reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata za 5 lat bo poki co wystarczy mi jedno Dzidzi ktore rozrabia juz za dwoje :-D

Zycze Ci duzo zdrowka i naciesz sie ciaza bo to jeden z najpiekniejszych stanow :tak: jejku...troche az tesknie do tego... w ciazy moglabym byc cale zycie :-D:-D:-D

reklama
Moje dziecko juz spi od pol godziny wiec mam wolne:-)
sreberko
apetyczne sa te kawy:tak:rany az mi slinka poleciala:-pale to jest naprawde super,chyba i ja sie poucze na jakies imininki za serwuje takie cuda:-)
idarnowska dziekuje i gratuluje oczywiscie:-)
K-asia Wszytskiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy:-)Sto lat w szczesciu z tym samym:-):-):-)

Helloł popołudniu...
BYłam z Matim na spacerku, tzn w piasku...a tak to w doma siedizmty....

Asia ja tez od wrześmnia bede rano wstawała i Matuś też...;-):tak:
Kiniusia super, witaj spowrotem,,,dobrze,ze juz dobrze u ciebie,,,całuski...
Idarnowska super kochana,głowa do góry...
Niesamowita zajebi.....ta sukieneczka,,normalnie lux...i bardzo tania...
Iwonka ,ale postttt;-)
Nocka dzieki za życzonka,wogóle to witaj..
Całuski dla reszty..

Ja zaraz synka ide kąpać, potem czas zacząć słoiczki robić:tak:,ale nie chce mi sie...

Ataata Zycze Ci duzo zdrowka i naciesz sie ciaza bo to jeden z najpiekniejszych stanow :tak: jejku...troche az tesknie do tego... w ciazy moglabym byc cale zycie :-D:-D:-D
Nocka Dziękuje ślicznie;-)

Sreberko kawki rewelacja:tak:
Taką samą metoda robi sie zdobienia na pazurkach:-)

Wagnies a dzidziak spał jak sie spinałam nad Tepsą ;)

Kiniusia, nie masz za co dziękować. :-) Od kiedy zaczynasz kurs?

Ilonka, super, ze w nowej fryzurce poczułaś sie lepiej. W takim razie za miesiąc będziemy trzymać kciuki :-) Moje suwaczki kłamią i już lada dzień powinnam mieć @. Znowu mi się opóźnia tak jak w zeszłym miesiącu. Jak ja tego nie lubię.

wagnies, pewnie, że zrobimy imprezkę. Zaszalejmy :tak::-D

Puchatka, mam nadzieję, że ból głowy minął i w końcu odpoczywasz. Powodzenia z tym internetem. Szkoda słów....

Sreberko, kawusia przepyszna. :-) Ja co prawda nie pijam kawy, ale dzisiaj sobei zrobiłam z dużą iloscią mleka bo zasypiałam chodząc. A te wzorki jak sie robi też mam :tak:

NieSamowita, a dlaczego nie chcą Ci uszyć tamtej sukienki? Ja też nie lubię jak szefowie tak się odnoszą. Nic ich nie tłumaczy.

Iwonka, masz prześliczna córeczkę :-) Ja też mam trzy latkę. Również jestem bardzo szczęśliwa, bo nie wyobrażam sobei życia bez Niej, ale też już pragnę mieć drugie dzieciątko :-) Trzymam kciuki żeby u Was tak szybko się udało jak za pierwszym razem :tak:

Ataata, :-) tak mi się przypomniało jak Kiniusia napisała. Wybierasz się na prawko? Kiedyś planowałaś.

Nocka :-)

K_asia, moja sukienka ślubna też leży w szafie, ale ja nie zamierzam jej sprzedawać. Szkoda mi :-)

Ewcia, moja córcia na szczęści ebędzie wstawać później. mąż chodzi do pracy na późniejszą godzinkę, więc o 5 rano będą obydwoje jeszcze smacznie spać. Robisz jakieś konfiturki? :-)

Miałam jeszcze popisać, ale musze zmykać. Córci ajeszcze nie śpi a jutro pobudka o 7 rano i jedzie ze mną na badania. Bez sensu, ze musze dziecko ciągać i jeszcze sterczeć w kolejce bo nie ma zapisów na godziny. Ach...

Dobrej nocki

reklama
Ewcia, moja córcia na szczęści ebędzie wstawać później. mąż chodzi do pracy na późniejszą godzinkę, więc o 5 rano będą obydwoje jeszcze smacznie spać. Robisz jakieś konfiturki? :-)
Dobrej nocki
No ja koło 6:30,,bo najwcześniej to bede miałą na 8 do pracy....
a cod o słoiczków,,robie mieso dla M, w sumie to miecha,kapuste,zupy,kotlety,,,wsyztsko co sie daa i mu w sloiki pakuje,bo on nie moz ejessc konserwantow,cyzluit ych gotowych przetworow,,przewalone mam,,bo musze koło 80 zrobic,a mam 17 ich,hehe,,a roboty,,,uuu

Do góry