reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Oz Boze a co tu taka cisza?????:szok:

Wieci... wlasnie czekam sobue na nowy telefonik, maja mi przyslac kurierem... juz nie moge sie doczekac - bede teraz miala nokie E65. A teraz wybaczcie ale musze jeszcze kilka rzeczy zrboci do pracy na jutro na 8 rano wiec musze chyba wylaczyc BB zeby mnie nie kusilo:-(

reklama
witajcie kobietki!!!
Coś nam faktycznie wątek przycichł ale mam nadzieje że to tylko chwilowe zajrzałam do Was nim całkiem rozkręcę się z pracką u mnie od rana króluje @ przyszła sobie troszkę wcześniej ale spoko im szybciej minie i przyjdzie kolejna tym bliżej do HSG i będę może troszkę więcej wiedzieć:tak::tak:
Trzymajcie się cieplutko i jakby co podeślijcie trochę słonka bo u mnie pochmurno jak wszyscy diabli :tak::tak:

No to ja tez sie dzis witam z Wami,
siedze sobie w pracy i od rana wk.... mnie moj dyro :wściekła/y::szok:

Beata 36,9 to i tak jest duzo... ja mam przewaznie taka po owu, nie pamietam zeby mi przekroczyla 37, a dopoki @ niet zawsze sa szanse
Elza to milej pracy zycze... no i moze napisz od czasu do czasu cos wiecej :tak:

Puchatka i takie podejscie mi sie podoba... ale to chyba musi przyjsc z czasem....

Wagnies bo ja się bardzo staram ale czasem też musze wyrzucić z siebie wszystko to co siedzi bardzo głęboko i czasem zakuje a wczoraj popołudniu miałam randkę z takim przystojniakiem prawie 5 miesięcy i było mi z tym dobrze choć wieczorkiem troszkę tęsknota za własnym szkrabem mną szarpnęła ale będzie dobrze nawet jeszcze lepiej dam radę muszę dać i w końcu będę czyjąś tylko mało nie nawrzeszczałam wczoraj na teściową:wściekła/y::wściekła/y: jak nazwała naszego psa naszym synusiem powiedziałam tylko jasno i bardzo stanowczo to nasze ukochane zwierzątko ale nie dziecko a na synusie to jeszcze przyjdzie czas a tak poza tym mam lenia dobrze że jutro wolne :tak::tak::tak:

Puchatko ja tez mam lenia - ale to tak po urlopie bywa:tak: i tez sie ciesze z jutrzejszego wolnego! Ja nie znosze jak ktos mowi na zwierzeta "moja coreczk, moj synek" - uwazam ze cos nie tak maja takie osoby pod sufitem....

Wagnies normalnie mnie roznosi jak to słyszę i już nie raz zwracałam jej uwagę nasz piesek to kochane zwierzątko najkochańsze ale tylko zwierzątko i o tym trzeba pamiętać a co do lenia to ja na urlopie nie byłam ale strzeliłam sobie rano no-spe i chyba ona cała mnie rozprężyła:-D:-D

reklama
Do góry