reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam:-):-):-)
Ja juz po pracy nareszcie. Jutro wolne hura!!!!!!:-D:-D:-D
Nastawilam na zupke pieczarkowa i przyszlam poczytac. Faktycznie pusto tutaj:-(
Ja jestem w 52 dc . Ani brzuch nie boli ani nic. No nic czekam cierpliwie. Co ma byc to bedzie.
Pozdrawiam :-):-):-)

reklama
Witajcie moje kochane.
Nie mam siły pisać.
Jakos w tym tygodniu nerwowo i w ogóle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Przygotowania do moich imieninkow trwają :-D:-D:-D
Podczytuje was cały czas i jestem z wami ale forum tak strasznie wciąga, ciagle myslę o "czyms" a nie chce sie nakręcać bo znowu nic nie wyjdzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Napewno bedę pisac po 30 sierpnia przed wyjazdem nad morze :) i wtedy testuje więc narazie czekamy i zwieksza się liczba serduszek na 28 dni ;-)

Buziaczki :)

Pozdrawiam Was dziewczyny, zycze milego i udanego wieczoru. Dzis mam 27 dzien cyklu, do piatku wszystko sie wyjasni. Zobaczymy, co z tego szalenstwa wyszlo. Trzymajcie kciuki.

Cześć dziewczynki,w najbliższych dniach będę musiała nadrobić wszystkie wasze posty (a trochę ich było).Na razie całuję Was wszystkie kochane moje!!!
Buziaki!!!:-D:-D:-D
P.S.Już niedługo znów będę z Wami non stop jak tylko się da...jak dawniej...
:-):-):-)

:wściekła/y:a do mnie wczoraj przyszla wstretna @ 2 dni wczesniej cos mi sie cykl przestawia sama nie wiem
ale teraz juz bede bardziej przygotowala siedze i sledze wszystkie dobre rady moze w tym miesiacu sie uda!!!
jak milo ze jutro wolne :elvis:

Zagladam do Was tylko na chwilke bo zaraz maja przyjechac znajomi... maja jeszcze wodke weselna przywiezc wiec pewnie zagladne do Was dopiero jutro ;-)

Kiniusia witaj i juz sie ciesze z Twoich obietnic:tak:

Puchatka-zdrowie ok w zaleznosci od pogody:-pjak mamy wilgotnosc duza w powietrzu to wtedy mam przekichane, a u ciebie patrze humorek ok i tak trzymac :-)

siedze teraz popijam piwko z soczkiem bo dzis u nas goraco ze hohoh w sumie juz wieczor czekam na mezusia ja dzis wczesnie skonczylam wiec walnelam se drzemke, czulam sie jak polamana myslalam ze mnie jakas grypa bierze czy co, wszystkie miesnie mnie bolaly:shocked2:pomalu sie rozkrecam -nabieram powera:-p
dzis zrobilam sobie wolne od szkoly -wybieram sie jutro ii w czwartek , jeszcze musze odrobic prace domowa hehe smiesznie to juz brzmi :-)
pozdrawiam was wszystkie babeczki i zycze na jutro milego dnia

Witajcie w ten piekny i sloneczny ranek:-).Dzis pewnie w baseniku dziecko bedzie sie chlapac a mama z wywalonym jezorem popijac zimne piwko i przekaszac grila bo dzis robimy:tak:.Maja do nas tescie przyjechac.Wczoraj wrocili z wczasow.
NieSamowita Szybko ten czas leci wiem i ja to sama po sobie.Niedawno bylam w ciazy a juz dwa lata moje dziecko konczy i do tego 30 lat na mnie czeka w marcu:szok::szok::szok::szok:;-)a ja jeszcze nadal panna na wydaniu i to z dzieckiem:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czesc czesc wszystkim :-):-):-)
Witam sie bo zaraz wychodze. Kozystajac z dnia wolnego i pieknej pogody jakde do kolezanki na wies :-):-). Czekam tylko az przyjedzie druga-co ze mna jedzie- i wyruszamy. Tam gdzie jade jest taki pol roczny babel wiec pewnie sie zakocham :-D:-p
Milego dnia, wypoczywajcie,buziaczki :-D

Do góry