reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dzien dobry wma kchane..
Kasia i Beata trzymam kciukasy..
kasiu nie poddawja siee
Ach te nogi nasze,,wysooooooooko w gorze,hahaa
Ja sama tak nie trzymam i m nie ma,,,,
Buziaki,milego dnia

witajcie w poniedziałek i oby tydzień był miły i spokojny ja właśnie jem śniadanko drożdżówkę ze śliwkami i jest po prostu pycha:-):-) zmykam popracować choć brak chęci i troszkę brak sił ale co tam już pół dnia przeleciało:tak::tak:

A ja w pracy siedze... pierwszy dzien po urlopie to zawsze katorga :-(
Juz nie moge sie doczekac kiedy zegar wybije 16... ale dzis zastalam w pracy uchwale zarzadu ze od 01.09 zmieniaja nam godziny pracy od 9 do 17 - jestem wk****** juz wtedy zupelnie dzien bede miala rozkopany :wściekła/y::-:)szok::angry::baffled::crazy:... bede walczyla z dyrem zeby zostawil mi moje godziny....

Beata zaciskam mocno kciuki!

Wagnies walcz o swoje! bo rzeczywiscie nic juz nie zrobisz koncząc prace tak pozno,wiem jak to jest bo moja siostra tak pracuje, ja na szczescie pracuje 7-14,30 inaczej sobie nie wyobrazam,powodzenia.papa

Witam i ja w koncu odkopalam sie z maili po urlopie i zagladam na momencik
ja za to pracuje od 8-16.30 ( wczesniej do 17) przyzwyczailam sie ale w zimie kiepsko czesto jestem dopiero ok 18 w domu:-:)wściekła/y::nerd:

Jestem troche zmeczona i cala obolala, pewnie ta wredna @ jest za to odpowiedzialna. Korci mnie aby zrebic jutro test, ale moze wyjsc bledny wynik, lepiej jeszcze poczekam. Dzieki dziewczyny, za slowa otuchy.

reklama
Do góry