien sie zapowiada. A jak tam u was?
Ewcia zaraz wstanie i przyjdzie ze swoja kawusia....:-D:-D:-D:-D. Buziaczek dla niej.
Pozdrawiam wszystkie milego dnia zyczac.

hej hej
Bastra to lipa, biedna; masz zle krzeslo?? pracodawca powinien zapewnic dobre :angry::angry::angry:
poki co ja z kawusia, wiec zapraszam :-)
za godzinke zmykam na rynek :-) na zakupy :-):-):-)
Ewcia mam wiecej,ale strasznie duzo czasu mi zajmuje wklejanie zdjec :baffled: imprezka dopiero byla noca -prawdziwe oblężenie-odtworzone i z efektami; nie bylam bo co z małym.... ale nie zaluje; kiedys przeciez pojdziemy :tak:
zycze milego dnia!!!

reklama
Witajcie :-):-):-):-).
U mnie dzisiaj słoneczko i humorek boski :tak::tak::tak:.
Wczoraj pograliśmy z mężem w grę planszową cos na tchnęło i kupilismy :-D:-D:-D.
http://www.magiaimiecz.eu/

Później cos mnie złapało na spanie więc pooglądaliśmy dobie filmik w łóżeczko zjedlismy kolacje i spać :rofl2::rofl2:.

Sabinko zobaczysz,ze ten roczek szybko minie sama to widze po sobie :tak::tak::tak:

Ataatko moge prosić o porcię fluidków ?:-D:-D:-D:-D
Chyba będą mi teraz potrzebne bo tempka nadal wysoka 36,98 :happy2::happy2::happy2::happy2:

Bastra witaj :-) :-). No to nie ciekawie z tym kręgosłupem :-( :-(

Izabelko witaj :-):-). jakoś nie przepadam za kawą ale zapraszam na herbatkę

Do góry