reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Niesamowita spi dobrze,,miłęgo dnia jutro w pracy..a i tak zrobisz jak zechcesz kochana,to twoj .slub,,nie słuchaj sie nikogo,hahahaha

reklama
Witam dopiero teraz:happy:Bylam dzis z dzieckiem na szczepieniu na meningokoki i wszystko dobrze poszlo.Pierwszy raz po szczepieniu nic a nic dziecko nie odzczulo,zadnej goraczki,maruczenia czy sennosci:-)I po wyniki bety tez juz nie musze isc bo przyszla dzis wredna @@@@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nic fajnie bo juz wiem na czym stoje ale jak sie dzis zobaczylam w przychodni takie malutkie noworodki,te ich malutkie stopki i raczki to az jeszcze bardziej mi sie sie chce byc w ciazy:tak::-) Czytalam co klikalycie ale nie mam werwy do pisania,brzuch mnie boli jak nie wiem co a i leci ze mnie jak z kranu:-:)wściekła/y:
Pozdrawiam wszystkich serdecznia i buziaczki wam sle:-)

Oby chociaz Dosi sie powiodło!! Iwonka badz dobrej mysli,bedzie lepiej.ja np na ten cykl mam zwiekszoną dawkę clo a moja gin na urlopie!!eh wszedzie trudnosci,pozdrawiam

iwonka glowka do gory, to dopiero 1 cykl staran, wszystko przed wami-czysta przyjemnosc :-):-):-) buziaczki dla coreczki

reklama
Hej, hej, to jeszcze ja :-D
Właśnie wróciłam z Tygmontu z koncertu Jezowego i spotkania babskiego :-D Trochę boli mnie głowa, ale ogólnie ok :-D Tylko mi jakoś wesoło :-D:-D:-D
Siostra ze szwagrem i dziećmi wracaja w sobotę już do Szwecji więc się spotkałyśmy na piwku, jeszcze razem z naszą bratową, narzeczoną kuzyna i Izy szwagierką (a moja koleżanką z podstawówki. Taki świat jest mały, hi, hi, hi). Pogadałyśmy, pośmiałyśmy się, popiłyśmy :-D Szwagier po nas przyjechał i był tak miły, ze mnie odwiózł do domu, bo tramwaje już nie jeżdża :-D Chyba pisze bez sensu, więc pójde sie umyć :-D:-D:-D
Jutro wieczorkiem poczytam co u Was bo oda około południa mam gości. Przyjedzi ekoleżanka z córkami, która mieszka w Australii. Mam nadzieję, ze się dobudzę :-D. Zresztą z pobudklą zawsze mogę liczyć na córcię :-D Otwiera mi oczy i mówi: " Mama juz widno, jest ranek, otwórz oczy" :-D

Śpijcie dobrze :-D Do jutra, to znaczy do dzisiaj :-D:-D:-D

Do góry