reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

kurcze no i brzuch mnie boli bo miał przyjść mail z tekstem umowy i nic czekam jak ta głupia a jak dzwonię do faceta to mówi że zaraz wysyła problem w tym że muszę to jeszcze spokojnie przeczytać a powinno dzisiaj pójść poleconym :wściekła/y::wściekła/y:ja jak mówię że coś wysyłam to to zaraz robię a nie pcham ludziom kit:no::no::angry::angry:

reklama
Dzień dobry,,,to ja...
Jedno pytanko czy mamy tu jakies mamusie nowe..tzn staraczkiw roli mamusiek????
Ja byłam na wsi,wybawiłam się,wyszalałam.wyjeżdziłam..teraz w domaaa...matunio spi już 2 godz...ja siedze na kompiee.
Jestem złą,bo skłócona z meżem na dobre,dwa dni nic sie nie odzywamy do siebie,,,tak mnie zbeształ,ze powiedziałam mu ze przegiął totalnie,,co za typp.no ale nie bede płąkała,już nie mam łez,,teraz czekamm na jego ruch(ale nie spodziewam sie niczego raczej),,bo to bezmyslne..:-D:szok::szok::angry::angry:mogłabym mu tylko:angry::angry::angry::angry:nagadać i nawalic..

A co u was kobiałęckzi>???
Kurcze ciekawe ile mam do nadrobienia...:baffled::confused::laugh2:;-)

Cześć dziewczynki ,codziennie Was czytam,ale czasem nie wiem co mam napisać.
U mnie już lepiej.Pracuję sobie ciągle,więc nie mam za bardzo czasu,żeby myśleć:-(.
Dostałam podwyżkę i od kilku dni nie jestem pracownikiem lini na produkcji tylko lakiernikiem.Niektórzy się ze mnie i moich 3 koleżanek śmiali,bo to niby faceci są od lakierowania i oni to robią najlepiej,ale już udowodniłyśmy,że jest inaczej...:-D
Prezes mój chce,żebyśmy to my były głównymi lakiernikami w zakładzie:laugh2::cool2:
Zabawnie to musi teraz wyglądać-faceci na lini,a kobiety w kabinie lakierniczej z pistoletami do lakierowania w ręku...:baffled::cool2::laugh2:
Dziewczyny ,całuję Was gorąco WSZYSTKIE!!!
Witam nowe staraczki:tak:.

Ewcia,Puchatka,Asia,Wagnies- :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
;-)

Witam :-):-):-) Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?
Nie pisalam bo niemialam zabardzo czasu.Cale dnie zajete. A jak zagladalam na BB i widzialam ile napisalyscie to oczka mi wychodzily :szok::szok:
Podleczylam sie i juz jest wszystko ok. Tylko wkurzylam sie troche na te rehabilitacje botylko jedne mialam takie z prawdziwego zdarzenia a tak to facet sobie siedzial i gadal a ja sama cwiczylam potem mnie podpial pod takie prady 15 min i rachunek 40zl za wizyte...masakra.
Widze tutaj nowe buzki...:-):-):-) Witam was wszystkie
Mialam isc dzisiaj po wykrywacz klamstw do apteki ale stwierdzilam ze sie jeszcze wstrrzymam. chociaz nie wiem jak dlugo. Dzisiaj mam 50dc...dlugi co? Ale chcialabym poczekac jeszcze z pare dni poniewaz najdluzszy w tym roku mialam 49 dniowy. Wiec sie jeszcze nie nastawiam przy moim szczesciu.
26 sierpnia nasza pierwsza rocznica slubu i niestety nie wiem jeszcze co wymyslec :-(. Mam nadzieje ze bedzie fajnie.

Buziakam wszystkie staraczki i wracam do was :-D

Kiniusia koteczku witam cie,,to dobrze,ze facetom pokazujecie na co was stać,hehhe,,pewnie wam teraz zazdroszcza i minki im spadły do dnaa:szok:o tak....
tez cie buziam,,dobrze,ze juz wsyztsko oki...

Bastra jasne ze pamietamy..jak moglybysmy zapomniec,,och ta twoja rehabilitacja,,,

Niesamowita ty moja zakochana do szleństwa..szyjesz juz sukeineczke,,,juz ide pełną para przygotowania,,super,,zazdroszcze,,ja uwilbiałam te przygotowania...a to juz niecąły rok został,,,,buźla

Kiniusia jak milo ze sie odezwalas!!!:tak: No i super ze w pracy tez lepiej... podwyzka... awans... no a zazdrosc facetow chyba ich zje ;-):-D:-). Odwiedzaj nas jak najczesciej!

Ewcia skad ja to znam... jak mamy ciche dni z mezem to kto wyciaga pierwszy reke? JA!!! Maz jakos nie kwapi sie do niczego! Kochana - szkoda nerwow...

Puchatka i jak w pracy? Umowa przyszla? Nie stresuj sie tak, to tylko praca!!!

Bastra no jasne ze pamietamy! A jak Twoj kregoslup? Mam nadzieje ze lepiej...

NieSamowita ja tez bym sie mocno zastanowila zanim zlecilabym szycie sukni na taka okazje przez internet! Ja mialam kupiona w salonie, na 2 tygodnie przed slubem mialam ostateczna przymiarke i w tygodniu slubu odbieralam ja z salonu.

reklama
Tak kregoslup narazie ok. wlasnie zalozylam sobie tipsy i biore sie za pilowanie,tak ze narazie stukam dlugopisem w klawiature

Do góry